עבור לתוכן

הדיון הראשי על R600, ה NDA הוסר! כל הביקורת עמ 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^^

אני מסכים איתך

מה שמעניין איפה HD2600XT שהושק גם באירוע זה

• תגובות 2.3k
  • צפיות 210.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ממש לא בגלל זה

אחרי הכל MHZ ואפיק זיכרון רחב הראו לנו שהם ממש לא קובעים

בחצי שנה הם בונים ליין חדש חחח

כן רואים ::)

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39150

GeForce 8800 Ultra is just an overclocked G80

פורסם

מה הקשר ?

תאמין לי ATI רק תתחיל לזרוק לשוק את הסדרה הזאת

ועוד חודש בפתיחה של מחצית שנה הבאה NVIDIA תוציא אותותו כרטיסים חדשים 8850GT ו GTS ורק ה' יודע

מי שעקב אחריהם מאז סדרה 6 יצאה יודע ש NVIDIA מחביאה המון חידושים ומחירים טובים מתחת לכפפות ....

פורסם

NVIDIA מחביאה המון חידושים ומחירים טובים מתחת לכפפות ....

אז זהו שאנוידיה לא השקיעה הרבה מחשבה לעתיד לעומת ATI, הכרטיסים החדשים של ATI מוכנים טוב יותר ל-DX10 ולעתיד, ושוב באיכות התמונה ATI תנצח.

אם תשים לב לבנצ'מרקים המודלפים, ה-HD 2900 XT נותן גם ביצועים עדיפים בתוכנות תלת-מימד מקצועיות, רק בשביל זה שווה גם לחכות לפחות לי.

פורסם

אני בטוח ש-ATI הייתה שמחה להיות במצב של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאנוידיה לא השקיעה הרבה מחשבה לעתיד לעומת ATI, הכרטיסים החדשים של ATI מוכנים טוב יותר ל-DX10 ולעתיד, ושוב באיכות התמונה ATI תנצח.

אם תשים לב לבנצ'מרקים המודלפים, ה-HD 2900 XT נותן גם ביצועים עדיפים בתוכנות תלת-מימד מקצועיות, רק בשביל זה שווה גם לחכות לפחות לי.

מוכנים ויתר טוב? 512MB למשחקים כבדים ביותר יספיק? HD2900XT נותן ביצועים עדיפים בתוכנות תלת מימד מקצועית על FX5200 למה לא ערכו כנגד FX5600 שמבוסס G80? ::)

אני בטוח ש-ATI הייתה שמחה להיות במצב של NVIDIA

;D

פורסם

אני אישית חושב שדווקא המחסור הזמני בתחרות מכיוון AMD גורם לNV "לקפוא על השמרים", ולהוציא כרטיסי מסך גרועים ולא משתלמים (*אהמ* 8600GTS *אהמ*). היא יודעת שהלקוח הממוצע לא מבין כלום במחשבים ופשוט יקנה את הטכנולוגיה הכי חדישה, ולכן כיצרן DX10 היחיד בשוק (בינתיים) היא מרשה לעצמה לחפף בביצועים.

במילים אחרות, NV משחקת אותה מונופול וחותרת לגרוף רווחים מקסימליים לפני שסדרה X2xxx תופיע

פורסם

מוכנים ויתר טוב? 512MB למשחקים כבדים ביותר יספיק?

הפרכנו את המיתוס הזה כבר כמה מליוני פעמים, זיכרון גראפי גבוה בא לידי ביטוי אך ורק בעת שימוש ברזולוציות מטורפות, שהמסך שבו הרוב הגדול של המשתמשים לא תומך בהן בכלל !!!, או שזאת פשוט לא הרזולוציה הטבעית שלו

אני אישית חושב שדווקא המחסור הזמני בתחרות מכיוון AMD גורם לNV "לקפוא על השמרים", ולהוציא כרטיסי מסך גרועים ולא משתלמים (*אהמ* 8600GTS *אהמ*). היא יודעת שהלקוח הממוצע לא מבין כלום במחשבים ופשוט יקנה את הטכנולוגיה הכי חדישה, ולכן כיצרן DX10 היחיד בשוק (בינתיים) היא מרשה לעצמה לחפף בביצועים.

במילים אחרות, NV משחקת אותה מונופול וחותרת לגרוף רווחים מקסימליים לפני שסדרה X2xxx תופיע

ב17ק0 9י3ה (הרגע שברתי את האצבעות על הכינוי שלך)

אתה צודק לגבי ה-8600, ואני מקווה מאוד ש-ATI תגרום להם לשלם על הטעות הזאת

פורסם

אם הייתי מבקר בפורום LCD, היית רואה שדי הרבה אנשים קונים מסכי 20.

פורסם
  • מחבר

אורן מי שקונה HD2900XT הוא משהו שמד"כ יש לו מסך עם רזולוציה מעל 1600*1200..

ורוב האנשים לא קונים HIGH END ככה שזה דיי מתאים.

פורסם

זה לא נכון במקרים מסוימים, אני למשל, אני לא מגה טחון שיכול להרשות לעצמו חומרה מטורפת, לעומת זאת, עבדתי די הרבה בקיץ האחרון, ועזרת זה הצלחתי לגרד חומרה טובה. לכן לא נכון להגיד שרוב האנשים שיקנו X2900XT יקנו גם מסך עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד

פורסם

כמו כולם גם אני מחכה עכשיו לבאנצים ושימכר כבר...

אבל חשבתי על זה שאולי הבאנצים האלו לא אומרים הרבה, אולי עדיין לא יודעים לנצל את הכרטיסים האלו

כיום בודקים אותם על מספר משחקים ישנים, אז הכרטיסים האלו לא עושים עבודה שונה מכל כרטיס קיים..

ברגע שהטכנולוגיות שנמצאות על הכרטיסים האלו באמת יכנסו לפעולה יכול להיות שתצפה לנו הפתעה לטוב או לרע..

כל ליבת הפיסיקה וכו' כרגע אלו דברים שאינם בשימוש.. מעניין לראות מה יקרה כשכל הטכנולוגיות האלו יכנסו לשימוש..

ומי יודע אלו גם יצאו דריברים שיגדילו ביצועים.. זאת בכל זאת גירסא ראשונית של דריברים..

בכל מקרה כרגע העניין נראים לי לא רע, הכרטיס נחמד, עושה מה שהטיחו שיעשה, ונראה שאולי יש עוד כמה דברים בכיס.. וכל זה במחיר מאוד זול יחסית..

אני מחכה ומצפה לכרטיס הזה.. :smile1:

וצריכת חשמל של 240W זה טירוף!! וזה חיסרון לא קטן לכרטיס הזה לטעמי...

תגידו יהיה VIVO?? זה יהיה נחמד אם כן..

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון במקרים מסוימים, אני למשל, אני לא מגה טחון שיכול להרשות לעצמו חומרה מטורפת, לעומת זאת, עבדתי די הרבה בקיץ האחרון, ועזרת זה הצלחתי לגרד חומרה טובה. לכן לא נכון להגיד שרוב האנשים שיקנו X2900XT יקנו גם מסך עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד

אתה קנית 8800GTS לא HD2900XT :)

נ.ב

צריכת החשמל מגיע עד 270W

פורסם

התכוונתי להגיד שקניתי כרטיס HIGH END, לא חשוב כרגע איזה כרטיס בדיוק.

נ.ב

צריכת החשמל מגיע עד 270W

מאיפה המידע הזה? נראה לי מאוד מאוד מוגזם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים