עבור לתוכן

הדיון הראשי על R600, ה NDA הוסר! כל הביקורת עמ 1

Featured Replies

פורסם

לדעתי אפשר להשאיר רק את הקישור, זה תופס את כל הדף :o

תודה על המידע :xyxthumbs:

• תגובות 2.3k
  • צפיות 210.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

LOL

בסופו של דבר AMD רק תהרוס את ATI.

פורסם

מצוין יש בחירה.

לא תומך בדעה שלך.... אני חושב שצריך להוציא את הכי חזק ואחרי זה את החלשים... חוץ מזה מה תאריך היציאה של הכרטיס? תחילת מאי?

פורסם

חוץ מזה מה תאריך היציאה של הכרטיס? תחילת מאי?

כנראה 14 מאי

פורסם

ATI: אנחנו יכולים להשיק את R600 עכשיו אבל AMD מונעת מאיתנו ומחכה שנשיק ביחד עם R610, R630:

http://xbitlabs.com/news/video/display/20070403235139.html

עוד תירוצים ועוד סיפורים , לא נימאס לכם מהטלנובלה הקומית בהמשכים ?

פורסם

לי אישית לא דחוף לקנות כרטיס HIGH END תומך DX10.

אז זה לא משנה לי.

פורסם

לי אישית כבר נמאס מלחכות כל הזמן...

החלטתי כבר להזמין 8800. amd-ati הפסידו לקוח, ואני בטוח שיש עוד המון כמוני.

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

לאן אתה ממהר? גם ככה ויסטה יחד עם DX10 זה סיפור בהמשכים.

פורסם

DX10 זה לא הדבר העיקרי שמעניין אותי. פשוט הכרטיס מסך מעקב לי את קניית כל המערכת.

נגיד והr600 יצא ב14.5 הוא יגיע אלינו תוך שבועיים כלומר ה28.5 זה כבר יותר מחודש מהיום... וגם המחירים יהיו בשמיים בהתחלה ואז לחכות לירידת מחירים?!

אני החלטתי שלאחר ה22.4 (ירידת המחירים של אינטל) אני רוכש את המערכת, אם ati-amd יפתיעו ויוציאו את הכרטיסים עד אז (מה שממש לא ניראה לי..) אז אני אשקול לרכוש את הr600. אבל כמובן שזה לא יקרה.

פורסם

DX10 זה לא הדבר העיקרי שמעניין אותי. פשוט הכרטיס מסך מעקב לי את קניית כל המערכת.

נגיד והr600 יצא ב14.5 הוא יגיע אלינו תוך שבועיים כלומר ה28.5 זה כבר יותר מחודש מהיום... וגם המחירים יהיו בשמיים בהתחלה ואז לחכות לירידת מחירים?!

אני החלטתי שלאחר ה22.4 (ירידת המחירים של אינטל) אני רוכש את המערכת, אם ati-amd יפתיעו ויוציאו את הכרטיסים עד אז (מה שממש לא ניראה לי..) אז אני אשקול לרכוש את הr600. אבל כמובן שזה לא יקרה.

המחיר של R600 לא יהיה בשמיים הוא יהיה אפילו יותר זול מ8800 הוא אמור להתחרות בו בכל פרמטר

פורסם

מבחינה תאורטית והגיונית, אתה צודק, אבל מעשית, לא בטוח בכלל שאתה צודק, לעומת זאת, בשביל ATI אני מקווה שאתה צודק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים