פורסם 2007 במאי 1418 שנים צודק רק חבל שלא יהיה ניתן לבדוק עם כרטיסי 2900 +דרייבר נורמלי בכל מקרה אני מהר שהפרצוף הימני יהיה של ATI
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מה נותן ה-BIT בכרטיס מסך ?ומה נותן ה-MB בכרטיס ?לפחות בתאוריה ואל תגידו תסתקל על הבאנצים .
פורסם 2007 במאי 1418 שנים Lost Planet יוצא בתמיכה חזקה של הנוידה ככה שקשה להאמין לבדיקות שלו למרות שLost Planet יצא במקור ל360 שיש לו כרטיס גרפי של AMD הפורט למחשב יוצא בחסות הנוידה ככה שזה לא משחק נטרלי ולא ידוע לי על אף משחק אחר שישתמש במנוע הגרפי של Lost Planet במחשב ככה שלפחות כרגע בנצים של Lost Planet לא מוכיחים כלום הוא פשוט מסוג המשחקים שיותר טוב בכרטיסים של חברה מסוימת אבל זה משחק בודד ולא משחק כמו אנריל הבא שכניראה המנוע שלו יהיה בהרבה משחקים
פורסם 2007 במאי 1418 שנים עוד תרגיל שיווקי די מסריח של אנבידיה .זו הסיבה לשונות המוגזמת בהבדלי הביצועים בין הכרטיסים .
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר הרבה משחקים יוצאים בתמיכה חזקה מצאת אנוידיה,זה אחד ההתירונות של כרטיסי אנוידיה
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר ומי אמר שפה זה מניפוציות בבנאנצ'מרקים?חכו לדמו מחר , וכל אלה שיש להם 8800 יגידו לכם את האמת
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר הוא לא סתם אהב אותו, הוא היה בנוי מן הסתם על OpenGL שATI חלשה שמה(אני חושב היא חיזקה את זה במשך השנים)
פורסם 2007 במאי 1418 שנים תיראו אני לא פאן של אף חברה שמדובר בכרטיסי מסךאבל שבודקים בנצמרקים אני מצפה לבדיקה במנועי משחק מינסטרים וLost Planet הוא לא בקטגוריה הזות אני מצפה לבדיקות של:1-אנריל הבא2-קריסס ודברים בסגנון שהמנועים שלהם יהיו בטח בהרבה משחקים והם ישקפו הרבה יותר תביצועים ולא משנה איזה חברה תיקח חסותברגע שמנוע כמו המנוע של אנריל יהיה יותר טוב בכרטיסים של חברה מסוימת אותה חברה תרוויח אוטומטית נקודות מימני
פורסם 2007 במאי 1418 שנים "Lost Planet: Extreme Condition takes full advantage of NVIDIA GPUs to transport gamers into our snowy world. Jun Takeuchi, Producer and General Manager CAPCOM CO., LTD. > http://www.nzone.com/object/nzone_lostplanet_home.html
פורסם 2007 במאי 1418 שנים היישר מFUDZILLAhttp://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=975&Itemid=1&limit=1&limitstart=3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.