עבור לתוכן

nec 3550 לא קורא דיסקים ריקים של 16X

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי NEC 3550 עד היום אני דיי מרוצה ממנו, אתמול קניתי דיסקים ריקים שהם X16 (עד היום צרבתי על X8) אני שם את הדיסק בכונן והמחשב פשוט נתקע ולא מסוגל לקרוא את הדיסק, עד שאני מוציא אותו. ממה הבעייה?

מה המקסימום שאפשר לצרוב על דיסקים R- עם NEC 3550 ?

זה אותם דיסקים שהייתי קונה רק שכתוב עליהם X16 ובכלל זה אומר שהמקסימום זה 16X כלומר גם אם הצורב יכול לצרוב על מקסימום X8 הוא עדיין יכול להשתמש בדיסקים האלה, יכול להיות שכל החבילה דפוקה? אני בינתיים ינסה אצל חברים אבל אשמח לשמוע דעות ו\או אם זה קרה למישהו.

פורסם

יש לי NEC 3550 גם ואין לי את הבעיה הזאת והוא מאפשר לצרוב על 16X...

לא ניסיתי לצרוב על 16X אני תמיד צורב בחצי מהמהירות המקסימלית זאת אומרת עם דיסקים של 16X אני צורב על 8..

פורסם

איזה דיסקים קנית?

פורסם
  • מחבר

brtech (KSP) dvd-r X16

פורסם

או במילה אחרת = זבל של מדיות.

פורסם

מה אתה רוצה במחיר כזה?קח וורבטים ותראה שלצורב שלך אין בעיה לצרוב על 16(מה שלא אומר שהוא צורב אמין).

פורסם

לא מדויק, ש NEC עובד, אז הוא עובד כמו גדול, והוא ידוע בתור אחד שאוהב וורבטים 16X.

פורסם
  • מחבר

עדכון..

טוב חברה תודה על התגובות בכל מקרה אם זה עדיין מעניין אותכם בדקתי את הדיסקים במקום אחר וזה עובד.. חבר שלי צרב משהו קטן על הדיסק ורק אחרי שהוא צרב משהו על הדיסק הכונן שלי קרא את זה וגם הצליח לצרוב על זה.. בקשר לצריבה על X16 זה לא היה קשור קניתי דיסקים אחרים שהמהירות המקסימלית שלהם X8 (כמו שקניתי עד היום) והם עבדו רגיל וגם צרבתי עליהם ב 16.. פשוט הסוג הזה של הדיסקים לא עבד.. קורה.. בכל הצורבים שהיו לי תמיד היה איזה סוג מסויים של דיסקים שהוא לא קרא (עדכנתי firmware שגם לא עזר..)

נתראה בתקלה הבאה :xyxthumbs:

פורסם

עדיין אילו דיסקים זבל, במקומך לא הייתי מגבה עליהם דברים חשובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים