עבור לתוכן

אני ניוב עם לינוקס. איך מפעילים פה תוכנות בכלל?

Featured Replies

פורסם

עדכנית לעכשיו אני משתמש בMANDRAKE 9.0 שהיא ממש מעולה ד"א. BUNDLE התוכנות שבאות איתה הוא עצום.

הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמעט כלום על לינוקס. עד כה ההתנסאות של איתה הוא לא רע ואני אוהב מה שאני רואה.

אני הורדתי כמה תוספות בסיסיות כמו LICQ ותוסף לFLASH וJAVA. הבעיה שלי שאני לא ממש יודע מה עושים איתם. אני הבנתי שהם סגורים להם במן תוכנה שחופפת לWINRAR\WINZIP בחלונות. אני עשיתי להם"EXCTACT"והלכתי לתקייה שלהם. בתוך התקייה אני רואה כמה קבצים, אבל אף אחד מהם לאחר לחיצה לא עושה משהו מועיל. זה נראה כיאלו אני לא עושה משהו נכון.

אולי אתם יכולים להסביר איך אני מתקין פה תוכניות? איזה קובץ אני מחפש, דרך איפה להתקין וכו...?

בבקשה תהיו סבלנים איתי. אני לא ממש מבין במערכת הפעלה הזאת, אבל אני אתפוס את זה מהר. רק צריך לראות פעם אחת.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה להסביר.

באיזה סוג כיווץ הם? TGZ או GZ?

כנס לפאקאג' מנג'ר המקומי (שאין לי מושג איך הוא נקרא ב-MANDRAKE) והתקן את החבילה!

פורסם

תגיד LICQ... לא בה עם מנדרייק?

פורסם
  • מחבר

לא לא הבעיה שלי היא לא בפתיחה של התוכנה מהכיווץ. הבעיה היא איך להתקין אותה אחרי שאני פתחתי אותה.

הם מדברים שם על לכתוב איפה שהוא פקודות וROOT או משהו כזה. אני לא ממש יודע על מה מדובר. אתם יכולים להפנות אותי למקום שמדברים על זה או להסביר לי על זה?

פורסם
:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים