פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים שלום רבלפני יומיים עברתי באחת החנויות וראיתי את המשחק battlefield 2142 אמרתי יאלה נקנהאבל הסתכלתי מאחורה באריזה היה רשום שצריך תשלום חודשי או תשלום על הרשמה משהו כזה...האם זה נכון ?כי חשבתי אני רק משלם 200 על המשחק וזהו.תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים שלום רבלפני יומיים עברתי באחת החנויות וראיתי את המשחק battlefield 2142 אמרתי יאלה נקנהאבל הסתכלתי מאחורה באריזה היה רשום שצריך תשלום חודשי או תשלום על הרשמה משהו כזה...האם זה נכון ?כי חשבתי אני רק משלם 200 על המשחק וזהו.תודה מראש לעוזרים.שום תשלום חודשי, אתה בעקרון משלם עבור ה- CD KEY המקורי שתוכל לשחק ברשת.מומלץ לקנות בחום.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר שום תשלום חודשי, אתה בעקרון משלם עבור ה- CD KEY המקורי שתוכל לשחק ברשת.מומלץ לקנות בחום.אה...אז מתי שאני קונה את המשחק בחנות הוא כולל את ה CD-KEY כן ?
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אולי זה לאיזה שרתי פרמיום איכותיים יותר לקהילה סגורה מה זה השטויות האלה נראה לך שעל האריזה של המשחק מופיעים שרתים או משהו כזה? -------------- תקנה ותהנה
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אה...אז מתי שאני קונה את המשחק בחנות הוא כולל את ה CD-KEY כן ? רואים שלא קנית משחק מזמן....
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים פעם ראשונה אני שומע על ישראלי שקונה משחק ...תוריד סבבהDC תוך לילה יש לך משחק מלא חינם...
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר רואים שלא קנית משחק מזמן.... באמת שלא קניתי הרבה זמן... אבל אני שואל את כל זה בגלל שבאריזה מאחורה רשום משהו על תשלום חודשי בגלל זה כל השאלות פעם ראשונה אני שומע על ישראלי שקונה משחק ...תוריד סבבהDC תוך לילה יש לך משחק מלא חינם... מה רע בלקנות מדי פעם משחק...במיוחד שזה מולטיפלייר
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים פעם ראשונה אני שומע על ישראלי שקונה משחק ...תוריד סבבהDC תוך לילה יש לך משחק מלא חינם... אחח למה אני לא מופתע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.