פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים איך אני כותבת תוכנה באסמבלר (או C , PASCAL )אשר מאבחנת את החומרה במחשב.איך ניגשים למידע הזה דרך אחת השפות?בין היתר מידע שאני מחפשת כרגע:איפה שמור המידע במחשב בנושא VIDEO:*video adapter type*manufacturer*model*video bios version*video bios date*secondary adapter בנושא COM PORT:*UART chip usedבנושא MOUSE:*driver manufacturer*mouse to cursor ratioאני מנסה לכתוב תוכנה בסיגנון MSD, SANDRA וכו..אני כותבת תחת DOS.בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש SABINA
פורסם 2002 בדצמבר 1222 שנים איך אני כותבת תוכנה באסמבלר (או C , PASCAL )אשר מאבחנת את החומרה במחשב.איך ניגשים למידע הזה דרך אחת השפות?בין היתר מידע שאני מחפשת כרגע:איפה שמור המידע במחשב בנושא VIDEO:*video adapter type*manufacturer*model*video bios version*video bios date*secondary adapter בנושא COM PORT:*UART chip usedבנושא MOUSE:*driver manufacturer*mouse to cursor ratioאני מנסה לכתוב תוכנה בסיגנון MSD, SANDRA וכו..אני כותבת תחת DOS.בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש SABINAנתחיל בלינק הזה: http://www.bsdg.org/swag/HARDWARE/index.html שבו יש מספר תוכנות בפסקל/אסמבלר לזיהוי חומרה, אבל זה בעיקר דברים ישנים. אני אוסיף להודעה עוד דברים ברגע שאני אמצא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.