עבור לתוכן

מפרט מ- Newegg.com לגיימר כבד, מבקש אישורכם (בסביבות $1600)

Featured Replies

פורסם

מישהו בכלל דיבר על GIGABYTE?

כשרשמת 965P אני הבנתי שמדובר על הלוח של גיגה ביט.

אם התכוונת לסידרה של ה965 על ה975. אז אתה צודק היא יותר טובה לOC.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

965P זה צ'יפסט מיינסטרים, מה שאמור היה להחליף את ה-945P.

יש 965P למיינסטרים, יש 965G למיינסטרים שלא זקוק לכרטיסי תלת מימד (כרטיסי מסך למשחקים, נגיד) ו-965Q לעסקיים.

פורסם
  • מחבר

- לגבי המוד או אם בכלל הוא יכנס, גש לפורום מארזים וספקי כוח, הם יוכלו יותר להועיל ממני.

- 965P נחשב למעט יותר טוב בשביל OC מ-975X, וה-P5B נחשב לטוב מה-P5W במקרה הפרטי הזה.

- כרטיס הקול הזה מיותר. אם יש לך רמקולים שמתחברים אנלוגית (עם הירוק, אדום וכו') והם באמת איכותיים, קנה את זה:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188

אחרת, אל תקנה משהו יוקרתי, או מקסימום מקסימום את זה:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102007

- בקשר לקירור שהצעתי, נחשב יותר טוב מהטייפון (שלכשעצמו טוב), ויותר שקט =]

אוקיי, קיבלתי את הצעתך לגבי קירור המעבד. האם ההתקנה של הטוניק קלה כמו הביג טייפון?

בקשר לכרטיס קול, אני עומד לקנות את הרמקולים האלה: Logitech Z-5500 505 Watts 5.1 Speaker (ואני כרגע משתמש באזניות HD215 של סנהייזר)

אני רוצה את הרמקולים האלה מאחר שהם מתחברים עם חיבור אופטי (סיב אופטי). לכן כיוונתי ללוח אם עם יציאה אופטית.

עכשיו אני רואה שלכרטיס קול הזה אין בכלל יציאה אופטית...אז אני לא בטוח שאני רוצה ללכת עליו :kopfpatsch: אוף, אני משתגע כאן!

בקשר ללוח אם והזכרונות, בוא נניח שהלוח לא מוגבל בכלל, לאיזו מהירות אוכל להגיע אם אני לא עושה OC לזכרונות אלא רק למעבד (E6600) ?

(חיפשתי בגוגל ומצאתי - 8x400=3200Mhz).

מצטער על כל השאלות הקטנות. קצת הלכתי לאיבוד. תודה רבה על העזרה עד כה :xyxthumbs:

פורסם

- אין לי מושג איך ההרכבה. לא הרכבתי אף אחד משניהם. נסה אתמזלך בפורום אוברקלוקינג וקירור..

- בקשר לכרטיס הקול - יש לו יציאה אופטית, פשוט לא קונבצניונלית. אבל לפי מה שהבנתי, עדיף לחבר את הZ5500 רגיל (אנאלוגית) ולא אופטית בגלל איכות המפענח. אם תשתמש ביציאה האופטית (עוד פעם, אישית הבנתי שזה לא מומלץ, אתה יכול לחש/לשאול בפורום אודיו) אז אתה יכול להשתמש בכרטיס המובנה, כי לא יהיה שום, אבל שום הבדל.

פורסם
  • מחבר

- לגבי המוד או אם בכלל הוא יכנס, גש לפורום מארזים וספקי כוח, הם יוכלו יותר להועיל ממני.

פורום מארזים וספקי כח? חיפשתי...לא מצאתי פורום כזה.

יש קישור? אני אשאל שם איך להכניס את ה GTX לאורורה 3D

אני עדיין לא מבין למה הלוח שהמלצת טוב יותר מהשני. אני רוצה להגיע ל- 3.2GHZ עם המעבד. אתה חושב שתהייה בעיה עם

הלוח הנ"ל?

פורסם

הנה הלינק לפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=63.0

לגבי הלוחות, זה מאוד פשוט:

זה לא שה-P5W DH לא טוב, אלא שה-P5B DELUX יותר טוב =]

פורסם
  • מחבר

סבהה, אני מבין, אבל אני שואל - למה?

מה הופך אותו ללוח טוב יותר?

פורסם

הוא גם יותר זול, גם אוברקלוק יותר טוב, וגם מנצל את כרטיס המסך יותר טוב, תכלס, קח אותו

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על העזרה.

שאלה אחרונה (אני חושב)

איך הזכרונות שבחרתי ? אוכל להגיע איתם ל 3200Mhz עם E6600 ?

פורסם

G.SKILL 2048MB 800MHZ 4-4-4-12 PK? הם סבבה לאוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

אחלה.

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:.

HF

פורסם

מתי שרק תצטרך, כולנו פה :xyxthumbs:

פורסם

- 965P נחשב למעט יותר טוב בשביל OC מ-975X, וה-P5B נחשב לטוב מה-P5W במקרה הפרטי הזה.

למה ניראה לך ש-965P יותר טוב בOC מ975X כלומר מהלוח של אביט AW9D?

לפי מה שאני הבנתי האביט יותר טוב בOC במכפלות גבוהות כלומר E6600 ומעלה והאסוס יותר טוב בOC במכפלות נמוכות כלומר E6400 ומטה

פורסם

ועובדה שהשיאים נשברו על הP5B DELUX ולא על לוחות 945X =]

פורסם

אני דיברתי על לוח 975 ולא 945!!!

ולפי מה שאני בדקתי האביט יותר טוב במכפלות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים