עבור לתוכן

הנוער של היום זה לא מה שהיה פעם, הא?

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/524/241.html#comm

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/524/093.html#comm

קודם כל - לא כולם עושים את זה, והעיתונאי הנכבד שכתב את המאמר הזה, מה הוא עשה בערב יום שישי בגיל הזה? שיחק "דרקונים מבוכים" עם החברים שלו בבית? שלא יבלבל את המוח.

כמו שאמרתי, לא כולם עושים את זה ועודנו ישנו נוער איכותי. ישנם מתנדבים במד"א ובצער בע"ח, יש תנועות נוער ויש פריקים של מחשבים שיכולים לעשות דברים שההאקרים של משרד הבטחון יכולים לחלום עליהם בחלומות הכי רטובים שלהם. אני, בזמנו, התנדבתי בפינת חיי של בי"ס לילדים אוטיסטיים במשך 3 שנים והייתי תקופה בנוער העובד והלומד.

תמיד יש נוער שוליים, בכל מקום, בכל דת, מוצא ומצב סוציאו-אקונומי. יש לך את החברה' שיושבים על ברזלים ומתגרים בעוברים ובשבים כי אין להם כסף למועדון, ויש את הילדי שמנת שאמאבא נותנים להם 300 שקל לצאת לבלות והם הולכים קונים קוק (סם של עשירים...) או וודקה ומשדלים פוסטמות קטנות כמותם אחרי כמה שלוקים.

אפרופו חינוך. קודם כל - תפסיקו לבלבל במוח על משרד החינוך. תפקיד הבי"ס זה להקנות לתמידיו השכלה וכלים להמשיך לאוניברסיטה, שיצא מהם משהו (לא שהבתי ספר מצטיינים בזה בשנים האחרונות). זה שהילד של מישהו מתפרע על יתר המידה או הילדה שלו מוצצת בשירותים של מועדון זאת אשמתו - אשמתו שכשהם עוד היו בגן ורצו להראות להם את הציור שלהם, אשמתו שישב בכורסה, התעצבן ואמר "אל תפריע/י לי עכשיו, אני רואה חדשות!" והמשיך עם ההתעלמות. רוב ההורים לא שמים לב לילדים שלהם עד שהם מקבלים צלצול מהבי"ס או ממרחב ירקון וזה לא משתנה במיוחד אחרי זה.

דת? מה דת? מי שחושב שאם הוא ישים את הילדים שלו בחינוך דתי זה ישנה משהו אז הוא טועה. אם הילד כבר גדול וטעם מהפרי האסור, לשים אותו בחינוך דתי זה לעשות לו דווקא ודווקא עושים חזרה כפליים. שאף אחד לא יתמם. גם נוער הגבעות מזדיינים ומעשנים חשיש וכמו שמישהו חכם אמר "במקווה הרב יתן להם לגוע בברית שלו". חרא בא בכל הצבעים, גם עם שטריימל ופאות. גם אצל הדתיים והחרדים יש זבל בשפע, אלא שהם יודעים לא לכבס את הכביסה המלוכלכת שלהם לעיני כל.

אני אעשה צעד קדימה ואודה - בגיל 14-15 עבר אמבט של וודקה בכליות שלי אבל לא זיינתי אף אחד בשירותים של מועדון או על מכסה של מנוע, או בכלל, עד שהיתה לי מערכת יחסים רצינית ומחייבת. כל מה שזכור לי שהיו עושים אז זה קצת נשיקות ומיזמוזים, וזה "פריקים", לא ילדים "נורמטיביים".

מי שאומר שזה המחיר של הגלובליזציה וש"ככה זה במדינות מערביות" הוא רחוק מלהיות צודק. בארה"ב גיל השתיה הוא 21 ומאד מחמירים שם עם מכירת האלכוהול. בארץ אמנם יש חוק אבל אם אני אתן לילד של השכנים בן ה-12 כסף ואגיד לו לקנות לי וודקה בסופר או במכולת השכונתית (בטח גם בפיצוציה של המועדון) אז הוא יקנה כי אף אחד לא ימנע ממנו. בעלי הפיצוציות יודעים טוב מאד שהסיכויי שמישהו יאכוף את חוק מכירת האלכוהול ויקח מהם את הרשיון, הוא כמו הסיכוי שהם יזכו בלוטו, אז עדיף להם להרוויח על קטינים שרוצים להשתכר. בארה"ב אגב, וגם באירופה, אסור באיסור מוחלט לשתות ברחוב. לא תראו שם בנאדם מסתובב עם בקבוק אלכוהול (חוץ מהומלסים וזה רק בשקית נייר). גרמניה כמעט ונעצרתי כי שתיתי בירה על ספסל ברחוב כי לא ידעתי שאסור לעשות את זה שם כי מה, בארץ מותר, מי היה חושב שבחו"ל זה לא?...

נושא הסקס והסמים - זה באמת דבר אישי. בגרמניה ראיתי פאנקיסטיות פרועות בנות 20, בתולות שמפחדות מבולבול (ובנים ששומרים את עצמם לחתונה)! בארץ ראיתי ושמעתי על בנות 13 שרוכבות על כמה במרץ ובנים שמנסים להפטר מהבתולים כאילו היו מחלה סופנית... אור לגויים, אעלק.

מה שבטוח - רחמי על כל בני הנוער הטובים שלא עושים שטויות על יתר המידה ושותים בצורה אחראית, אם בכלל. כל האמהות הפולניות יצתעקו עכשיו השמיימה וישימו להם קולר ורצועה וינעלו אותם מאחורי 7 מנעולים בבית, ממש כמו שאמא שלי היתה עושה בזמנו כשהיא היתה רואה כתבתות כאלו. ישנתי לילה אחד אצל חברים והיא החליטה שעשינו אורגיה. לילה אחר אחרתי לחזור בשעה - היא התחילה לבדוק לי את הורידים ל"נקבים".

• תגובות 55
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מחזק כל מילה ומילה שלך, גם העניין שהזכרת לגבי אמא שלך זה פשוט קשור לחינוך שגם היא קיבלה מהבית...

אני בטוח שבמצבים מסויימים את בלב מודה לאמא שלך על החינוך והאכפתיות שלה ממך, אחד הדברים שנדיר לראות היום בחינוך

ילדים זה יד קשה אך אוהבת, שלדעתי זה החינוך המתבקש בכל בית ובית, אדם שלא עושה את זה פשוט מצטייר בעיניי כאדם

שלא אכפת לו מהסביבה, ומהילדים שלו... אפילו אם התירוץ הוא - לא נעים לי, או , אני פוחד שזה יפגע בהם...

הרי זה בדיוק ההיפך ! [אני לא מתכוון לאנשים שדופקים מכות רצח לילדים שלהם על דברים כמו סקס או סמים או לאדע מה...זה כבר בגדר התעללות, ואני

מכיר כמה כאלו ותמיד שאני רואה אותם אני יודע שמדובר אמנם בילד, אבל עם מחשבה בוגרת עם מטרה לצאת מהדבר הזה, ולא קצת ילדים התלוננו על זה..]

החינוך המתבקש לדעתי הוא יד קשה [אך אוהבת..] פשוט להציב גבולות "מתוקים" לילדים, שיהיה להם קצת ערך לעצמם...

אני לא בא להתחסד כאן או משהו, קרה לי לא פעם או פעמיים שהייתי עם בחורה שזה הרגע הכרתי במועדון ואחר-כך זה גלש לסקס של לילה

באחד הבתים... אבל אני למשל לא אגרור אותה לשירותים של מועדון, מה שמצטייר בעיניי כסוג ניסיון לאונס, או פשוט תאווה מינית לא מתוארת..

זה אמור להיות דבר אינטימי, שלא כל המועדון צריך לדעת עליו, ושלא לחשוש ממאבטחים או כאלו ואחרים שיבואו ו"יהרסו את המסיבה".

מן הסתם "הנוער של היום" סקרן, ומעוניין להתנסות בחוויות כגון: סקס, סמים ופסאייטראנס :P, אבל בכל אחת מן הסוגיות האלו חייבים להציב גבולות.

ואני לא מתכוון לכאלו שצריכים שאנשים יעשו זאת בשבילם, אלא זה אמור להיות בינם לבין עצמם, להתחשב בעתיד, לא חסר דוגמאות של לאן אנשים

[לא אחראיים ואפילו במקצת] הגיעו, בין אם זה זנות, זריקות ברחוב ושימוש חולני בסמים ויש עוד לא קצת דוגמאות...

פורסם
  • מחבר

אמא שלי גדלה בכפר בסיביר שאין בו טלפון ורכבת עוצרת בו פעם בחודש. איזה חינוך לדעתך היא קיבלה? היתה דופקת בי מכות עד שגדלתי ויכולתי להחזיר לה (או לפחות לחסום). זה לא שלאמא שלי היה כזה אכפת אני חושבת. תכלעס, לכל הורה אכפת, אלא שלרוב הם לא חושבים על זה אפילו עד שהם רואים כתבות כאלו בעיתון או עד שהם מקבלים את הטלפון מהמשטרה - וגם אז יש את ההורים שצועקים "מה פתאום?! הילד שלי הוא הכי תמים!". חוסר אמון בין הורה וילד זה חרא של דבר. אז הילד ישקר, וילך יבריז מהלימודים או ילך באמצע השבוע אם לא יתנו לו לצאת ביום שישי.

נוער היום סקרן? למה לפני 50 שנה הוא לא היה? מי שחושב שבשנות ה-50 כולם היו בתולים וזכים עד החתונה הוא טועה. היו מזדיינים אז ומזדיינים גם היום. ההבדל הוא שפעם לא היו מדברים על זה ופעם לא היה איידס לחשוש ממנו, היה מאנדאבושקעס'. כל ההורים והדמגוגים שצועקים - שלא יזיינו את השכל הם ודור הפרחים המחורבן שלהם, כולם היו היפיים מסריחים שמדברים איתי על שלום ו"אהבה חופשית".

פורסם

מעניין, יש כאלו הורים שבאמת לא יודע מה קורה עם הילדים שלהם, סוג של מורדים למיניהם...

יש כאלו גם שיודעים טוב מאוד, אבל הנאיביות שלהם גוברת עליהם, הם משחקים אותה חושבים "הילד שלי , ילד טוב ירושלים !"

רואים את זה גם הרבה בתקשורת, ילדים כאלו ואחרים , שדקרו או נדקרו, רצחו או נרצחו ... ועוד ועוד....

הורים צריכים לתת יותר מושא לחינוך של הילדים, גם לדעת מה הם עושים...

אני אישית לא "מפוקח" על ידי אמא שלי [בן 18+]...

וגם לא הייתי לפני, לפחות עד גיל 13 בערך, "המורה שלי לחיים" הוא אחי, אדם שאני לוקח ממנו דוגמא בכל דבר

שקורה לי, בנאדם שמצטייר בעיניי מיוחד, לא נענה לפיתויים שהעולם הזה מציע, בעל גבולות ברזל... אחת הסיבות שהרבה אנשים

אוהבים אותו, ואוהבים להיות בקרבתו, פשוט אדם שאפשר לקחת ממנו דוגמא בכל..

תראי, יש אנשים שאפשר לדבר איתם והם יקחו את זה לצומת ליבם [אממ אני?]...

יש כאלו גם שדיבורים זה סתם רוח, לא אכפת להם מכלום [סוג של אנטיפתים..] מה לעשות .. יש ויש...

לדעתי, בחורה שמדרדרת לסקס במועדון, היא אחראית לזה בעצמה, אפילו יותר מאמא שלה....

טוב אז, נתנו לה לצאת, יש עוד המון בחורות שיוצאות ולא "משתוללות".. פשוט לוקחות הכל בפרופורציה...

היא בחרה לשתות, יופי, היא אמורה לדעת מה יבוא עליה.. אולי היא הזמינה את זה על עצמה?

כן, לא חסר נימפומניות פה ושם ...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת. אם יוולד לי ילד שישב על אונס או ילדה שתמצוץ בשירותים של מועדון אני ארגיש שאני עשיתי משהו לא בסדר כשחינכתי אותם.

פורסם

הכוונה שלי היא לא בהכרח לאונס או כל פשע שהוא..

יש הרבה מצבים גם של אנשים שמורידים מעצמם בשביל פוזה, לא אכפת להם כל כך ..

זה הדרך שלהם להשתלב בחברה..

לגבי אונס וכאלה, זה יתקבל ברגשות מעורבים, אף הורה לא היה רוצה שהילד שלו יגיע למצב כזה, אפילו אם

הוא לא דאג לו לתשומת לב...

מה שלא יהיה, אחד הדברים העיקריים שהייתי רוצה בחינוך של הילד/ה שלי זה מוסריות וערכיות.. מה שנקרא בגדול "להיות בנאדם".

לדעתי זה מרכיב עיקרי באופי של אדם באשר הוא, לתת לו את היכולת, הידע והמודעות לבצע בחירות נכונות במהלך החיים...

יד קשה, אך אוהבת... כבר אמרתי ? :)

פורסם

שום דבר לא השתנה.

את יודעת מה הלך בקיבוצים פעם? אורגיות מטורפות של החיים...

בעיר היה שונה, אבל למה תמיד אומרים שהדור הזה לא טוב, בקצב הזה, היינו כבר צריכים להיות לא יודע איפה..

פורסם

זה לא רק החינוך של הבית - זה גם תלוי בילד עצמו שיבחר לנכון עם מי להסתובב שידע להבדיל בCOOL ובריא.

אני באזרחי הרבה ההיתי הולך למעדונים , שותה , רוקד נהנה. אבל בחיים לא ההייתי מתחיל מכות עם מישהו בגלל שהוא דרך לי על הרגל או נתן לי מפרק בטעות כי חשבתי צעד קדימה אפילו שראיתי מטושטש והכבד שלי עבד בפולאון, האם שווה לי להתאורר בבית חולים ליד אותו אחד? וגם כשידעתי שאם ההיתי מחזיר לו לא היה קורה לי כלום היה לי פשוט חבל להרוס לבן אדם בילוי בגלל טעות קטנה.

מה שמראים בסירטון של הכתבה זה כלום כי אלו המעדונים של ילדי השמנת , אתם לא יודעים מה הולך במעדונים של רוסים שבכלל דחיפה קטנה בטור אתה יכול לקבל סכין לגב.

או לצאת למכות של 1 נגד 20.

אני אישית לא הרגשתי את חינוך הורי של "לא לסמים" ו "לא לאכוהול" ובכל בכל מיקרה תמיד ידעתי איך לצאת מהמצב שעליו הגעתי , לא השתמשתי בסמים ולא עשינתי סיגריות כי כל החבר'ה מעשנים , והרבה חברים שלי מעשנים וגם הרבה הפסיקו בגלל שראו את העקשנות שלי.

לא בהכל אשם החינוך , אנחנו צריכים פשוט לדעת להבדיל בין טוב לרע.

פורסם

בקשר לחינוך אז יש משפט גדול שאומר "חוסך שיבטו שונא בנו" תפנימו את זה טוב טוב כי רק ככה צריך לחנך כמשהו לא טוב קורה. חוץ מזה שאם כבר מדברים על חינוך אז הבתי ספר מאוד מאוד אשמים, אני לא מבין למה כל ההרצאות בבתי ספר זה על דברים לא טובים כמו סמים, אלכהול, עישון נרגילות, מכות וכו', למה לא מרצים לילדים על דברים טובים? על סוגי ספורט לקחת אותם לימי כיף ללמד אותם על ערכים ולמה צריך לעזור ולמה לתרום וסיפורי משלים ודברים כאלה, שילד גודל ולומד מה לא טוב הוא אפילו לא יודע מה טוב ועוד שאומרים לו שחצי מדינה ואשתו מתנהגת לא טוב אז למה שהוא לא יתנהג כמוהם?

הכל מתחיל ונגמר בחינוך. ומי שאומר שילדה שהולכת למועדון וגומרת בשירותים אז החינוך לא טוב מדבר שטויות כי אין שום הבדל בין גבר לאשה וכמו שגבר מאוד רוצה גם אשה יכולה מאוד לרצות ואם היא רוצה מה יותר פשוט בישבילה ללכת למועדון ולהתפרק באיזה סטוץ? ואני לא מדבר על ילדות בנות 11 שכבר עושות אורגיה אלה על קצת יותר מבוגרות ובוגרות.

והנוער של היום זה בכלל לא הנוער של פעם, לא משנה כל הערסים המבוגרים שיש היום וכל המושחתים פעם לאנשים היה ערכים פעם שהייתה צריך להתגייס הייתה רודף אחרי צה"ל ושהייתה צריך לעמוד בחובות שלך כלפי אחרים הייתה עושה את זה, ופעם זה לא מזמן עד שנת 2000 אפילו קצת לפני כל דבר קטן שהיה קורה איפה שהוא במדינה כל המדינה הייתה מאוחדת כולם ביחד לכיוון אחד היום זה כבר אחרת לגמרי, ולמה? כי התחלף דור ששינה דור ויצא ח**.

פורסם

הכל זה ערסים ופרחות חסרות ביטחון עצמי... :-\

רוב בני הנוער שותים, כן, אבל לפי מה שראיתי, זה לא מגיע למצבים שמתוארים בכתבה...

פורסם
  • מחבר

מה שמראים בסירטון של הכתבה זה כלום כי אלו המעדונים של ילדי השמנת , אתם לא יודעים מה הולך במעדונים של רוסים שבכלל דחיפה קטנה בטור אתה יכול לקבל סכין לגב.

או לצאת למכות של 1 נגד 20.

רוסים, עם ערכים של רוסים, בחיים לא ילכו מכות אחד על 20 כי אז אף אחד לא יכבד אותם. אצלם כבוד זה יותר מאשר אצל בדואים. היית פעם במועדון/פאב של רוסים שאתה מדבר? בכניסה כולם עומדים בשקט, אף אחד לא צועק ולא דוחף ונותנים לבנות "זכות קדימה". כולם לבושים אלגנט, לא כמו ערסוואתים כי יש חשיבות למראה מכובד. כל יום ראשון בבוקר כשאני פותחת עיתון אני לא קוראת על עולים מחבר העמים שדוקרים, אלא על מקומיים. על נדקרים שמעתי אחרת - שמעתי על נדקרים/נורים שהיו מאבטחים מחבר העמים.

חינוך זה כן הכל. תיקח את הילד הכי חנון בעולם, תחזור 10 שנים אחורה, שים אותו במשפחה של ערסים ויתקבל לך ערס. קח תינוק של שבט קניבלים בדר' אמריקה/אפריקה ושים אותו אצל משפחה פינית - יצא לך עובד ב-Nokia.

חלק גדול מהחינוך הוא עד כמה ההורים מעורבים בחיי הילד, מתעניינים ומקשיבים לו, לא רק כשהוא מדבר אלא גם כשהוא משמיע אותות מצוקה בצורה אחרת, כמו שנפגעים של התעללות או אונס לעיתים עושים.

בנוסף, קיים הפרט הקטן שנקרא הכבוד להורים וכבוד זה לא אומר להרוג מכות את מי שקרא לאמא שלך זונה, אלא להקשיב לה, ולאב, ולכבד את מה שהם אומרים, משמע, כשילד מכבד את ההורים שלו, הוא יכבד את רצונם. הכבוד להורים הוא דבר נרכש מגיל קטן ושונה בתכלית ממה שהיה פעם. פעם כיבדו יותר את ההורים כי היו חוטפים מכות וכי היו יותר מקובעים ויותר דתיים ("כבד את אביך ואת אמך"), היום הדבר תלוי יותר בתפיסה האישית שלנו של ההורים.

ילד שרואה את אמא שלו מנבלת את הפה ואומרת לו שאסור לקלל, לא יכבד אותה כמו ילד שלא כי היא כאילו משקרת לו, אומרת שאסור לקלל ומקללת בעצמה. אבא שמנסה לחנך את הבן/בת שלו לא לשתות או לשתות בצורה אחראית לא יכול להשתכר טיכו כל שני וחמישי מול העיניים של הילד ולהגיד לו שזה לא בסדר. עוד נושא זה לדבר בגובה העיניים ולא להתנשא מעל הילד. כמה פעמים יצא לכם העשן מהאוזניים כשאמאבא היו מה שנקרא talking down to you? אתה תכבד מישהו שלא מכבד אותך?

קריפטו, אתה אומר שילדה שמזדיינת בשירותים (ילדה, אתה אמרת ילדה, לא אישה, ילדה) זה לא חינוך ואם בא לה אז היא יכולה, אתה בטוח? תראה, אין לך בת, זה ברור ואני שמה 50 שקל שאין לך גם אחות, גדולה או קטנה, אז אין לך על מי להשליך את ההשוואה הזאת. תגיד לי אתה. איזה מין בחורה (לא לא, ילדה) היתה מזדיינת עם מישהו בשירותים של מועדון (היית במועדונים, ראית איך השירותים נראים/מריחים שם)? מישהו שהיא הכירה באותו לילה ברחבת הריקודים? כן מותק, יש לבנות האלו שם. קוראים להן שרמוטות. אתה היית רוצה לצאת עם בחורה כזאת, בכנות? בחורה שקיבלה חינוך וערכים טובים לא תעבור 40 גברים עד גיל צבא, בטח לא בשירותים ובטח לא עם מישהו שהיא בקושי מכירה ובטח ובטח לא כ"תשלום" על שלוק מהוודקה שלו. גם אישה מבוגרת שיכולה לשתות ולעשות מה שבא לה, לא תלך ותביא את הסטוץ שלה בשירותים של מועדון אם יש לה טיפת כבוד עצמי - היא תיקח אותו הביתה ותעיף אותו לפני עלות השחר.

פורסם

ילדה בטח אין לי וגם לא אחות. ואני באמת לא מדבר על לצאת עם מישהי כזאת אני אפילו לא מסוגל להסתובב איתם הן פשוט טיפשות (ואני מדבר על אלה שבאמת הולכות למועדון בלי לדעת מה קורה איתם ובלי לקחת אחריות על עצמם) אבל יש בנות שכן יודעות לקחת אחריות וגם אם לא במועדון אז אצלה או אצלי בבית וכון היו מקרים וכן לפעמים גם היה יוצא מזה יותר מסטוץ לא שבגילי אפשר להתקדם עם זה לאן שהוא אבל זה עדיין יותר מכלום!

ואני לא יודע באיזה מועדונים היית אני אישית ביקרתי במועדונים וביקרתי במועדונים!! יש ויש, בכל מקרה עד היום ביקרתי שם רק כדי להשתין.

פורסם
  • מחבר

הייתי דווקא במועדונים של פריקים, פאנקיסטים וואלה, כן, היו מתמזמזים קצת/מתנשים בחוץ אבל בית זונות כזה עוד לא ראיתי! כן, ראיתי סמים, גם קשים, אבל רק מקרה אחד. גם חשיש היה נדיר לראות, בד"כ זה וודקה-תפוזים.

פורסם

השאלה המתבקשת, במיוחד ממך דריה, היא האם יש בכך משהו... אסור?

אני לא מדבר כמובן על סמים קשים ושתייה מופרזת של אלכוהול אלא דווקא על יחסי מין.

אני אתן דוגמא, יש לי ידידה שאיבדה את בתוליה בגיל 14 ועכשיו היא די מזיינת את מי שבא לה.

מה כ"כ נורא בכך? היא סה"כ ילדה מאוד בוגרת לגילה ומאוד חכמה ואני בספק אם היא תגמור בתור "זונת רחוב".

למה שגבר מזיין עשרות נשים בחודש הוא גבר גבר ואישה היא שרמוטה? זה מוסר כפול.

אני שאלתי אותה(את הידידה) למה היא מזיינת כ"כ הרבה(ולאוו דווקא בשירותים, אבל אח"כ בבית שלו שלה) והיא ענתה לי בפשטות

"זה כיף".

עכשיו, מצד אחד אני טוען את מה שטענתי למעלה, אבל מצד שני, יש לי אחות קטנה ולחשוב עליה בתור אחת כמו הידידה שלי מעורר בי לא פחות מבחילה עמוקה ואני בספק אם אח שלי(שאין לי) היה עושה כאלה דברים היה אכפת לי ויש מצב אפילו הייתי מעודד אותו.

ככה זה, נשארו אצלנו ערכים מתקופת ימי הביניים שבנות הן בעצם בתולות טהורות עד לחתונה...

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא חושבת שגבר שמזיין על ימין ועל שמאל הוא "גבר גבר", אלא manwhore, אם כי אני אוהבת לצחוק על זה (ועל הגולם).

אני איבדתי את בתולי בגיל 15 למישהו שאהבתי מגיל 12 וחצי והכרתי מגיל 10 בערך, היינו חברים כמה וכמה זמן. שנינו היינו לא מנוסים ותמיד הקפדנו על אמצעי מניעה. גם אחרי שנפרדנו לא קפצתי על כל מה שזז. למעשה, החבר הנוכחי שלי התכוון לשמור על בתוליו עד החתונה, כי זה הערך שהוא (טוען שהוא) הקנה לעצמו (אם כי "מעד" כשהיה שיכור בצבא). הוא היה בתול עד גיל 22 ובחיים לא צחקתי עליו בגלל זה, להיפך, מאד כיבדתי את זה, האמת, הוא גרם לי להרגיש קצת "מלוכלכת".

אני לא מדברת על לגמור בתור זונת רחוב, אלא שאתה יודע, אף אחד לא יכבד בנות כאלו. יום אחד היא הזדיינה עם מישהו שהכירה במסיבה, למחרת הוא מביא את כל החברים שלו לחגוג עליה בטענה ש"את נותנת, אז בטח לא אכפת לך". וכמו שאמרת, אם אחותך היתה ככה היית מתבייש בה, ואם היתה לך בת כזאת?... שלא לדבר על כל המחלות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים