פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם...עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים...ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה...יש מצב שמישהו עוזר לי???????(לוח אם: Asus P4S800D)
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר עוד לא הפעלתי אותו כי הוא דיי מפורק, אני באמצע פרויקט מודינג...חכה שניה אני ירשום מה רשום על כל הכבלים הקטנים:(8 כבלים)DATA-1DATA+1DATA-2DATA+2VCC 1VCC 2GND 1GND 2מה הם אומרים ובאיזה סדר אני מחשב אותםם???!!חח תודה על העזרה...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי עם זה כי לא ממש הסתדרתי...יש לי את הספר שהגיע עם הלוח אם, אבל בתמונה של החיבור שרואים שם, על הכבלים יש שמות אחרים ממה שיש אצלי
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים זה הכבל של הUSB.אם לא מפריע לך שהUSB מקדימה במארז לא יעבוד, אז תשאיר אותם מנותקים.אני יכול להגיד לך את הסדר של הצבעים: שחור-ירוק-לבן-אדום.כאשר השחור זה GRD. כל זוג (נגיד GRD 1 ו-2) צריכים להיות צמודים ובמקביל.אתה תראה שהכבל מסתדר בטבעיות...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר זה משנה אם הם יהיו הפוכים?(GRD 1 במקום GRD 2 וכו'...)כי כמו שאמרתי, לא רשום לי על הלוח איפה כל אחד צריך להיותועוד שאלה, אמרת לי את הסדר של הכבלים, השחור צריך להיות בכיוון הכוננים (פנים המארז) או בצד שמופנה לאחורי המארז?ולזה שמעליי:כנראה שאני מקרה מיוחד =]
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים זה לא משנה אם 1 יהיה במקום 2. רק תקפיד שכל מספרי 1 יהיו באותו צד.השחורים צריכים להיות בצד של החיבור שבו יש רק פין אחד בסוף. (הצד התחתון בתרשים של HOLY)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר אוקיי אז אם אני עושה ככה זה בסדר?אדום - אדום לבן - לבןירוק - ירוק(חור) שחור - שחור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.