פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים שלוםיש לי גיגהבייט S3, עדכנתי את הביוס ועכשיו המחשב שלי לא עולה, יש חשמל והמאווררים עובדים אבל הלוח אם לא עולה (אין שום צפצופים וכלום)ניסיתי לזמפר ולהוציא את הבטריה וזה לא עזר - יש למישהו עצה מה אפשר לעשות?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים שמעתי במקום כלשהוא שמספיק שיהיה קפיצת מתח קטנה באמצע עידכון הביוס הלך הלוח אם....
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר נסיתי שוב בבוקר אחרי שכל הלילה לא היה מחובר החשמל וגם לא הבטריה וללא שינוי.לא אמור להכנס לפעולה הביוס השני במקרה כזה?מה אפשר לעשות????
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים נסיתי שוב בבוקר אחרי שכל הלילה לא היה מחובר החשמל וגם לא הבטריה וללא שינוי.לא אמור להכנס לפעולה הביוס השני במקרה כזה?מה אפשר לעשות????איזה לוח זה ?..יש לך דואל ביוס ?..
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים gigabyte P965 s3'ואמור להיות לו DUAL BIOSבבקשה גבר ...http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר שלחת לי את הקישור ללוח שלי..מה אני אעשה עם זה?אני יודע מה הלוח שליוגם כתוב שיש לו DUAL BIOS
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים שלחת לי את הקישור ללוח שלי.. מה אני אעשה עם זה? אני יודע מה הלוח שלי וגם כתוב שיש לו DUAL BIOS כתוב שיש לו וירטואל דאול ביוס ! לא יוד מזה אומר ביוס כפול וירטואלי ??? מוזר אהה ?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים חבר ללוח האם:כ.מסך, זיכון מעבד וסידירום עם דיסק הלוח בפניםלחץ על F9 ברגע שזה יעלה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אההההההה....הווירטואל דואל ביוס זה עם הדיסק של הלוח אם במקום דואל ביוס אמיתי שזה שני צ'יפים?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים בדיוקמה שכן - מתאפשרת הדלקה של לוח ללא BIOS (למרות שהצ'יפ מולחם ללוח) - רק עם דיסקעזר לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.