פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני מנסה לעקוב אחרי המדריך הזה:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Efficient_Levelingאבל אני לא מצליח לקבל +5. (אפילו לא אחד)מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך הרעיון הזה עובד?(אם זה משנה אני משחק MAGE)
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים בוא אני יסביר לך איך זה הולךזה בדיוק אותו דבר במורווינדנגיד יש blocking ושאתה שם את הסמן מעל הסקיל אתה רואה שהוא כותב שזה משתמש בenduranceאז אם נגיד אתה תעשה באותה רמה 5 פעמים העלאת רמה של חסימה אז כשאתה תעלה רמה אתה תוכל לקבל 5 endurance במקום רק 1רק תדע לך שאתה לא חייבגם אם אתה תעלה רק מנקודה אחת כל פעם אתה עדיין תיהיה חזק
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר אני יודע שזה ממש לא חובה. כבר חרשתי על המשחק בעבר אבל לכבוד NOT9 והכרטיס קול החדש נכנסתי אליו שוב. שמע, שמרתי רישומים של הסקילים שאני משפר בכל דרגה ואני יכול לספר לך שלהעלות סקיל מסויים ב5 (או יותר) נקודות בכל דרגה לא מקנה 5 נקודות לדמות. ניסיתי הרבה שילובים לפני ששאלתי פה. זה פשוט לא הולך לי.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יכול להיות בעצם שזה 10 בלוקינג למשל בשביל 5 ENDURANCE בונוס, לא זוכר כל כךבכל מקרה ככה זה תמיד עבד לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.