פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות...כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף?תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות!תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים הקירור המקורי שבא עם המעבד מספיק רק שלאחר זמן מה אפילו די קצר הוא מתחיל להרעיש...וכאשר אתה רוצה לשים קירור חדש למעבד כמו זה שהזכרת של AC אז הוא בא במקום הקירור הישן ולא בנוסףבכיף...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אני יודע אני לא טיפשאני מניח שלא קראת את מה שכתבתישאלתי מה יקרה למשחה אם לא אחליף אותה אחרי שנתייםכמובן שאני יחליף את המאוורר
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים לא הבנתי יש לך שתי משתמשים??בכל מקרה אם אתה לא מתכנן OC או משהו קירור הסטוק אמור להספיק לךהבעיה היחידה היא הרעש.. שאם אתה מוכן להתפשר בעיניין.. אז תישאר עם סטוק..וכשדיברת על הקירור שמגיע עם המעבד, התכוונת למשחה?כי אם כן.. מומלץ לרענן את המשחה מדי פעם
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר לא הבנתי יש לך שתי משתמשים??בכל מקרה אם אתה לא מתכנן OC או משהו קירור הסטוק אמור להספיק לךהבעיה היחידה היא הרעש.. שאם אתה מוכן להתפשר בעיניין.. אז תישאר עם סטוק..וכשדיברת על הקירור שמגיע עם המעבד, התכוונת למשחה?כי אם כן.. מומלץ לרענן את המשחה מדי פעםלא, לא שני משתמשים, אין לי מושג מי זה "DRBRAIN" ועל מה הוא מדבר...תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.