פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים האם הקנייה דרך התוכנה STEAM משחקים כמו COUNTER STRIKE בטוחה?כלומר אין רמאויות או משהו ולוקחים בדיוק את ה 9.95 דולר? על ה CS 1.6?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יצא לי לקנות מ- Steam וזה עובד מצוין.רק אל תרמה כי אז ילך לך החשבון לעזאזל עם כל מה שהיה בו.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר יצא לי לקנות מ- Steam וזה עובד מצוין.רק אל תרמה כי אז ילך לך החשבון לעזאזל עם כל מה שהיה בו.מה זאת אומרת לא לרמות? איך אתה מגדיר לרמות?ואיזה חשבון ילך לי לעזאזאל?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אם אתה מרמה ע"י שימוש ב- WallHacks\Aimbots\Speedhacks על שרתי VAC (Valve Anit-Cheat) יעשו לך Ban לחשבון וכל המשחקים שקנית והיו בתוכו ילכו לעזאזל.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים כן זה בטוח אני קניתירק תשמור על החוקים האלהhttp://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=368
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אם אתה מרמה ע"י שימוש ב- WallHacks\Aimbots\Speedhacks על שרתי VAC (Valve Anit-Cheat) יעשו לך Ban לחשבון וכל המשחקים שקנית והיו בתוכו ילכו לעזאזל.כמעט כל צ'יט היום הוא VAC proof.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים כמעט כל צ'יט היום הוא VAC proof.אבך אתה אף פעם לא יכול לדעת מתי הם יעדכנו את ה- VAC שלהם.אני זוכר שלא מזמן הם סגרו כמה אלפים טובים של חשבונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.