פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבהוזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים..אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר..אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום..אז מה אפשר לעשות..?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר XP בעברית.. הגיע עם זה דיסק עגול קטן כזה שיש שמה כל מיני דברים אבל הכל במיליוני תיקיות ושמות משונים אז אי אפשר להתקין משם כלום..
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר חיפשתי אבל לא הכי הבנתי יש לי XP בעברית..אני נכנס למשחב שלי ממה שהבנתי ואז מקש ימני מאפיינים ואז חומרה ואז מה שם..?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ואז תכניס דיסק עם XP באנגלית ותתקין אותוהעברית הזה רק צרות עושהכפתור ימני על המחשב שלי -> ניהול
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר ממש ממש תודה אחי עשיתי 4 מחיצות.. עכשיו אם אני רוצה עכשיו לחבר את זה למחשב הישן אני צריך שוב לעשות את כל זה? או שאוטומטית כבר זה יסתדר?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים צריך לעשות את זה רק פעם אחת לכל הרדיסק חדש (כלומר לא צריך לעשות את זה במשחבים האחרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.