עבור לתוכן

יש רק חצי תקשורת בין המחשב לינוקס לוינדוס

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב עם RedHat 8.0

ויש לי מחשב עם XP

והם מחוברים ברשת.

המודם נמצא במחשב עם הXP

אז ככה המחשב עם הלינוקס יכול לגלוש באינטרנט ואפשר לעשות פינגים משני המחשבים.

אבל מה, הפעלתי את שרות הhttpd ואת הFTP, במחשב עם הלינוקס ואם שם אני נכנס לFTP או לאתר זה נכנס,

אבל מה במחשב עם הXP זה לא נכנס מאיזה שהיא סיבה שלא ידוע לי....אבל יש פינגים

מישהו יכול לעזור??

למה אין תקשורת??

נ.ב.

סליחה על הבורות אבל מה הפקודה של הIPCONFIG בלינוקס?

בתודה IZIKD

פורסם

אז ככה יש לי מחשב עם RedHat 8.0

ויש לי מחשב עם XP

והם מחוברים ברשת.

המודם נמצא במחשב עם הXP

אז ככה המחשב עם הלינוקס יכול לגלוש באינטרנט ואפשר לעשות פינגים משני המחשבים.

אבל מה, הפעלתי את שרות הhttpd ואת הFTP, במחשב עם הלינוקס ואם שם אני נכנס לFTP או לאתר זה נכנס,

אבל מה במחשב עם הXP זה לא נכנס מאיזה שהיא סיבה שלא ידוע לי....אבל יש פינגים

אין קשר לפינגים: הרשאות לכולם, סבנט, ספציפי בהגדרות שלהם או פיירוול בלינוקס

סליחה על הבורות אבל מה הפקודה של הIPCONFIG בלינוקס?

אל תתנצל :) , ifconfig

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה הרשאות?

האמתי בXP יש את הICS שנותן גם DHCP

אבל אני לא מוצא איפה לעשות אותו בלינוקס זה בהגדרות של הכרטיס רשת וכל זה? או שזה מין קובץ שצריך לערוך ולהפעיל את השרות בטרמינל?

הסאבנט מוגדר לשניהם כ 255.255.255.0

פורסם

לפי מה שהבנתי הבעיה היא שמהמחשב עם הלינוקס אתה יכול להתחבר לשרתים על המחשב אבל אתה לא יכול להתחבר אליהם מהמחשב עם ה- WINDOWS.. אם זאת הבעיה את ככל הנראה המקור שלה הוא בהגדרות של ה- FIREWALL בלינוקס.. אם התקנת את ה FIREWALL על רמה גבוהה (HIGH) אז סביר להניח שזאת אכן הבעיה.. נסה לשנות את ההגדרות של ה FIREWALL

פורסם

מה אתה בכלל מנסה לעשות? לפתוח שרת html ו ftp בלינוקס שתוכל לגשת אליהם מהווינדוז? לשתף חיבור אינטרנט מהלינוקס לווינדוז? לא הבנתי...

פורסם
  • מחבר

אז מה אני מנסה לעשות, אני מנסה לפתוח שרת HTTP מהלינוקס וגם FTP כדי שיהיה יותר נוח להעלות את הקבצים ממחשב אחר.....

אז מה הבעיה, הבעיה זה שהשרות עצמו של ה HTTP והFTP פועל ואני יכול להיכנס לאתר ולפאב במחשב המקור (הלינוקס, כאילו איפה שזה מותקן)...אבל אני לא יכול להכנס לזה במחשב עם הוינדוס......וד"א האינטרנט עובר דרך המחשב עם הוינדוס ללינוקס....השרת הוא הזה עם הוינדוס.....והאינטרנט כן פועל בלינוקס ואני יכול לראות את הלינוקס בוינדוס דרך תוכנת הסמבאה שמותקנת על הלינוקס...רק יש לי בעיה להגדיר ככה שתהיה גישה במחשב וינדוס ;D....

אהה והפירוול מוגדר על בינוני

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי הבעיה היא שמהמחשב עם הלינוקס אתה יכול להתחבר לשרתים על המחשב אבל אתה לא יכול להתחבר אליהם מהמחשב עם ה- WINDOWS.. אם זאת הבעיה את ככל הנראה המקור שלה הוא בהגדרות של ה- FIREWALL בלינוקס.. אם התקנת את ה FIREWALL על רמה גבוהה (HIGH) אז סביר להניח שזאת אכן הבעיה.. נסה לשנות את ההגדרות של ה FIREWALL

תודה תודה תודה תודה.....שהפנת את סומת ליבי לזה....

כי לפי מה שהיה זכור לי הגדרתי בהתקנה את זה על בינוני אז אולי טעיתי או שאני לא יודע ומה וזה השתנה לגבוה....

תודה רבה שהפנת את סומת ליבי.....

ד"א איפה נמצאות ההגדרות של ה: DHCP, FTP?

ואיפה אני מגדיר את ההרשאות של הסאמבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים