עבור לתוכן

מבקש המלצה לערכת קירור מים חיצונית

Featured Replies

פורסם

לא אוהב השוואות צד שלישי...

אני יכול להראות לך שתי ביקורת של 745 שבקושי מורידה 1-2 מSE ובביקות אחרת 4-6 מעלות מSE...

בעיניין הגיגה בייט יש לה בלוק טוב בהרבה מלTT משאבה דומה ולגבי הרד' אני לא כל כך סגור..

ועוד דבר..

בהשוואה שם יש לך את הזלמן מול SE וה SE אוכלת אותו וכאן הזאלמן שווה ל735.

צריך לקחת בערבון מוגבל ביקורת של XBIT על מוצרי TT...

זה חתיכת וויכוח לא קשור, כי שתי הערכות האלה לא חיצוניות.

צודק..

אבל כבר ענינו לו..

או Nautilus או סינפוני את הסינפוני הוא פסל.. מה נישאר ?

חוץ מיזה זו עבודה של חצי שעה להפוך את המערכות האלה לחיצוניות...

• תגובות 68
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אני אומר לך לך על 745 הוא סוס ואגב מאיפה השטויות האלה שאחרי שנה זה דולף אנשים ממציאים פו חרטות רציניות

פורסם

כבר אמרתי שזו היתה בדיחה על חשבון הBW הראשונה וה SE שנזלו על ימין ועל שמאל.

ד"א BW745 היא מערכת קירור מים (בינונית -) ולא סוס /ה :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא אוהב השוואות צד שלישי...

אני יכול להראות לך שתי ביקורת של 745 שבקושי מורידה 1-2 מSE ובביקות אחרת 4-6 מעלות מSE...

בעיניין הגיגה בייט יש לה בלוק טוב בהרבה מלTT משאבה דומה ולגבי הרד' אני לא כל כך סגור..

ועוד דבר..

בהשוואה שם יש לך את הזלמן מול SE וה SE אוכלת אותו וכאן הזאלמן שווה ל735.

צריך לקחת בערבון מוגבל ביקורת של XBIT על מוצרי TT...

צודק..

אבל כבר ענינו לו..

או Nautilus או סינפוני את הסינפוני הוא פסל.. מה נישאר ? אני בררתי בחנות על הנאוטילוס 500 והוא המליץ לי בכלל על:Corsair HC200EX-1001 אין לי מושג מה טוב יותר :s05: מה כדאי? חוץ מיזה זו עבודה של חצי שעה להפוך את המערכות האלה לחיצוניות... [אני גם מחכה להצעות פרטיות לבנייה עצמית]

פורסם

Corsair HC200 נחשבה למערכת טובה מאוד בזמנה אבל היא פשוט היתישנה..

עכשיו הNautilus מורידה כ מעלה שתים ממנה קטנה יותר וזולה ממנה בד"כ.

עיניין אחר ה Corsair HC יצא ליפני המון זמן .. ליפי הסוקט 775 וממה שאני יודע לא מתאימה לו.

יתכן ויצא לה מתאם במהלך השנים .. לא יודע.

פורסם
  • מחבר

Corsair HC200 נחשבה למערכת טובה מאוד בזמנה אבל היא פשוט היתישנה.. כמה זמן זה התיישנה? ואיך המוכר מציע לי דבר ישן כזה? אמרתי לו מה מפרט המחשב. לגבי המחיר הוא אומר ששניהם אותו המחיר. מה קורה? :nixweiss:

עכשיו הNautilus מורידה כ מעלה שתים ממנה קטנה יותר וזולה ממנה בד"כ.

עיניין אחר ה Corsair HC יצא ליפני המון זמן .. ליפי הסוקט 775 וממה שאני יודע לא מתאימה לו.

יתכן ויצא לה מתאם במהלך השנים .. לא יודע.

תודה מראש

פורסם

ראיתי שבפנדה הורידו לה את המחיר... למחיר ראלי לרמה שלה היום(היא היתה עולה 2200 שקל)

כמה ישנה ? אם אני לא טועה באיזור 03 ניראה לי..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109219&highlight=Hydrocool+E6600

כמו שאתה רואה היא לא מתאימה ל775.. אפשרי שקיים לה מתאם היום..

אבל היא פשוט ברמת הביצועים של Nautilus אז חבל על הכאב ראש.

פורסם

טוב זה אני שוב, וחזרתי לשאול עוד כמה שאלות שאולי יעזרו לפותח התרד.

מהי חלוקת הביצועים בין הנאוטילוס, סימפוני, זלמן רסרייטור 1 וזלמן רסרייטור 1 (V2) ?

ואני לא חושב שיש מה לדאוג בקשר לזלמן (לפחות אני יודע על הרסרייטור 1 V2) הוא בסה"כ 60 ס"מ גובה...

כולן נכנסות פחות או יותר לתקציב של פותח התרד (וגם אני מעוניין באחת מהן, בינתיים הרסרייטור 1 V2 מאוד מעניינת אותי)

עריכה:

טעות שלי, התבלבלתי במחירים בין רסרייטור 1 פלוס לV2...

אבל עדיין אם תוכלו לענות זה לפחות יעזור לי.

פורסם

אתה מדבר על מערכת איכותית ונחמדה עם רדיאטור 120 מול מערכת באיכות בינונית עם רד' מטורף (בגודל לא בביצועים תחלס, שווה אולי לרד' 120.2 איכותי) ומשאובה שבקושי מאפשרת למים ליזרום דרכו לבין שתי המערכות הפסיביות של זאלמן (שלרוב פחות טובות מהקירור המקורי) .

בשורה התחתונה את הסינפוני הוא לא רוצה והיא באמת לא מצדיקה את הגודל שלה..

פורסם

אז נשארת רק הנאוטילוס?

פותח התרד, אני עכשיו אשאל שאלה שיותר קשורה אלי אבל אם אתה רוצה שאמחק אותה- רק תגיד!

במחיר של זאלמן רסרייטור 1 V2 בארה"ב, ניתן לקנות מערכת (כנראה בבנייה עצמית) הרבה יותר טובה אבל שקטה?

פורסם

קנה\בנה מארז בנפרד ולך על הSwiftech H2O.

פורסם

יש הבדל בין APEX ULTRA לבין ה- EXTREME DUTY ?

קראתי קצת פה ושם, והיא נראית די מסובכת להרכבה אז כנראה שרעיון המארז יעבוד טוב מאוד, יש לך המלצה וקישור למארז מומלץ?

פורסם

mppaz, אני חושב שהיה הרבה יותר ראוי אם ההיתי פותח ת'רד לשאלות שלך גם לא תיגנוב דיון וגם תקבל תשובות שמתאימות רק לשאלות שלך..

ZZZZ, הקירור מים הזה יקר בהרבה מהתקציב.. ועוד צריך להוסיף כסף לבניה של מארז חיצוני..

אם כבר את הגירסת 120 מ"מ פרימיום -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4837

אבל גם כפנימית היא חורגת מהתקציב.

ובכלל.. עדיין לא ראיתי מ shshmul תגובה על נכונות לבנית מארז לקירור מים..

פורסם
  • מחבר

mppaz, אני חושב שהיה הרבה יותר ראוי אם ההיתי פותח ת'רד לשאלות שלך גם לא תיגנוב דיון וגם תקבל תשובות שמתאימות רק לשאלות שלך..

ZZZZ, הקירור מים הזה יקר בהרבה מהתקציב.. ועוד צריך להוסיף כסף לבניה של מארז חיצוני..

אם כבר את הגירסת 120 מ"מ פרימיום -> http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4837

אבל גם כפנימית היא חורגת מהתקציב.

ובכלל.. עדיין לא ראיתי מ shshmul תגובה על נכונות לבנית מארז לקירור מים.. אני מחכה לתשובה מאדם המתמחה בזה,לי אין מושג בנושא זה כלל וכלל

פורסם

שמתמחה במה ? בליבנות מארז לקירור מים ?

זה ממש לא ביג דיל.. 6 חתיכות עץ/פרספרס/ברזל הגודל תלוי במערכת.. חיבור בינהם ע"י זווית וקדיחה של מספר החורים שצריך ( למאווררים, ליניקה/פליטה של האוויר, ולצנרת שיצאת ) קיבוע המשאבה והרד' וזהו...

אתה יכול ליראות בפורום מודינג או ביומני פרויקטים יש כמה מארזים חיצוניים בבניה עצמאית לקירור מים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים