עבור לתוכן

אין עברית, אין קול.

Featured Replies

פורסם

לאחר פירמוט של מחשב די חדש והתקנת MUI ודריברים יש כמה בעיות . . .

ה-MUI אמור להפוך את הכל לעברית, משום מה הדבר היחיד שהוא עשה זה להעביר את כל הסמלים ואת ה"התחל" לימין (אבל עדיין כתוב Start), שהמחשב עולה רשום Wellcome ולא "ברוך הבא" והוא בעצם כמעט ולא שינה עוד שום דבר חוץ מכמה דברים בלוח הבקרה, שגם שם השמות הם עדיין באנגלית והתפריטים גם באנגלית אבל יש רק כמה דברים שהוא שינה להם את השם לעברית.

אבל אני יכול לכתוב בעברית.

מה הבעיה?

זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI וזה תמיד עובד, למה עכשיו לא ?

מה שכן, ה-MUI זה דיסק צרוב שצרבתי לפני כמה ימים וזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בדיסק הזה. אולי ה-MUI דפוק ?

בעיה נוספת . . .

אין קול.

התקנתי את כל הדריברים שצריך, בדקתי במנהל ההתקנים ורשום שם שכל הדריברים מותקנים טוב ועדיין לא שומעים.

בד"כ שמפעילים שיר לפני שמתקינים דריברים אז מופיעה הודעה שאומרת שלא יהיה קול . . . אז היא לא מופיעה, זאת אומרת שהכל צריך לעבוד.

אז למה אני לא שומע?

פורסם

יכול להיות שלא התקנת טוב את ה- MUI.

כנס ללוח הבקרה - אפשרויות אזור ושפה - ותשנה שם הכל ל- hebrew israel או וואטאבר..

בטאב language יש לך לבחור ב- language used in menus and dialogs ב- עברית.

אחרי זה לפחות זה אמור להסתדר... אם לא, תתקין מחדש את ה- MUI, בהתקנה תסמן את כל ה-V.

לגבי הכרטיס קול שיטה הכי בסיסית לדעת אם הכרטיס קול מותקן או לא זה במנהל התקנים או פשוט ללכת

ל - control panel - sounds and audio devices - ובטאב הראשון פשוט אמור להיות רשום לך איזה כרטיס קול מותקן במחשב.

אם אתה לא מבין מה קורה שם בדיוק, אז פשוט תראה אם אתה יכול לסמן V ב- place volume icon in the taskbar.

אם לא הולך לך.... זה אומר שהדרייבר פשוט לא מותקן / לא מותקן טוב.

בהצלחה..

פורסם

שאלת תם,

עשית ריסטרט אחרי ששינית את ההגדרות של ה-MUI?

פורסם
  • מחבר

א. כמו שכבר אמרתי זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI ואני יודע מה צריך לסמן, הכל היה מסומן ובוודאי שעשיתי הפעלה מחדש.

לגבי הדריברים, יש לי 2 שאלות:

- בזמן שהתקנתי אותם ה-Windows התלונן ש"נוגעים לו בקבצים חשובים" ושזה יכול לפגוע ביציבות המערכת או משהו כזה.

אני פשוט עשיתי ביטול |: זה משפיע ?

- אם הם לא מותקנים טוב, התקנה מחדש של הדריברים (ומחיקת הישנים כמובן) תפתור את הבעיה או שדרוש פירמוט ?

פורסם

נראה שחלק מהעדכונים החדשים מבטלים חלק מהאופציות של ה MUI, כבר שאלו כמה פעמים על זה בפורום.

אולי יצאה חבילת MUI מעודכנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים