עבור לתוכן

שאלה בפוטושופ בקשר לעיצוב דף אינטרנט.

Featured Replies

פורסם

אנ יודע לעצב ולתכנת אתרים, אני מעצב בפוטושופ, אבל יש לי בעיה!! נגיד אם אני מעצב משהו הכל טוב ויפה ואז כשאני משנה את הרזולוצייה הכל נדפק לגמרי או שזה גדול מדי או שזה קטן מדי אני מקווה שאתם מבינים אותי...

אפשר איכשהו שהעיצוב יתאים לרזולוציית המסך אוטומטית? תודה לעוזרים!!

פורסם

לא ממש הבנתי אותך.

אתה מתכוון שכשהאתר מעוצב כבר, אתה נכנס אליו מרזולוציות מסך שונות ורואה שהאתר נראה שונה כל פעם? אם כן אז זו בעיה של תכנות האתר.

או שלא הבנתי אותך נכון?

פורסם

זה בסיס לעיצוב אתרים או יותר נכון הקדמה לבסיס בעיצוב אתרים

מן הסתם האתר יראה אחרת בכל רזולוציה

גודל האלמנטים, גודל התצוגה ביחס לדפדפן וכו'

מה גם שבכל מסך הצבעים יוצגו אחרת

אין דרך להמנע מזה אבל יש דרך לקבוע "סטנדרט" שהוא נעשה בדרך כלל לפי הרוב

יש אתרים במיוחד בשביל סטיסטיקות כאלו כלומר כמה גולשים באחוזים משתמשים 1024/768 600/800 וכו'

וכמובן צריך להתחשב בקהל שאמור לגלוש באתר למשל אתה יכול להניח שרוב הגולשים באתר הזה לא משתמשים ב 600/800

בקיצור קבע רזולוציה שהיא אופטימלית(לרוב ולפי הפעם האחרונה שבדקתי 1024/768) אפשר גם ממוצע בין רזולוציות וכו'

ותעצב לפי מה שקבעת

פורסם
  • מחבר

זה בסיס לעיצוב אתרים או יותר נכון הקדמה לבסיס בעיצוב אתרים

מן הסתם האתר יראה אחרת בכל רזולוציה

גודל האלמנטים, גודל התצוגה ביחס לדפדפן וכו'

מה גם שבכל מסך הצבעים יוצגו אחרת

אין דרך להמנע מזה אבל יש דרך לקבוע "סטנדרט" שהוא נעשה בדרך כלל לפי הרוב

יש אתרים במיוחד בשביל סטיסטיקות כאלו כלומר כמה גולשים באחוזים משתמשים 1024/768 600/800 וכו'

וכמובן צריך להתחשב בקהל שאמור לגלוש באתר למשל אתה יכול להניח שרוב הגולשים באתר הזה לא משתמשים ב 600/800

בקיצור קבע רזולוציה שהיא אופטימלית(לרוב ולפי הפעם האחרונה שבדקתי 1024/768) אפשר גם ממוצע בין רזולוציות וכו'

ותעצב לפי מה שקבעת

תודה על התשובה...

עכשיו תשמע..מה אני עושה עם אלה שהרזולוצייה שלהם היא לא כזאת? אני יודע בדקתי בהמון אתרים , בממוצע, ל-70 אחוז יש את הרזולוצייה של 1024 על 768...

אין איזו פקודה שאומרת להקטין או להגדיל את לא יודע משהו אוטומטי שיעשה לי את העבודה?.. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים