עבור לתוכן

יעול מפרט קיים עד 2500

Featured Replies

פורסם

חברים אני צריך את עזרתכם ליעול המפרט שלי (שזה עתה קניתי) להלן המפרט:

CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600 2X4MB

CPU Fan: SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm

Motherboard: ABIT AW9D-MAX

Power supplay: CORSAIR 520W HX

היו מבעוד מועד - RAM: NCP 4G DDR2 533Hz

היו מבעוד מועד - Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB - לא יודע אם הלוח תואם SATA II...

היה מבעוד מועד - Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB

Sound Card: abit AudioMAX HD 7.1

KeyBoard: Logitech G15 Gaming

Mouse: Logitech MX Revolution

היה מבעוד מועד - Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms

Headphone: Speed Link Home Editon

Case: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER

המודגשים מובנים גם לי שהם אינם שיא האיכות ולכן גם לא מתבצע OC איכותי (זיכרונות),

תקציב השקעה שהקצתי 2500 אנ חשבתי להקצות את כל התקציב לזיכרונות ולכן אני צריך את עצתכם האם אני אמור לעשות כך או אחרת?

פורסם

וואלה זה מפרט ממש מוזר...

קודם כל תפטר מהלוח אם ותיקח P5B DLX...

אם באמת חשוב לך CF (אפילו שב- AW9D יש CF חלקי) אז תיקח P5W DH Deluxe.

מה זה הזכרון הזה? מה זה NCP בכלל?

הארד דיסקים אני בכלל לא מבין מה הקטע פה... בשביל מה 160GB ו- 80GB?

כרטיס מסך תיקח X1950XT באותו המחיר יותר טוב... או שבכלל תנסה לעלות ל- 8800GTS אם אתה משחק משחקים.

הכרטיס קול שהבאת זה בכלל כרטיס מובנה, אני לא מבין למה הדגשת אותו.

אם אתה קונה את העכבר הזה אז שתדע שהוא בכלל לא מתאים למשחקים אז תיקח G5/Razer Copperhead או שאני מציע לקחת MX518 + Steelpad S&S.

המסך סתם פושטי כזה...

המארז נחמד אבל לא ממש שווה את המחיר שלו... אולי עדיף יהיה לך לקחת איזה Antec Nine Hundred.

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת

פורסם
  • מחבר

האמת כבר לקחתי את כל מה שרשמתי...

דבר שני AW9-MAX אחלה של לוח מיועד OC (אולי לא באותה רמה של DLX),

דבר שלישי NCP :nixweiss: צודק גם אני לא יודע מה זה, זה מה שרשום עליהם,

דבר רביעי ה-MX פצצה של עכבר (הוכיח את עצמו ב- COD2),

דבר חמישי ה- HD's זה כמו שרשמתי "מבעוד מועד" (חסכתי עלויות) ברגע שאני ידע שהלוח תואם SATA II אני אחליף,

דבק שישי סליחה שלא ציינתי הכרטיס מסך והמסך היו כבר (אני יבצע עריכה)

דבר שביעי הכרטיס קול אינו מובנה אלא הוא מגיע עם הלוח ומתחבר ל- PCIe ועל כן הציון שלו

פורסם

קודם כל עזוב שטויות יש לך אחלה מחשב! :xyxthumbs:

1. הלוח שלך מצויין! כמו גם המעבד+הקירור, המארז והספק.

2. אם אתה לחוץ על OC רציני (למרות שאתה לא צריך להיות) אין לך ברירה ואתה חייב להחליף את הזכרונות. המלצה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2922&Pname=SUPERTALENT

3. בדקתי במפרט יצרן והלוח שלך תומך ב- SATA 3Gb/s - ז"א שהוא כן תומך ב- SATA II (מה גם שהוא מבוסס על צ'יפסט 975),

אז אתה יכול להתחדש במסגרת התקציב גם ב-250/320G SATA II חדש של WD/SEAGATE.

4. עם האיכות והרמה של המוצרים של לוג'יטק אי אפשר להתווכח (במיוחד אלו מהסדרות הגבוהות), אולי רק גיימרים מטורפים ירגישו באיזשהי בעיה.

5. במחיר של המסך שלך יש מסכים קצת יותר טובים אבל הוא לא רע בכלל. בכל מקרה החלפה שלו לא תשתלם כספית בשלב זה.

6. הכרטיס מסך שלך טוב מאוד ואם אתה לא עולה ב-DX ל-8800 אין לך טעם להחליף אותו.

לדעתי תנסה למכור כבר עכשיו (אתה יכול לפרסם פה ב-TRADEZONE) את הזכרונות והדיסקים הקשיחים שלא תצטרך ממילא לאחר השדרוג

ואולי תוכל לצמצם עלויות. שים לב גם שכרטיס מסך כמו שלך עולה הרבה כסף כחדש.

למרות שאנשים יעדיפו לקנות היום 1950, תוכל עדיין לדעתי לקבל עליו עוד קצת כסף (בנוסף לשאר) שיאפשר לך אולי עם חריגה קטנה בתקציב

לשדרג גם ל-8800GTS.

כל זה יקרה במצב אופטימלי, אבל תחשוב על זה - זה אפשרי. שדרוג כזה יעלה את המחשב שלך כמה רמות למעלה. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל עזוב שטויות יש לך אחלה מחשב! :xyxthumbs:

1. הלוח שלך מצויין! כמו גם המעבד+הקירור, המארז והספק.

2. אם אתה לחוץ על OC רציני (למרות שאתה לא צריך להיות) אין לך ברירה ואתה חייב להחליף את הזכרונות. המלצה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2922&Pname=SUPERTALENT

3. בדקתי במפרט יצרן והלוח שלך תומך ב- SATA 3Gb/s - ז"א שהוא כן תומך ב- SATA II (מה גם שהוא מבוסס על צ'יפסט 975),

אז אתה יכול להתחדש במסגרת התקציב גם ב-250/320G SATA II חדש של WD/SEAGATE.

4. עם האיכות והרמה של המוצרים של לוג'יטק אי אפשר להתווכח (במיוחד אלו מהסדרות הגבוהות), אולי רק גיימרים מטורפים ירגישו באיזשהי בעיה.

5. במחיר של המסך שלך יש מסכים קצת יותר טובים אבל הוא לא רע בכלל. בכל מקרה החלפה שלו לא תשתלם כספית בשלב זה.

6. הכרטיס מסך שלך טוב מאוד ואם אתה לא עולה ב-DX ל-8800 אין לך טעם להחליף אותו.

לדעתי תנסה למכור כבר עכשיו (אתה יכול לפרסם פה ב-TRADEZONE) את הזכרונות והדיסקים הקשיחים שלא תצטרך ממילא לאחר השדרוג

ואולי תוכל לצמצם עלויות. שים לב גם שכרטיס מסך כמו שלך עולה הרבה כסף כחדש.

למרות שאנשים יעדיפו לקנות היום 1950, תוכל עדיין לדעתי לקבל עליו עוד קצת כסף (בנוסף לשאר) שיאפשר לך אולי עם חריגה קטנה בתקציב

לשדרג גם ל-8800GTS.

כל זה יקרה במצב אופטימלי, אבל תחשוב על זה - זה אפשרי. שדרוג כזה יעלה את המחשב שלך כמה רמות למעלה. בהצלחה!

תודה :xyxthumbs:

האמת חשבתי על הזיכרונות האלא של CORSAIR,

לגבי HD's אני דיי מתלבט בין ה-HD הזה ל-HD הזה שניהם של SEAGATE.

פורסם

ב-2500 שקל ההשקעה הכי טובה תהיה במסך איכותי כמו ה-Dell 2007WFP.

פורסם
  • מחבר

16ms זה לא הרבה?! או שזה סטנדרט לגדלים כאלו?

בכל אופן אני מאוד מרוצה מה-MAG וכשיהיה $ נקנה אחר...

אני מעדיף כרגע לשדרג את הבפנים יותר מאשר את הבחוץ

פורסם

זמן תגובה לא ממש משנה. לדעתי ההשקעה הכי מוצלחת במפרט שלך תהיה החלפת המסך שהוא די בזיוני יחסית לשאר הרכיבים.

פורסם

בקשר להרדיסק עדיף הברקודה (הקישור השני שהצעת) - עולה 512 ל-250G או 580 ל-320G

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=434&pname=SEAGATE

הזכרונות שאני הצעתי נראה לי עדיפים כי לפי מה שכתוב בקישור הבא הם מסוג D9 (ושאתה הצעת לא) - מה שהבנתי שאומר שהם עדיפים ל-OC

(שיתקנו אותי בבקשה אם אני טועה!)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94017

אל תתייחס למה שאנשים אומרים לך פה על המסך הוא בסדר גמור במיוחד כשאתה מאוד מרוצה ממנו!!

לא תמיד צריך לקחת את הטוב ביותר, אפשר גם להסתפק במשהו שהוא קצת פחות טוב אבל עדיין יענה על הצרכים ויעשה את העבודה

מה גם שכבר יש לך את המסך אז מה זה עוזר כל ההצעות האלה (זה לא שאתה לפני קניה...).

שוב - גם למכור את שלך ולקנות את הדל לא יתשלם כי אתה תשלם כאילו קנית עוד מסך כמו שלך...

איך אפשר להשוות מסך 20" עם פנל IPS שעולה 2400 שקל למסך 19" על פנל TN שעולה 1400!....

16MS זה זמן תגובה אופייני ויחסית נמוך לפנל מהסוג הזה (IPS) של המסכים האלו וגם אני חושב כמוך, אבל מסתבר שאנשים שיש להם את המסך לא מתלוננים על מריחות וכו'

בקשר לזכרונות תעשה פה עוד קצת בירור עם כמה אנשים כדי לראות שאני לא טועה כי אני לא בטוח במאה אחוז

פורסם
  • מחבר

המסך אני לא רץ להחליף אותו מאחר והוא משמש אותי גם כ-TV עם TV BOX וגם לתצוגת ה-PC (יש בו VGAx2 ו-DVIx1),

לגבי זיכרונות אני לא הכי מבין אבל אני מתחיל בדיוק להכנס לזה וניראה לי שאתה צודק אבל בכל זאת הייתי רוצה לנצל את כל ה-2100 שנשארו ל-זיכרונות (אולי קצת יותר).

פורסם

אין סיבה שמסך חדש לא יוכל לשמש כטלוויזיה, ודווקא ל-Dell שהצעתי יש יותר חיבורים (S-Video ו-Composite) והוא גם תומך ב-Picture in picture וב-Picture by picture

פורסם
  • מחבר

הוא נשמע קטלני לגמרי,

העיניין הוא שאני דיי קצר ב-$ :-[ ואני מעדיף לקנות זיכרונות/הרדיסק כי אפילו OC פיצפון גורם למערכת לא להיות יציבה לאורך זמן..

פורסם

יש לך כבר 4GB, ההבדל הזה באוברקלוק באמת שווה קניית זכרונות חדשים?

פורסם
  • מחבר

האמת כן הם לא יציבים בSHIT!!!

אפילו OC ל272 במקום 266 נופל :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים