פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים שלום אנשים קיבלתי סוף סוף את ה AC7ויש לי שאלה אני רואה שמרוחה עליו כבר משחה האם עדיף לנקות אותה ולמרוח את הזלמן החדשה שקיבלתי???או להשאיר אותה ולמרוח את הזלמן רק על המעבדושאלה שניה האם זה משנה איך אני מרכיב את המאורר כלפי מעלה או כלפי מטה?בתודה אמיר
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר רגע אם אני משאיר את המשחה שהגיע עם המאוררועל המעבד אני מורח משחה של זלמן זה בסדר?זה לא משנה שיהיה ערבוב של שני משחות???או שפשוט עדיף רק לנקות את המעבד טוב ולהרכיב את המאורר רק עם המשחה שיש עליו??ואם מישהו יוכל להביא לי צילום של איך בדיוק מרכיבים את המאורר באיזה צד אני אשמח
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים לא צריך למרוח כלום...פשוט תרכיב אותו כמו שהוא וזה יהיה בסדר (:המשחה שיש עליו כמו שאמרו היא MX1 והיא מועלה.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אם אתה יכל הכי טוב יהיה ככה שהמאוורר שלו ידחף אוויר דרך הסינק לכיוון המאוורר האחורי של המארז .השאלה אם הלוח לא מגביל אותך לכיוון מסוים.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר אני יבדוק את הענין של ההגבלהאבל אתה אומר בכללי עדיף שהצלעות קירור יהיו לכיון המאורר האחורי נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר HELPPPPPPPPPPPPPPאני לא מצליח לחבר את המאורר זה כאילו הוא טיפה קטן בשביל התושבתאני לא מצליח להכניס את כול ה 4 רגלייםהוא קצת קטן מידי איך זה יכול להיות?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר ניסיתי וזה לא מצליח איך זה הגיוני אני מצליח לחבר עד 3 פינים הרבעי כבר רחוק מהחור ולא מצליח להכנס
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אם זה מה שאני חושב שזה זו אחת הבעיות המעצבנות של המנגנון חיבור הזה.. אבל אני קודם רוצה להיות בטוח שזה זה הכנסתה 3 חורים והרביעי פשוט נימצא גבוה מידי ולא יורד לכיוון הלוח ואם משתמשים בטיפה כוח יוצא האחד שבאלכסון אליו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.