עבור לתוכן

מפרט ב4900 שקל, דעתכם?

Featured Replies

פורסם

1502150815121496jz5.jpg

נתחיל בזה שאין לי פשוט יותר להוסיף, אפילו 100 שקל. 4.9K זה התקציב הסופי סופי שלי.

אז ככה...

מה דעתכם על המפרט, על המסך?

כל דעה תתקבל בברכה.

המטרות של המחשב הם אינטרנט ותוכנות כבדות שהכל עובד בו זמנית, סרטים ומוסיקה, וגם משחקים בין היתר.

פורסם

תרד בספק ל- TD 450 HEC וקח לוח 945P-S3

פורסם
  • מחבר

ספק של 450 יחזיק?

אני גם הולך להוסיף צורב DVD ועוד צורב CD.

בעיקרון אני לא ממש מבין בעניין הזה, אבל אני לא רוצה להיות על הגבול (גם ככה עם המחשב הנוכחי אני סובל מבעיות ספק).

ומה ההבדל בין הלוחות?

פורסם

ספק של 400W איכותי שווה פי מאה מספק שרשום עליו 600W והוא סתם פשוט....יש אנשים עם מערכות מטורפות שעושים אוברקלוק ומשתמשים בליברטי שהוא כביכול "רק" 400W.....תיקח את ה400W ותשנה ללוח שהוא המליץ עליו...לי יש את הלוח הזה...כשאני שאלתי הוא הומלץ בחום ובאהדה....

אתה יכול לא לקבל מה שמציעים לך כמובן...אבל רק מנסים לעזור....בקשר למסך-הזמן תגובה מצויין--הוא בעל חיבור DVI?!

פורסם
  • מחבר

כן למסך יש חיבור DVI.

אני מאוד מודה לכולם על העזרה, ואני מבין שרוצים לעזור. ;)

האמת שאני דחוק בכסף

ובמחיר הכללי שיש במפרט התבלבלתי כי אין 100 שקל הרכבה (אלא 10).

בעיקרון אני מוכן להוסיף עוד טיפה בשביל ביצועים יותר טובים,

אבל האם יש הבדל בלוחות שישפיע (יש הבדל של 130 שקל בינהם)?

פורסם

ללא OC לא תרגיש הבדל בין לוחות האם ותצטרך להוסיף בשבילו עוד 300 ש"ח. אם כבר ASROCK אז עדיף ללכת על ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 כי אתה ממילא לוקח כרטיס מסך נפרד אז אתה לא צריך את יציאת DVI מלוח האם. התוספת היא של 50 ש"ח.

לגבי הספק - עדיף להוסיף 100 ש"ח ולקחת ENERMAX - ללא ספק. אבל.. אז יוצא 700 ש"ח לספק + מארז ועדיף כבר להוסיף 150 ש"ח ולקחת P150 של ANTEC שכולל ספק ANTEC 430W מעולה.

מה שמגביל אותך פה במפרט זה כמות הזיכרון המועטה - 512M היום זה גבולי. הייתי יורד במארז+ספק ולוקח עוד 512M. יש קומבינציות לא רעות של מארז COMUCASE + ספק 300W של HEC בסביבות 300+ ש"ח. זה יספיק לך בהחלט ללא OC שממילא המערכת לא מותאמת ל-OC

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אקח את הASROCK היותר טוב, זה לא בעיה.

לגבי הספק, הבנתי שHEC לא רעים, והספק גם מתאים לי לתקציב.

שים לב שלקחתי 2 סטיקים של 512.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים