פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים התקנתי לאחרונה את המשחק לזכר הימים הטובים וכשהפעלתי אותו הוא נפתח בצורה איטית מאוד עם גרפיקה ירודה מאוד בתפריטים...במשחק עצמו הוא עובד בסדר אבל זה מעצבן שלוקח הרבה זמן כל דבר..המפרט שלי כמובן לא יכול להיות הבעיה אז למה זה קורה?במחשב הישן שלי זה עבד מהר יותר..תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אולי תנסה לעשות שתאימות המשחק יהיו ווינדוס 98?זוהי הסיבה היחידה שאני חושב עליה כרגע.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים בעיה נפוצה. אין למשחק תאימות עם הדרייברים/מערכות/כ. מסך החדשים.אני ממליץ לך לקנות (או להזמין מחו"ל) את Worms Armageddon שעדיין מתעדכן מדי פעם.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר אין מצב לסדר את זה?כי ארמגדון פחות כיפי מWWP..בקשר לתאימות המשחק זה לא עזר..
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר זה טמטום מצד Team 17 הם היו צריכים להוציא פאץ' שמסדר את זה..טוב נו נשחק ארמגדון =/
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים יש לי את המשחק , ואני עובד על WIN XP PRO עם דרייברים מעודכנים (RADEON 9600) , גם אני נהנה מידי פעם להריץ סיבוב.לא נגעתי בשום דבר של תאימות או צבע, והמשחק עובד אחלה גם בתפריט.. גם אצל חברים שלי אני יודע שזה עובד על מערכות דומות, כך שהבעיה שאתם מדברים עליה נשמעת פתירה איכשהו..
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר המשחק עובד פה מעולה ללא שום בעיות,אני על VISTA RTM.אמרו שזה מופיע עם כרטיסים של נוידיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.