פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמוכאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים הקובץ פגום.תבדוק אם הוא רושם שהוא הצליח לשחזר. אם לא וזה חוזר על עצמו מס' פעמים רב אין מה לעשות,הקובץ פגום.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מותר לדבר על ווארז פה?.. : שימוש ב emule זה לא דווקא warez, אם יש לך אקדח (דבר שכיח במדינה כמו שלנו) זה לא עושה אותך באופן אוטומטי לרוצח. יכול להיות שזה סרט שמופץ כחינמי (ולא חסרים כאלה) . (אבל כנראה שהוא כן הוריד warez, זה היופי בספק )
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים התנין, אף אחד לא הורס,יש חוקים וצריכות לפעול ע"פ.יפה נפש? רובם פה לא כאלה אבל לפחות יודעים מה להגיד ומה לא.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר א.זה חוקי לדבר פה על אמיול כי שמתי לב לזה..וזה בסדרדבר שני אפילו אם היה אסור מה הוא מתערב בכללאם היה אסור והייתי מדבר הייתי חוטף אזהרהמה הוא מנסה לדחוף את זה לאנשים בכוח?!
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים התנין,אף אחד לא אמרת שהגעת לרמה של ווארד,הוא רק רמז לך בעדינות להיזהר בלשונך לטובתך..אף אחד לא מנסה לדחוף בכוח אזהרות האמן לי.ד"א,אם זה היה אסור היית מקבל אזהרה ככל הנראה אבל יש מעט מודרים לעומת משתמשים ולכן זה תפקידנו להעיר ולנסות להפוך את הפורום למקום לדיון חוקי ואיכותי.בכל מקרה,כמו שאמרתי לך מקודם מה שאתה מוריד פגום ותצטרך להוריד חדש לצערי
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר אבל זה הקטע שמותר והוא סתם התערבזה לא שסיפרתי לכם שגנבתי והוא התעצבן והיה חייב להתערבבכל מקרה תודה גבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.