עבור לתוכן

נייד מארה"ב, הזול ביותר שקיים (אבל סביר לשימוש)

Featured Replies

פורסם

שימושים עיקריים - אינטרנט, סרטים ואולי משחקים, אבל לא חובה אם לא נכנס בתקציב.

כמו כן, אם אפשר לקבל כמה קונפיגורציות אפשריות, היות ואני שולח את זה למישהו שנמצא בוויסקונסין ואני לא בטוח שהוא יוכל להשיג את כל אחד מהדגמים שתציעו.

תודה :)

פורסם

אחי אני מחפש פה נייד כבר הרבה זמן ותאמין לי-אין חיה כזאת...

מחשבים לא משהו מיוחד כמו שתיארת מתחילים מאזור ה900$, תיכנס לאתר של DELL ותראה מה הסדר גודל למרות שהם דופקים מחיר

תיכנס גם לeBay תראה מה יש שם

פורסם
  • מחבר

אוקי... אז המחשב הנייד הזול ביותר שסביר לקנות בארה"ב. אם אפשר לקבל כמה אפשרויות, כדי שתהיה גמישות, אני אשמח. תודה :xyxthumbs:

(החלפתי את הכותרת, היות וכבר לא מדובר ב-500$).

פורסם

אם הייתי נוסע לארה''ב הייתי קונה נייד של אפל

פורסם
  • מחבר

^^^^^

יש להם נייד זול?

פורסם

בייחס לניידים שלהם בארץ - יחסית. נראה לי 1200 דולר(בארץ 7500 שקל) על נייד עם מעבד 2 ג'יגה הרץ כפול וגי'יגה זיכרון.

אבל פה זה גם שאלה אם מתאים לך מקינטוש.

פורסם
  • מחבר

מה החסרונות של מקינטוש ל"משתמש הפשוט"? ומה היתרונות?

פורסם

אחי תאמין לי, אם אתה הולך להשתמש עם המחשב הזה בארץ אתה לא צריך מאק

מחשב סביר אתה יכול למצוא באזור ה950$-1100$

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל עד עכשיו לא נתתם לי אפילו המלצה קונקרטית אחת. נניח שהתקציב הוא 900$. אז איזה אפשרויות כדאיות, מבחינת ניידים מארה"ב?

פורסם
  • מחבר

אוקי... אני אשאל את זה אחרת...

איזה רכיבים מינימליים הייתם ממליצים למחשב נייד שקונים היום, למטרות הנ"ל?

למשל, כמה זיכרון? איזה פיצ'רים? ואיזה יצרנים או דגמים ידועים ככאלה, עם זמן סוללה סביר?

פורסם

hey

i just bought hp dv2000 (dv2120us) in "compusa"in 800$ it is a good deal for this prise

you will get back the 200$ rebate after by just send it to someone you know in the us

i do it every two years by in the us , use it for tmost 2 tears and sell it in Israel and bay a new one

פורסם

הנ"ל הציע שיטה טובה. :yelclap:

פורסם

אוקי... אני אשאל את זה אחרת...

איזה רכיבים מינימליים הייתם ממליצים למחשב נייד שקונים היום, למטרות הנ"ל?

למשל, כמה זיכרון? איזה פיצ'רים? ואיזה יצרנים או דגמים ידועים ככאלה, עם זמן סוללה סביר?

תשמע לדעתי נייד כמו שאתה מחפש צריך שיהיה בו לפחות 1GB זכרון מעבד כפול ליבה של אינטל(מרום לא יונה)

כרטיס מסך כמו שאמרתי יספיק הx1400(בשום פנים ואופן לא של אינטל אלא אם הנייד לא למשחקים אלא רק לעבודות

אינטרנט וכ"ו) וכל היציאות הרגילות שיש לניידים fire wire USB svidieo וכ"ו...ומסך 15.4 אינטש רחב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים