פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר טוב חבר'ה , קבלו את השיא שלי - בינתיים (עד ל-WR ) (לקח לי זמן לשחזר את הקבצים ששמרתי - אחרי שה-HDD נדפק) - לא רציתי לפרסם עד שלא יהיו לי התמונות (הוכחות) . הגעתי ל- 6GHZ עם ה- DS4 שלי (ללא מודים- חשבתי לעשות אבל בסוף אני מקבל זיכוי ולוקח את ה COMMANDO) הנה תמונות : המערכת עברה מקצה שיפורים - החלפת וקיצור צנרת , רדיאטור חדש וקטן , אוורור טוב יותר וגם החלפת ספק לתאורה ולאוורור . הזיכרונות עשו לי קצת בעיות עם הלוח ולכן התזמונים לא הדוקים . :-[ הנה וואלידציה של CPU-Z , אשמח לתגובות ולהצעות ...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים תאמין לי כל הכבוד לך אתה מביא גאווה שיחקת אותה ובגדול ותוצאות מרשימות מאוד אני מקווה שתמשיך לתת בראש ככה
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים עבודה נהדרת! כשיהיה לך WR, שלח הודעה לאיזה מישהו מצוות חדשות ונדאג שזה יגיע גם לדף הבית 8)
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים עבודה מדהימה ביותר! ד.א: איזה מארז מבולגן יש לך! תגיד, את יכול לשלוח לי בהודעה פרטית את הרקע עבודה שלך בוינדוס? התאבתי בו! (זה שדומה למקורי אבל עם שינוי קטן) תודה, דניאל
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים תקלו איזה מקום הוא http://www.ripping.org/database.php?cpuid=105 מקום 3 אבל מה שחבל שרק יש שם מערכות על גז מעניין למה לא ניסו אם חנקן נוזזלי :-\ חח ועד שאני יקבל את הפוטים זה גם יקח זמן :-[ :'(
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אחי עשית פה עבודה מדהימה! כל הכבוד!יש לי 2 שאלות אליך:מה הטמפ' של המערכת?האם אפשר לעבוד עם הקירור גז באופן קבוע?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מה הטמפ' של המערכת?הוא יגיד האם אפשר לעבוד עם הקירור גז באופן קבוע?כן אפשר זה לא נעלם כמו קרח יש וחנקן נוזלי :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.