פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ערב טוב לכולם!!!רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר ..עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון???כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים???תודה רבה לעונים...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים שים אותו פשוט על CS, למרות שעדיף שהוא יהיה על primary master או primary slave.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ערב טוב גם לך, אם אתה רוצה לחבר אותו עם כונן נוסף על אותו IDE אז אתה צריך באמת לשנות לSLAVE . אך מומלץ לחבר את הכונן האופטי(צורב) לבד , ובמקרה כזה אין צורך לגעת בג'מפר. אולי לזה חבר שלך התכוון? בהצלחה
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אין שום צורך לחבר אותו לבד אלא אם זה הכרחי, כמו שאמרתי עדיף שהוא יהיה על אחד הפריימרים.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על התגובות...אם הבנתי נכון אז ככה:עדיף לי לחבר את הכוננן הקשיח לבד על ה- primery master ואת ה- צורב ודי וי די ל- secendery master ובמצב הזה להשאיר את הגישור על המאסטר ואת ה-פלופי ל- secendery slave נכון???תודה רבה לעונים...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים בדיוק כך.מומלץ לחבר את הדי וי די על ide2. ( בנפרד מהכונן הקשיח )לגבי הפלופי אם התכוונת לכונן הדיסקטים אז הוא בכלל יושב במקום אחר בלוח האם.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים שים אותו פשוט על CS, למרות שעדיף שהוא יהיה על primary master או primary slave. או secondary master או secondary slave
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.