פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה..איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים עוד לא שמעתי בעיה כזו ב-EVEREST. רשום לך שם במדויק CPU והטמפ'HD והטמפ'MOBO וטמפ'..
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר אני מיתכוון בסמלים הקטנים למטה .. יש לי אחד ירוק שרשום:motherdoard שאני לא יודע מה זהועוד אחד כחול שרשום:GPU amdient שאני לא ידוע מה זהועוד אחד maxtor 6y120p0 שגם אין לי מושגג מה זה.. אני לא יודע מה אלה ביגלל שאני חדש בכול העניין הזה ועדיין לא כולכך מביןן..
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים עכשיו שאתה מפרט קצת יותר אני מבין למה אתה מתכוון.Motherboard זה בעברית תיקנית "לוח אם"GPU זה בעצם "כרטיס מסך"Maxtor זה שם של חברה שמייצרת HD. לך יש את ה-HD שלהם ולכן רשו לך שמו. בקיצור,טמפ' של ה-HDמזה בדיוק HD אתה שואל? Hard Disk או "דיסק קשיח" בעברית
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר וואלה אחיי תודה רבה לךך.. רק עוד שאלה.. מה זה GPU amdient כי יש גם זה וגם רק GPU.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני לא מומחה בכרטיסי מסך אבל אני מאמין שמדובר על ליבת כ.המסך או משהו בסגנון
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים וואלה אחיי תודה רבה לךך.. רק עוד שאלה.. מה זה GPU amdient כי יש גם זה וגם רק GPU. זה ambient וזאת הסביבה סביב הליבה (בדרך כלל זיכרונות וכו)..
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר שחכתי לשאול מה זה עוד שני סמלים למטה ביגלל שהם היו מוסתרים.. cooling fun: CPU לא יודע מה זה.. אולי המאוורר של המעבד?. Voltage: CPU Core שביכלל אני לא יודע מה זה.. תודה.!
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים בחור,כשרוצים להוסיף משהו אז משתמשים בכפתור "עריכה" ולא שולחים שתי הודעות רצוף,קרא את חוקי הפורום.הראשון זה מהירות סיבוב של המאורר של המעבד השני הוא המתח של המעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.