עבור לתוכן

איך מפעילים את Nvidia PureDecoder

Featured Replies

פורסם

הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD)

מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?

פורסם

בכדי להאיץ H264 בעזרת כרטיס מסך של נבידיה נדרש Decoder שיודע להיתחבר ל API בדריבר של נבידיה (אין צורך ב PureVideo עצמו).

חלק מהמפענחים שאני יודע שמנצלים זאת הם Nero Digital, MainConcept MPEG Decoder,CyberLink DVD Decoder 6 or 7.

כל אלו מאיצים H264 בנוסף ל MPEG2, הם גם עולים המון כסף.

אם אתה מחפש האצה של MPEG2 בלבד ניתן לבצע זאת בעזרת פתיחת הקובץ המבוקש עם PureVideo שהורדת.

פורסם

אין לי מושג בעניין הזה, אבל אם באמת מדובר ב-H264, אז ב-QT7 יש את הקודק הזה.

פורסם
  • מחבר

Bagheera תודה.

אני אנסה את PowerDVD

פורסם

אצלי הוא מופעל אוטמטית ב-windows media player 10

פורסם
  • מחבר

איך אתה יודע שהוא פועל?

מבחינת משאבי המערכת, העומס על הCPU נשאר זהה ללפני ההתקנה של PureDecoder :nixweiss:

פורסם

ב-system trey מופיע אייקון

פורסם

עכשיו בדקתי, אגם ב-FFDSHOW מופיע H.264.

אז כנראה שגם איתו אפשר להריץ.

וזה ה-ICON שאתה רואה ליד השעון?

פורסם

כן. בדרך כלל יש אייקון שמופיע כל הזמן של ההגדרות של הכרטיס מסך. שאני מנגן DVD במדיה פלייר מופיע עוד אייקון.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להעלות תמונה של האייקון המדובר?

אצלי לא מופיע כלום :(

פורסם

תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא יודע, אין לי את האייקון + המסך הזה :s05: :nixweiss:

פורסם

איזה קודקים יש לך? היה לי קודד (לא זוכר איזה) שעבד עם המדיה פלייר במקום ה-Nvidia PureDecoder ושהסרתי אותו זה חזר לעבוד כמו התמונה.

פורסם
  • מחבר

שום חבילת מקודדים.

DIVX + XVID + AC3

זה הכל.

פורסם

אני מציע שתנסה להתקין את PowerDVD 7 בכל מקרה האייקון פועל לפי מה שהבנתי רק לפענוח של MPEG II,

בכל מקרה הדרך הטובה ביותר לוודא שמשהו קורה היא בעזרת בדיקת משאבי מערכת.

FFDSHOW אינו תומך בפענוח חומרתי של H264, אם אין לך חומרה לפענוח של H264 מומלץ COREAVC של CORECodec.

הוא המהיר ביותר בשוק לפענוח/קידוד תוכנתי ולא חומרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים