פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים דבר ראשוןתנתק את המודם מהחשמל לכמה שניות ותחזירדבר שני אתה צריך להפעיל את ה dhcp כנס להגדרות של הכ.רשת ותגדיר dhcp אמור לעבוד אם לא תמתין לתותחים...ד"א בפעם הבאה שתתקין את האובנטו הוא יגדיר לך את זה לבדותוכל לגלוש אוטומטית
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר כולם אומרים לי לקנותאני נכנע לעצלנות (ולקמצנות) ;Dאיזה דגם מומלץ?****בכל מקרה אני אעדיף לחבר את המחשב דרך USB ולא רשתאיך אני עושה את זה?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אם תמצא דרייבר ל USB של המודם שלך, ללינוקס, אתה יכולומכיוון שלא תמצא - אתה לא יכול, תקנה כבר כ.רשת, נקודה.דגם מומלץ לכ.רשת - מה שתמצא בחנות הראשונה שתכנס אליה, תקנה.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר אמרו לי באחד הפורומים:המוטורולה עובד נהדר גם בחיבור USB (למעשה רוב ההמלצות נגד שימוש בחיבור USB מגיעות מאנשים שמחוברים ל-adsl ואין להם ניסיון בחיבור לכבלים) טען את המודול usbnet אם הוא עוד לא טעון (modeprobe usbnet), הפעל את התקן הרשת אם הוא לא הופעל (לדוגמה ifup eth0) ואחר כך הפעל לקוח DHCP על התקן הרשת הרלבנטי (לדוגמה dhclient eth1). אפשר בבקשה הסבר איך עושים כל דבר?תודה :-*
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אם אמרו לך, אז כנראה שואללה יש מודול ל USB של המודם שלך, חשבתי שלא יהיה, אבל כנראה שטעיתיבכל אופן, תמתין לתשובה מלינוקסאי, (בקשר לפענוח ההוראות שם) לי אין שמץ.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לפי מה שכתוב זה מודול גנרי באיזה קרנל את משתמש ? בכל אופן תרשום modeprobe usbnetאם אתה מקבל שהמודול תקין ..תרשוםifup eth0 תרשום ipconfig תגיד לי אם אתה רואה את הרשת נמשיך משם ...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר motorola surf board 4200בפורום שהייתי בו הוא נחשב למודם מצוין ללינוקס שלא עושה בעיות
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר לפי מה שכתוב זה מודול גנרי באיזה קרנל את משתמש ? בכל אופן תרשום modeprobe usbnet אם אתה מקבל שהמודול תקין .. תרשום ifup eth0 תרשום ipconfig תגיד לי אם אתה רואה את הרשת נמשיך משם ... תודה רבה אני אנסה מחר בצהריים ד.א איפה לכתוב את זה? >< ואיך אני מגיע לשם... יש לי אובונטו
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אחד האיקונים נראה כמו מסגרת של תמונה או שתחפש קונסול ..ב כפתור START ...בכל אופן באובנטו לפני כל פקודוה תרשום sudoרוווח והפקודה ..
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר אנשיםם אני מדבר אליכם מלינוקסס יששש תודהה תגידו איך קוראים לתוכנה שמנגנת MP3? ולמי יש רשימת סרברים לאימיול של הלינוקס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.