עבור לתוכן

המעבד הכי טוב כיוםםם?????????

Featured Replies

פורסם

קוויק 4 למשל..

http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/page3.asp

אפילו שמדובר על כרטיס לא חזק במיוחד גם עם 6XAA 1600X1200 והגדרות מקסימליות יש שיפור עם כפול ליבה..

עכשיו תחשוב שזה היה עם 8800 שאין לו בעיה עם הרזולוציה והפילטרים האלה .. ההפשר בין דואל ל יחיד היה כמו ההפרש כאן עם רזולוציה של 800X600.

אובליביון בהגדרות הנמוכות שלו (כלומר כשהוא לא מוגבל ע"י ה GPU הוא מרגיש שיפור בביצועים...

http://www.firingsquad.com/hardware/oblivion_athlon_64_x2_fx_cpu_performance/page3.asp

כלומר עם כרטיס חזק ההפרש ביצועים יהיה גדול גם בהגדרות גבוהות.

ומנסיון אישי שלי עם גוטיק.. ביטול של ליבה אחת מוריד כ 4-5FPS מאוד קריטיים.. מ23FPS ל כ 18...

יש שיפור עם דואל קור .

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בכותרת 9 סימני שאלה מיותרים

אני רואה שהצבתה לך תחביב חדש=] בהצלחה

לנושא:

עכשיו תיראו אתם לא יכולים לדעת מתי מישחקים יתחילו ליתמוך בקצב שכל מישחק חדש שיוצא יתמוך ריבוי ליבות כי בנתיים לא ראיתי שום חברת מישחקים גדולה שאומרת בפירוש שהמשיחק XXX יתמוך בריבוי ליבות אז ככה חכו עד שיהיה איזה 3 מישחקים שתומכים רישמית בריבוי ליבות

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אחד בשם ZAM ענה כאילו הוא במקומי וזה לא נכוון,אני השואל,ורציתי לדעת כדי לדעת מה לקנות בשביל המפרט שהצגתי בפורום מפרטים ב13 אלף או יורת שקל,בינתיים זה יותר....

דבר שני-->>אתם טוחנים מיםם!!========>>>>>>>>>>שאלתי שאלה כל כך פשוטה,אבל מאוד,הנה היא שוב,בתרגום לעברית:

כיום,מהו המעבד או שתי-המעבדים בעלי הביצועים הכי טובים,בלי להתחשב במחיר,ואני לא מתכוון למעבד שעבר OC וכו' אלא מעבד שאת קונה קומפלט,כמו E6600 אבל הכי טוב מבחינת ביצועים??האם המרובי-ליבה עוקפים את כ==ל כפולי-הליבה??האם המעבד שהראו בסרטון ביוטיוב שעשה שיא עם אוברקלוק ל5 וטיפה ג'יגה שווה למעבד כמו E6600 או קצת פחות טובים אבל מהטובים??

אבל השאלה העיקרית:מה המחיר שלו ומהו המעבד בעל הביצועי הטובים ביותר הן על המחשב מעשית והן במבני ביצועים.

ושוב,בתרגום,שמא יהיו בעיות:אני לא מתכוון ל"זה שעובד במשחקים","זה שמנצול הכי טוב",אלא לזה שאתה תעבוד איתו ב=ס=ה="כ בהכי הרבה תועלת עם הכי הרבה ביצועים בסה"כ ויקבל את הציון הכי טוב אם יבחן מול המעבדים הטובים שיש??

ת=ו=ד=ה!

פורסם

אני חושב שאני עניתי לך בתגובה הראשונה שלי.

מרובע ליבה Q6700 או כפול ליבה X6800 שניהם עולים פחות או יותר 1000$.

אני חושב שהמרובע עדיף למרות שהתדר שלו קצת יותר נמוך.

פורסם

דבר ראשון אחד בשם ZAM ענה כאילו הוא במקומי וזה לא נכוון,אני השואל,ורציתי לדעת כדי לדעת מה לקנות בשביל המפרט שהצגתי בפורום מפרטים ב13 אלף או יורת שקל,בינתיים זה יותר....

דבר שני-->>אתם טוחנים מיםם!!========>>>>>>>>>>שאלתי שאלה כל כך פשוטה,אבל מאוד,הנה היא שוב,בתרגום לעברית:

כיום,מהו המעבד או שתי-המעבדים בעלי הביצועים הכי טובים,בלי להתחשב במחיר,ואני לא מתכוון למעבד שעבר OC וכו' אלא מעבד שאת קונה קומפלט,כמו E6600 אבל הכי טוב מבחינת ביצועים??האם המרובי-ליבה עוקפים את כ==ל כפולי-הליבה??האם המעבד שהראו בסרטון ביוטיוב שעשה שיא עם אוברקלוק ל5 וטיפה ג'יגה שווה למעבד כמו E6600 או קצת פחות טובים אבל מהטובים??

אבל השאלה העיקרית:מה המחיר שלו ומהו המעבד בעל הביצועי הטובים ביותר הן על המחשב מעשית והן במבני ביצועים.

ושוב,בתרגום,שמא יהיו בעיות:אני לא מתכוון ל"זה שעובד במשחקים","זה שמנצול הכי טוב",אלא לזה שאתה תעבוד איתו ב=ס=ה="כ בהכי הרבה תועלת עם הכי הרבה ביצועים בסה"כ ויקבל את הציון הכי טוב אם יבחן מול המעבדים הטובים שיש??

ת=ו=ד=ה!

אז כמו שניסו להסביר לך א=י=ן מעבד טוב אבסולוטית בכל דבר ! יש תחומים שבהם יש חשיבות למהירות שעון ואין ניצול של יותר מליבה אחת או שתיים ולכן ה X6800 יהיה הכי חזק שם . ויש מיבחנים שכן צריכים/תומכים במעל שתי ליבות ושם Q6700 יהיה הכי טוב !

תכלס אם ההיתי בוחר מעבד מבין שניהם זה יהיה ה Q6700.. הוא יהיה טוב יותר ויותר ביחס ל X6800 ככל שיעבור הזמן..

פורסם

בסה"כ, בגלובל, בלי להתחשב במחיר וכדי לראות עתיד קצת ורוד - לך על ה-Q6700

לא תרגיש פראייר ותוכל להתעלם ממשחקי חומרה שנה-שנתיים..

פורסם

ווי לא ידעתי שאפשר לכתוב כל כך הרבה בולשיט בתגובה אחת :screwy:

בכל מקרה מה זה המעבד הכי טוב? המעבד שנותן את הביצועים הכי טובים על פי הקריטריונים והצרכים של הקונים. אז למה סתם לאמר שאין כזה מעבד? עובדה שכיום הביצועים הכי טובים מתקבלים ע"י המעבדים של Intel core2due/core2extreme/q6700, אז זה לא משנה אם בעתיד amd-ati ייצרו מעבדים טובים יותר, זה דבר ברור מאליו, אבל ההשוואה היא עכשווית.

"שני המעבדים האלה עולים פחות או יותר אותו דבר, כ-7000 ש"ח כל אחד (תקנו אותי אם אני טועה)."

http://www.pricegrabber.com/p__Intel_Core_2_Extreme_X6800_Dual_Core_Processor,__22236493

http://www.pricegrabber.com/p__Intel_Core_2_Extreme_QX6700_Quad_Core_Processor,__29370510/search=core2quad

קודם כל, תודה רבה לך על התשובה ה"חברית" שלך של הבולשיט הזה...., מודה לך

עכשיו לעניין

הביצועים באים ליידי ביטוי עם פלטפורמה תואמת שלמה של לוח אם טוב ושל זיכרונות טובים, אם כל אחד היה קונה את המערכת של בדיקת הביצועים אז לכולם הייתה את המערכת הכי טובה שיש, אבל לא לכל אחד יש 10000-15000 ש"ח לבזבז, לא (?!), אז בכל מקרה המעבד הוא חשוב אבל יש גם לוח אם וזיכרון טובים , תלוי גם באיזה שבוע ייצור אתה נופל, כי הבנתי שיש הבדלים בשבועות ייצור של אותו סוג מעבד ספציפי.....

אז התשובה שלי לא הייתה לעשות בולשיט, אלא להגיד שהמעבדים הינם חלק חשוב אך יש לתת נפח חשוב גם למה שמרכיב את כל המערך שניקרא מחשב, ולאיזה צרכים אתה צריך אותו, כי משתמש ממצוע לא צריך מעבד מרובע ליבות........ (אבל זו רק דעתי)

נ.ב: המעבד שהנחית את ניל ארמסטרונג וחבורתו (האדם הראשון שצעד על הירח) היה מעבד הכי פשוט שיש, אם נלך לפי מה שיש לנו עכשיו במחשב אנחנו יכלים להנחית צי שלם, וזה רק למחשב אחד.....

think about it

פורסם

אתה ממשיך לספור סימני שאלה ? :lol:;)

לספור? יש Notepad...

Copy & Paste ומבט קטן ל-Status Bar

אגב יש גם שני "ם"ים מיותרים

ת=ו=ד=ה!

התעלמות ממה שאחראי פורומים אומרים לך יכול לגרום לכל מיני דברים

נעילה היא אחד הדברים האלה כמו שאתה גילית כרגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים