עבור לתוכן

המעבד הכי טוב כיוםםם?????????

Featured Replies

פורסם

OK אז זה בעצם מה שאני עושה.

אני מחפש את המעבד הכי טוב מבחינת ביצועים במחיר הכי טוב.

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מצאת אותו כבר? אני לפני קנייה אולי תאיר את עיני :lol:

פורסם

OK אז זה בעצם מה שאני עושה.

אני מחפש את המעבד הכי טוב מבחינת ביצועים במחיר הכי טוב.

זאת שאלה שונה לחלוטין ממה שכתבת בכותרת, כדאי שתשנה.

אתה צריך לבדוק את השימושים שלך (משחקים, קידוד, OC וכו') ולהתחיל לחפש מבחני ביצועים למשימות האלה.

אני מוכן להמר שיחס הביצועים פר מחיר הטוב ביותר באופן כללי שייך ל-E6600 כרגע.

אני גם יכול להבטיח לך שבשנתיים-שלוש הבאות לא תרגיש שאתה מאחורה בשום דבר עם המעבד הזה :yelclap:

פורסם

השאיפות של נוידיה טובות ונכונות אבל בשביל להיחזיק כזה כרטיס אתה חייב מחשב שיוכל לעשות זאת.

ד"א מפרט המחשב הוא יבוא אישי שלך :lol:

שטויות! כבר ראיתי את הכרטיס הזה עובד על 4200X2 ועובד מצויין, הגדרות גבוהות כל המעבדים משתווים.

אם לא הבנת, המפרט שלי הוא גיחוך על כל מפרטי הרקולס שיש פה לאנשים.

פורסם

אם לא הבנת, המפרט שלי הוא גיחוך על כל מפרטי הרקולס שיש פה לאנשים.

:screwy:מה אתה רציני זה לא אמיתי!! דיי זה לא יכול להיות!! :screwy:

שטויות! כבר ראיתי את הכרטיס הזה עובד על 4200X2 ועובד מצויין, הגדרות גבוהות כל המעבדים משתווים.

ה-4200 של AMD לא כזה חלש ואני לא מתפלא שהוא עובד מצויין,

אני לא התכוונתי שצריך מעבד Q6700 אלא שאין מצב שאיזה P2 יוכל להחזיק חיה כזו רק בגלל שהכריס "חוסך" את עבודת המעבד.

פורסם

כל אלה שמרימים גבה כנגד ריבוי הליבות - פשוט פסימים מדיי

לא ייקח הרבה זמן עד שימצאו דרך לנצל את ריבוי הליבות

אז נראה quad core שמשאיר עשן לכולם :screwy:

חוצמזה גם היום אפשר להנות מהם - ריבוי משימות

פורסם

כן רק מי אמר שזאת הדרך הכי יעילה לניצול ? אולי יש טכנולוגיה עדיפה על פני ריבוי ליבות שיכולה להיות יותר מהירה? אז השאלה היא גם איך מעבד ינצל קוד שכתוב למחשב ליבה אחת? הרי אי אפשר לעשות ריקומפליזציה לכל תוכנה כדי שתתאים לריבוי ליבות? חוץ מזה השאלה היא מה יותר טוב? לדוגמא מעבד 4 ליבתי עם מהירות של 1ghz או מעבד בעל 8 ליבות במהירות 500mhz ? תעשיית ריבוי הליבות עדיין בחיתולים אי אפשר להניח סתם הנחות בנושא הזה מכיוון שעדיין לא ידוע איך יעבדו עם הטכנולוגיה הזאת במקסימום יעילות מכיוון שעכשיו הניצול ב-% של המעבד השני שעובד ממש לא מנוצל עד הסוף

פורסם

לפי דעתי ריבוי הליבות כבר הוכיח את עצמו כיעיל מאוד וגם ראיתי בעינים 4 ליבתיים שעושים דברים מדהימים ב-MULTITASKING וב-3DMARK06.

השאלה היא רבותיי מתי( ולא אם)מעבד כזה באמת ייתן יתרון כי סביבת התוכנה תומכת בו...

תראו את כל הסיפור של ה-64 ביט זה כבר בשוק שנתיים ולא נותן עדיין שום יתרון (אולי בויסטה וגם לא בטוח) - מי שזוכר איזה טררם זה עשה בהתחלה...

הדברים האלה דורשים זמן.

פורסם

יש בכותרת 9 סימני שאלה מיותרים

פורסם

כן רק מי אמר שזאת הדרך הכי יעילה לניצול ? אולי יש טכנולוגיה עדיפה על פני ריבוי ליבות שיכולה להיות יותר מהירה? אז השאלה היא גם איך מעבד ינצל קוד שכתוב למחשב ליבה אחת? הרי אי אפשר לעשות ריקומפליזציה לכל תוכנה כדי שתתאים לריבוי ליבות? חוץ מזה השאלה היא מה יותר טוב? לדוגמא מעבד 4 ליבתי עם מהירות של 1ghz או מעבד בעל 8 ליבות במהירות 500mhz ? תעשיית ריבוי הליבות עדיין בחיתולים אי אפשר להניח סתם הנחות בנושא הזה מכיוון שעדיין לא ידוע איך יעבדו עם הטכנולוגיה הזאת במקסימום יעילות מכיוון שעכשיו הניצול ב-% של המעבד השני שעובד ממש לא מנוצל עד הסוף

היחס בין מהירות המעבד ולכמות המעבדים אינו יחס ישר . אבל אם עובדים עם תוכנות שמנצלות ריבוי מעבדים המעבדים בעלי המעבדים הרבים יותר ינוצל הרבה יותר טוב עקב ניצול טוב בהרבה של חלוקת עבודה על יותר מעבדים .

פורסם

לפי דעתי ריבוי הליבות כבר הוכיח את עצמו כיעיל מאוד וגם ראיתי בעינים 4 ליבתיים שעושים דברים מדהימים ב-MULTITASKING וב-3DMARK06.

השאלה היא רבותיי מתי( ולא אם)מעבד כזה באמת ייתן יתרון כי סביבת התוכנה תומכת בו...

תראו את כל הסיפור של ה-64 ביט זה כבר בשוק שנתיים ולא נותן עדיין שום יתרון (אולי בויסטה וגם לא בטוח) - מי שזוכר איזה טררם זה עשה בהתחלה...

הדברים האלה דורשים זמן.

לגבי ריבוי הליבות אני מסכים עם הדעה שלך,

אבל ה-64bit גם הוכיח את עצמו כיעיל מאוד אך לצערנו בתעשייה לא שמו דגש רב על 64bit נקווה שה-VISTA תיתן פוש.

פורסם

נחכה ונראה :funn:

פורסם

לגבי ריבוי הליבות אני מסכים עם הדעה שלך,

אבל ה-64bit גם הוכיח את עצמו כיעיל מאוד אך לצערנו בתעשייה לא שמו דגש רב על 64bit נקווה שה-VISTA תיתן פוש.

מה זה עוזר שמשהו הוא יעיל מאוד והתעשיה לא ישמה אותו עדיין? זה בדיוק מה שאני אומר - התמעה של טכנולוגיה חדשה דורשת הרבה זמן.

אתה לא רוצה לשלם כסף, הרבה כסף על פוטנציאל תאורטי...

פורסם

יש בכותרת 9 סימני שאלה מיותרים

אתה ממשיך לספור סימני שאלה ? :lol:;)

מרובעי ליבות למישחקים היום הם מה שהיו הכפולי ליבה עבור משחקים ליפני שנה...

לא חובה, לא כל כך צריך, אבל אם יש בהחלט כדאי וזה יחזיק הרבה יותר זמן.

כבר היום משחקים מרווחים המון מכפולי ליבה אבל הם עדיין לא חובה. לדעתי אחד המשחקים שממש יהיה חייב כבר כפול ליבה הוא ALAN WAKE והא אפילו ירוויח ממרובעי ליבות .

אם אתה מדבר על המעבד המשתלם ביותר כמו שהזכרתה מאוחר יותר זה יהיה E6300 באיזור ה 1000 שקל או E6600 באיזור ה 1800 אם יש את הכסף..

אני עם E6300 באובר ל 3.5 והוא באמת מעל ומעבר לכל משחק שקיים נכון לעכשיו.

תשקיע את השאר ב8800GTS/X :smile1:

דווקה 64BIT הוכיח את עצמו רק בתוכנות ולא במישחקים FAR CRY למשל... ::)

פורסם

אתה יכול להראות כמה בנצ'ים של שיפור כפולי הליבה במשחקים? משהו עם שיפור רציני?

איזה תוכנות נהנות מ-64 ביט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים