עבור לתוכן

המעבד הכי טוב כיוםםם?????????

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מהו המעבד הכי טוב כיום,מאיזו סדרה??

האם זה ממשפחת CORE2DOU?כי ראיתי מבחני-ביצועים שכמעט משווים בציון הסופי ובכ המבחנים בין ה-2 CORE לCORE2DOU!!ותהיתי מה יותר טוב?!כי זה בכלל פנטיום D!!

האם יש E8000?ו-->>E6800?האם אלו הכי טובים?ומה מחיריהם של הכי טובים?

אני מדבר על המעבד שאתה יכול לקנות או להזמין כמו כל מעבד עם הביצועים הכי טובים שיש,או כמעט====>>>>בעיקרון.

האם יאצ הQUADE

אשמח גם לפירוט על ההבסדלים?

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבד הכי טוב היום לשולחניים (לדעתי) הוא ה- Core 2 Quad - Q6700. כשאני לוקח בחשבון גם משחקים עתידיים.

ה-Q6700 הוא בעל 4 ליבות בתדר 2.66GHz.

ה-Core 2 Duo X6800 יתן יתרון מסויים במשחקים/יישומים של היום שלא תומכים ב-4 ליבות, אבל זה הולך להיעלם...

ה-X6800 הוא בעל 2 ליבות בתדר 2.93GHz.

שני המעבדים האלה עולים פחות או יותר אותו דבר, כ-7000 ש"ח כל אחד (תקנו אותי אם אני טועה).

ואגב, CORE 2 ו- CORE2DUO זה אותו דבר. שניהם לא קשורים לפנטיום D.

פורסם

כפולי ליבה הולכים להיעלם? ::)

הם רק בתחילת דרכם, מרובעי ליבה הם אופציה לתחנות עבודה שעושים בהם 2000 פעולות בו זמנית.

פורסם

זה לא מה שהוא כתב...

הוא כתב שבעתיד יישומים ומשחקים יתמכו בריבוי ליבות וייהנו גם מ4 ליבות ויותר ואז למרובעי ליבות יהיה יתרון על כפול ליבה מהיר מהם

פורסם

כן - X6800 מעבד ממש בינוני תוך פחות משנה הוא עף מהשוק... :kopfpatsch:

פורסם

כן - X6800 מעבד ממש בינוני תוך פחות משנה הוא עף מהשוק... :kopfpatsch:

Q6700 ייתן ביצועים טובים יותר מה- X6800 בכל משחק שמכבד את עצמו שייצא תוך שנה מהיום.

פורסם

קבענו, ניפגש עוד שנה.

(אולי 5 אחוז מהמשחקים היום תומכים באיזשהו יתרון מינימלי בכפולי ליבה אז עד היתרון המובהק במרובעי ליבה יש זמן. אני לא אומר שזה לא יקרה אני אומר שזה יקח יותר משנה...)

פורסם

רגע רגע

אני הבנתי שכל סדרת ה- Quad של Intel הם בכלל הדבקה של 2 C2D ולא 4 ליבות אמיתיות.

אם זה נכון זה לא מעיב על הביצועים שלהם?

פורסם

גם אם זה מעיב על הביצועים כול התוכנות שתומכות בריבוי ליבות יראו שיפורים

פורסם

המעבד הכי טוב היום לשולחניים (לדעתי) הוא ה- Core 2 Quad - Q6700. כשאני לוקח בחשבון גם משחקים עתידיים.

ה-Q6700 הוא בעל 4 ליבות בתדר 2.66GHz.

ה-Core 2 Duo X6800 יתן יתרון מסויים במשחקים/יישומים של היום שלא תומכים ב-4 ליבות, אבל זה הולך להיעלם...

ה-X6800 הוא בעל 2 ליבות בתדר 2.93GHz.

תפסיקו עם כל הריבוי ליבות הזה, משחקים תמיד היו תלויים ביכולת ה-GPU פונטו.

ולפי הכיוון של נוידיה בדור החדש של כרטיסי המסך שלה, סדרת 88XX תקראו על ארכיטקטורת CUDA ואז תבינו שהכרטיס מסך משחרר את ה-CPU לגמרי.

פורסם

אז ככה, מה שאמר קודמי זה נכון, זאת ועוד, שאין דבר כזה "המעבד הכי טוב" כי כיום שני החברות (amd ו intel ) עושות כמיטב יכולתן לקנות אותנו, הצרכנים, במעבדים טובים בפלטפורמות טובות יותר וריבוי פטנטים ייחודיים שיש רק להן לדוגמא הקניה של amd ו ati תביא ליצירת דברים חדשים ואולי טובים יותר ממה intel לבדה תביא לשוק.

מה שאני אומר זה שאין כ"כ דבר כזה מעבד הכי טוב, כי כל המעבדים משנת ייצור 2005-2006 הם טובים כל אחד ברמתו, ריבוי ליבות לא נותן בהכרח ביצועים טובים יותר, יש גם ריבוי ליבות של amd שעובדים בתדרים מגוחכים והם עולים כמו מחשב רציני.

אז מי שרוצה לשחק בבית משחקים רציניים וכבדים לא כ"כ איכפת לו שהמעבד יהיה הכי טוב, היום יש את כרטיס physx ויש מעבדים גרפיים מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם שעושים עבודה נהדרת.

מי שרוצה לעשות אוברקלוק זה כבר בעיה שלו, אז שיקנה, יראה לנו שהוא מוציא מהמעבד 500-600%יותר ישרוף אותו וזהו.....:):)

פורסם

תפסיקו עם כל הריבוי ליבות הזה, משחקים תמיד היו תלויים ביכולת ה-GPU פונטו.

ולפי הכיוון של נוידיה בדור החדש של כרטיסי המסך שלה, סדרת 88XX תקראו על ארכיטקטורת CUDA ואז תבינו שהכרטיס מסך משחרר את ה-CPU לגמרי.

השאיפות של נוידיה טובות ונכונות אבל בשביל להיחזיק כזה כרטיס אתה חייב מחשב שיוכל לעשות זאת.

ד"א מפרט המחשב הוא יבוא אישי שלך :lol:

פורסם

אז ככה, מה שאמר קודמי זה נכון, זאת ועוד, שאין דבר כזה "המעבד הכי טוב" כי כיום שני החברות (amd ו intel ) עושות כמיטב יכולתן לקנות אותנו, הצרכנים, במעבדים טובים בפלטפורמות טובות יותר וריבוי פטנטים ייחודיים שיש רק להן לדוגמא הקניה של amd ו ati תביא ליצירת דברים חדשים ואולי טובים יותר ממה intel לבדה תביא לשוק.

מה שאני אומר זה שאין כ"כ דבר כזה מעבד הכי טוב, כי כל המעבדים משנת ייצור 2005-2006 הם טובים כל אחד ברמתו, ריבוי ליבות לא נותן בהכרח ביצועים טובים יותר, יש גם ריבוי ליבות של amd שעובדים בתדרים מגוחכים והם עולים כמו מחשב רציני.

אז מי שרוצה לשחק בבית משחקים רציניים וכבדים לא כ"כ איכפת לו שהמעבד יהיה הכי טוב, היום יש את כרטיס physx ויש מעבדים גרפיים מ-צ-ו-י-י-נ-י-ם שעושים עבודה נהדרת.

מי שרוצה לעשות אוברקלוק זה כבר בעיה שלו, אז שיקנה, יראה לנו שהוא מוציא מהמעבד 500-600%יותר ישרוף אותו וזהו.....:):)

ווי לא ידעתי שאפשר לכתוב כל כך הרבה בולשיט בתגובה אחת :screwy:

בכל מקרה מה זה המעבד הכי טוב? המעבד שנותן את הביצועים הכי טובים על פי הקריטריונים והצרכים של הקונים. אז למה סתם לאמר שאין כזה מעבד? עובדה שכיום הביצועים הכי טובים מתקבלים ע"י המעבדים של Intel core2due/core2extreme/q6700, אז זה לא משנה אם בעתיד amd-ati ייצרו מעבדים טובים יותר, זה דבר ברור מאליו, אבל ההשוואה היא עכשווית.

"שני המעבדים האלה עולים פחות או יותר אותו דבר, כ-7000 ש"ח כל אחד (תקנו אותי אם אני טועה)."

http://www.pricegrabber.com/p__Intel_Core_2_Extreme_X6800_Dual_Core_Processor,__22236493

http://www.pricegrabber.com/p__Intel_Core_2_Extreme_QX6700_Quad_Core_Processor,__29370510/search=core2quad

פורסם

קצת הקצנת הייתי אומר.

הרי זה גם עניין של מחיר וכדאיות.

הרי אתה לא משווה P4 3.0Ghz ל- E6300 או E6400

פורסם

קצת הקצנת הייתי אומר.

הרי זה גם עניין של מחיר וכדאיות.

הרי אתה לא משווה P4 3.0Ghz ל- E6300 או E6400

תלוי איזו השוואה אתה עושה, אם אתה עושה השוואה רק של ביצועים ללא קשר למחיר אתה יכול לכלול את איזה מעבד שאתה רוצה..ואם אתה עושה השוואה של ביצועים ביחס למחיר אז אתה יכול להוריד כמה מעבדים מהפרק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים