עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול לא יקר אשר ינצל פחות או יותר את הATP3 שלי

Featured Replies

פורסם

עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3.

התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ?

תודה לעונים!

פורסם

דבר ראשון, כרטיס קול :)

דבר שני, אתה בטוח שאתה צריך כרטיס קול נפרד? יש לי הרגשה שהכרטיס קול של הלוח אם יספיק לך (במיוחד שמדובר בסה"כ רק ב-ATP3, אמנם אחלה רמקולים אבל עדיין..)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, כרטיס קול :)

דבר שני, אתה בטוח שאתה צריך כרטיס קול נפרד? יש לי הרגשה שהכרטיס קול של הלוח אם יספיק לך (במיוחד שמדובר בסה"כ רק ב-ATP3, אמנם אחלה רמקולים אבל עדיין..)

חח כן תיקנתי ^^

אממ קראתי ביקורות על הלוח שאמרו שהכרטיס לא משהו תכלס...אבל אם אתה אומר שהוא יספק תסחורה, אז סבבה נבדוק את זה...

וATP3 אחלה רמקולים - למחיר שלהם, כמובן שיש הרבה יותר טובים..

פורסם

לג'יגהבייט S3 יש כרטיס קול סביר ביותר שיודע לנצל את הATP3 יופי, אין לך מה להחליף אלא אם כן אתה מתכנן שדרוג עתידי קרוב

פורסם

גם לדעתי אין ממש צורך בהחלפת כרטיס קול. אם בכל זאת תרצה אז יש לך את האודיג'י 2 שהוא אופציה סבירה, או את ה-Chaintech AV710 שהוא יותר טוב ויותר זול אך תצטרך להביא מחו"ל או למצוא יד שניה בארץ.

הנה ביקורת עליו שנעלה אנטולי לא מזמן לפורום.

פורסם

יד שנייה ארץ הוא לא ימצא, אני מכיר רק כרטיס אחד כזה בארץ, האחד שאני הבאתי, והבחור שקנה ממני מאוד מרוצה ולא ימכור אותו.

ד"א, תעבור על הביקורת של ה-X-FI שערכתי לא מזמן, יש שם השוואה בין כרטיסי קול שנעשתה עם רמקולים כמו שלך בשביל לענות ביוק על השאל הזו, אני בטוח שזה יספק לך את התשובה.

Anatoli.

פורסם

ל ATP3 לא נראה לי שכל כך כדי להשקיע בכרטיס קול (אפילו אם זה 300 ש"ח)

אם אתה ממש רוצה אז קח את ה audigy 2 כמו שאמרו למעלה...למרות שנראה לי שהוא עולה יותר מ 300 אבל אני לא בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים