עבור לתוכן

ה DVD רועש!

Featured Replies

פורסם

אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו?

הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.

פורסם

מה הדגם, מתי נקנה, DVD למחשב? תביא עוד פרטים.

פורסם
  • מחבר

LG GSA-H10A DVD±R/RW X16

נרכש לפני כחודשיים בSKYPC

מכו שמצויין במפרט שלי. חשבתי שב HWZ אנשים לוקחים כמובן מאילו שכשמישהו מדבר על המחשב שלו בלי ציון פרטים נוספים הכוונה היא לזה שנמצא במפרט בפרופיל :\ סליחה על חוסר הדיוק.

פורסם

סורי, התרגלתי לזה שיש איתו בעיות והוא לא עובד :-X

בקיצור, תנסה לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

עובד מצויין אבל מרעיש טילים.

פורסם

גם לי יש כונן CD בן שנתיים X52 של LG והוא מייצר ויברציות מוגזמות בכל קנה מידה. לדעתי זה לא תורם לבריאות של ההארד דיסק.

לכן רכשתי DVD של יצרן אחר: רציתי ASUS מהסטיק של המומלצים אבל לא היה במלאי וגם הסמסונג שהומלץ שם לא היה. מאחר שחששתי של-LG יש איזושהיא "מסורת" לייצר כוננים אופטיים מעט רועדים מהמקובל אז החלטתי לרכוש Samsung SH-W162Z שלהבדיל מזה שהומלץ בסטיק לא קורא / כותב על מדיית DVD-RAM. בכל אופן, צרבתי איתו היום 5 מדיות DVD+RW של ורבאטים במלואן והצריבות היו מוצלחות ללא שגיאות במהירות x4 והכל נעשה בשקט מרשים בדיוק כמו ה-ASUS CD/RW CRW-5232A (עוד צורב שיש לי מזה שנתיים ועדיין עושה את עבודתו נאמנה ובשקט).

פורסם

גם אצלי הLG רועש .(H10N).אבל לי זה לא ממש מפריעה.רק שאני מעדיף שלא להישתמש בו יתר על המידה.תנסה להגביל את מהירות הקריאה(סיבוב הדיסק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים