עבור לתוכן

Stamp Tool - מבקש טיפים ליעול:

Featured Replies

פורסם

אהלן :yelclap:

ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר.

אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה.

האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush.

אשמח לכל טיפ :xyxthumbs:

פורסם

הכלי הוא בעיקר לריטוש ולהעלים/להעתיק אלמנטים בתמונה

מצריך סבלנות וניסיון

תנסה לעבוד על מברשת75% opacity

תעבוד בהגדלה גבוהה מאוד ותרד ל 100% כל כמה שינויים כדי לראות

וסבלנות, זה כלי שדורש את זה.

פורסם
  • מחבר

האם לדעתך ה Healing Brush מסתדר פחות טוב עם העבודה?

פורסם

האם לדעתך ה Healing Brush מסתדר פחות טוב עם העבודה?

אף פעם לא השתמשתי ברצינות בנ"ל ככה שאני לא יכול לומר,

כשיש צורך באופן אוטומטי אני משתמש ב stamp

כמו כל הכלים הטובים על ה stamp הוא די פשוט, סה"כ מעתיק את החלק הנבחר כשהדגש שזה נעשה באופן דינאמי וביד חופשית על שטחים או נקודות

בהתאם לצורך

יחד עם זאת אני לא כל כך אוהב להשתמש בו בעיקר בגלל שזה מצריך סבלנות, ריכוז ובדיקה הלוך חזור וכו', אבל זה אני.

פורסם

כמו כל הכלים הטובים על ה stamp הוא די פשוט, סה"כ מעתיק את החלק הנבחר כשהדגש שזה נעשה באופן דינאמי וביד חופשית על שטחים או נקודות

בהתאם לצורך

זה היתרון של ה stamp על ה healing brush - אתה יכול לבחור לו סוגי מברשות שונים ולשחק עם ההגדרות של flow/opacity וכו'.

בעיקרון, כשאתה משתמש ב healing brush ב replace mode (אם ניסית פעם), העבודה זהה לחלוטין לברירת המחדל של ה stamp. אם תשחק עם הגדרות המברשת, opacity ו flow של ה stamp תוכל לראות שיש המון דרכים לעבוד איתו, שינוי סוג והגדרות המברשת זה מה שעושה את ה stamp לגמיש וטוב כל כך. ומלבד היתרון הזה, עיקרון העבודה ב stamp זהה לחלוטין (לדעתי) לזה של healing brush.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים