עבור לתוכן

כמה שאלות על materials בבניית חרב הלייזר של סטאר וורס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פשוט מדהים לראות! איזה יופי X_Dror!

Boomerang - תודה על ההסבר המעמיק. אני לא אשקר, לא הבנתי הכל, אבל בגדול הבנתי את העניין. למען האמת עוד לא הגעתי לפרקי התאורה והרינדור, ולכן כרגע אני בעיקר מתרכז במודלינג ובמטריאלס. אני בוודאי אחזור להודעה הזאת אחרי שאני אתעמק יותר באספקט הזה.

כל הקטע של תלת מימד הופך יותר ויותר לטעמי. הלוואי והיה לי יותר זמן להתעסק עם זה עכשיו, אך לצערי אין.

• תגובות 40
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X_Dror תמונה יפה! עשיתה את הMATERIALS לבד או שהורדתה אותם?

ותודה על האתר :yelclap:

את זה לא אני עשיתי :P זה תמונה שפשוט ממחישה Caustics שמישהו בנה.

GGuyZ - תלת-מימד דורש הרבה יותר מדי זמן בשביל שחובבן יוכל להבין הכל :P זמן

פורסם
  • מחבר

קצת בוטה איך שאמרת את הדברים, אבל אני פה ללמוד, ואני נהנה מזה.

בסופו של דבר אין לי כוונה להפוך למקצוען, כי בכל זאת אני לא האדם הכי כשרוני שיש.

פורסם

לא התכוונתי חובבן בצורה הבוטה של המילה. התכווני לאדם שרואה את מקס כתחביב שלו ולא כעבודה :)

גם אני נחשב חובבן :P

פורסם

לא התכוונתי חובבן בצורה הבוטה של המילה. התכווני לאדם שרואה את מקס כתחביב שלו ולא כעבודה :)

אני עובד על C4D כמקצוע להדמיות, ויש חובבנים עם עבודות שאני רק יכול לחלום.

אין קשר בין חובבנות למקצועיות, ברמה של היצירה.

פורסם

ניא לא אמרתי שלא.

אמרתי פשוט שאי אפשר לדעת כל תחום ב- 3dsmax בלי שזו תהיה העבודה שלך. (אלא אם זה מה שאתה עושה כל היום במשך כמה שנים ואז זה הופך להיות פחות או יותר כמו עבודה) :P

פורסם
  • מחבר

אם אתה מציג את זה ככה אז כמובן :).

אגב הראיתי לחבר את היצירה האחרונה שלך. הוא היה בטוח שזה תמונה, ואמר שזאת פעם ראשונה שהוא רואה תלת מימד כל כך ריאליסטי.

urib - הדמיות למה? למה עברת מ3dsmax באמת? הסתכלתי קצת על c4d והיא לא נראית פשוטה יותר..

פורסם

urib - הדמיות למה? למה עברת מ3dsmax באמת? הסתכלתי קצת על c4d והיא לא נראית פשוטה יותר..

אדריכלות, מוצרים בתכנון, לצערי ללא אנימציה. עברתי כי רציתי תוכנה תלת-מימדית תומכת 64 ביט, C4D יצאה ל64 ביט ראשונה,

עוד סיבה C4D תומכת במחשבי מקינטוש ולפעמים יוצא לי לעבוד על מקים, 3DMAX לא עובדת על מקים OS X.

נ.ב.

ממתין לתגובה של "ומט" ;D

פורסם

אם אתה מציג את זה ככה אז כמובן :).

אגב הראיתי לחבר את היצירה האחרונה שלך. הוא היה בטוח שזה תמונה, ואמר שזאת פעם ראשונה שהוא רואה תלת מימד כל כך ריאליסטי.

הוא כנראה לא הסתכל במקומות הנכונים.

תנסה את זה.

(אגב, בניסיון ראשון קלעתי ב-9 מתוך 10 התמונות)

(ועוד אגב - לדעתי הראשון היה יותר קשה)

פורסם
  • מחבר

מדובר בסתם בחור מן השורה. לא במעצב גראפי :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים