עבור לתוכן

מישהו יודע איך לעשות Activatin?

Featured Replies

פורסם

יש לי את התוכנה NIS07 ואני לא יודע איך אני עושה activation by phone, מישהו יודע שיסביר לי בשלבים!

תודה לכל העוזרים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

התוכנה מקורית?

פורסם
  • מחבר

התוכנה מקורית?

לא, אבל החבר שלי אמר שאפשר דרך הפון, לפני כמה שנים עשיתי בערך אותה פעולה אבל שכחתי :nixweiss:

פורסם

אני ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום אם אתה לא רוצה לחטוף אזהרות בעתיד

1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה

תוריד AV חינמי,יש לא מעט כאלו וחלקם מוצלחים מאוד

פורסם

לא הבנתי,

התוכנה לא מקורית, ואתה חושב ש-SYMANTEC תרשה לך להפעיל אותה דרך הטלפון בכל זאת?

או שאולי אתה שואל אותנו איך פורצים את התוכנה, ובמקרה כזה אתה אוטוטו מקבל אזהרה ונועלים לך את הת'רד.

מה אתה בוחר?

פורסם

אני ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום אם אתה לא רוצה לחטוף אזהרות בעתיד

תוריד AV חינמי,יש לא מעט כאלו וחלקם מוצלחים מאוד

מחזק.

אני כרגע משתמש ב- AVG חינמי אחלה אנטי. (עד שהקספרסקי שלי יגיע)

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך בחום לקרוא את חוקי הפורום אם אתה לא רוצה לחטוף אזהרות בעתידתוריד AV חינמי,יש לא מעט כאלו וחלקם מוצלחים מאוד

מאיפה אני יכול להוריד אם אפשר?

פורסם

עיין פה

AVAST מומלצת מאוד כשההמלצה האישית שלי היא Antivir

פורסם
  • מחבר

עיין פה

AVAST מומלצת מאוד כשההמלצה האישית שלי היא Antivir

לא אני מעדיף נורטון תמיד עבדתי איתם והיה לי טוב.... קיבלתי עם הדרייבר של הלוח אם NIS05 ועבדו עליי כי אחרי כמה חודשים פג לי הרישיון, איזה מנייאקים... :bash: :bash:

פורסם

קבל תיקון, אתה חושב שהיה לך טוב.

פורסם

לא עבדו עלייך ושום דבר. הגרסא הזו היתה DEMO וכמו כל גרסא כזו אחרי מס' חודשים הרישיון פג.

זה שתמיד עבדת עם נורטון לא אומר שהם טובים. נורטון נחשבת לתוכנה לא מוצלחת במיוחד מה גם שהיא מכבידה מאוד על המחשב.

AVAST/antivir/avg ושלל AVים חינמיים יהיו קלים בהרבה על המחשב ויעשו עבודה טובה לא פחות ואף יותר

פורסם

NORTON SYSTEM WORKS ממש לא הכביד לי על המערכת (2006,2007 הכבידו לי על המערכת. 2005 לא), הוא עבד מצויין (חוץ מהטרויינים שלא מחק)

אבל AVAST מעולה, אנטיוירוס ממש טוב

פורסם
  • מחבר

לא עבדו עלייך ושום דבר. הגרסא הזו היתה DEMO וכמו כל גרסא כזו אחרי מס' חודשים הרישיון פג.

זה שתמיד עבדת עם נורטון לא אומר שהם טובים. נורטון נחשבת לתוכנה לא מוצלחת במיוחד מה גם שהיא מכבידה מאוד על המחשב.

AVAST/antivir/avg ושלל AVים חינמיים יהיו קלים בהרבה על המחשב ויעשו עבודה טובה לא פחות ואף יותר

היה לי kespersky וכל הזמן עשה לי scan שיגע לי את המוח.... פיתאום הוא עושה scan כל פעולה שאני עושה ובמאפיינים לא ראיתי שום דבר שיכול לעצור את זה ואם עצרתי, אז עצרתי גם את ההגנה..... NOD32 תוכנה שאני לא מבין אותה, היא גם נראית דיי ישנה ולא מובנת.... השאר לא ניסיתי, וזה לא מכביד לי על המחשב כי קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מרגיש הכבדה...

פורסם

אתה לא מרגיש את ההכבדה כי לא ניסית מעולם דבר אחר.

אני מבין את החשש לעבור לתוכנות לא מוכרות אבל יש הוכחות בשטח ונורטון ממש לא נחשבת כתוכנת AV איכותית.

AVAST איכותית בהרבה יותר וכנל Antivir שבא אני משתמש

פורסם

בוא אני אומר לך משהו - אני עשיתי את המעבד מNIS 2006 לNOD32 + KERIO, אנטיוירוס איכותי ופיירוול פשוט מאוד (יותר מידי, לצערי :/).

ANYWAY, אני לא אומר לך שהNOD עלה על טרויאנים שהNIS לא עלה עליהם (והוא כן), אבל עכשיו למחשב לוקח דקה לעלות, לעומת 3-4 דקות קודם. ואני לא הבנתי למה המחשב איטי ומסורבל :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים