עבור לתוכן

לגבי bitcomet

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה קטנה (אני חושב?!), יש לי את התוכנה הזו, bitcomet, אבל משהו לא ברור לי, למה היא לא נישארת על מהירות הורדה קבועה או לפחות שתהיה עיקבית, מה ז"א?

לפעמים המהירות היא 175-181kb\s אבל לפעמים זה יורד ל-10-15 kb\s מדוע ולמה?, האם זה בגלל שהמודם שלי מחובר באמצעות usb למחשב או שזה בכלל לא קשור למהירות הורדה? (אני פועל באמצעות שיטת האילמניציה, קודם אני שולל את כל האפשרויות שבכלל קיימות), רוחב הפס שלי הינו 1.5 על 256.

אנא עיזרו לי לדעת למה זה לא עקבי כ"כ!

פורסם

=|

זה קשור למהירות ההורדה..

זה תלוי במון משתנים..

עם אתה מוריד משרת טוב...

שרת פרטי...

כמות מבקשים..

כמות שולחים...

פופלאריות של הקובץ...

אין קשר למודם שלך (איך הוא מחובר וכ'ו).

פורסם
  • מחבר

ז"א שאני צריך פשוט לתת לו לעשות את העבודה?, הוא כבר יידע מה לעשות?

והאם יש תוכנות שהם יותר מומלצות מ-bitcomet או שכדי לי פשוט להישאר איתה וזהו?

ומה זה בכלל leechers? כי seedres אני יודע, ז"א לפי ההיגיון אני חושב שאני יודע, אבל מה זה השני?

פורסם

כן הוא יעשה את העבודה לבד.

אני משתמש בutorrent, עדיף על bitcommet

seeders הם משתפים - האנשים שמהם אתה מוריד

leechers הם האנשים שמורידים את אותו קובץ שאתה מוריד

פורסם

uTorrent

הקליינט הכי טוב!

פורסם
  • מחבר

זה כבר ממש מרגיז, אני אסביר, יש קבצים שיורדים ב-100 kbps ופתאום משנים מהירותם, למה?, כמה כבר משתנים יש שהם צריכים לרדת מ-100 ל20??

ד"א utorrent אף פעם לא הגיע למהירות כוללת ל 191 kbps אף לא פעם אחת, אולי לפעמים היה מגיע לאיזה 50 kbps אבל לא יותר

פורסם

תפסיק להתרגז, ככה זה רשתות שיתוף.

אין שום בעיה במחשב שלך.

אתה לא מוריד משרת קבוע, אתה מוריד מאנשים ששולחים לך את הקובץ, ואתה תלוי כל הזמן במהירות השליחה שהם נותנים לך. מספיק שמשתמש אחד ששלח לך ב-50KB/s מחליט ללכת לישון ולכבות את המחשב, והמהירות שלך תרד ב-50KB/s.

התוכנה כל הזמן תחפש מקורות אחרים, אבל יש גם עניין של לחכות בתור (כי אתה לא היחיד שרוצה את אותו קובץ), ולכן אתה צריך לדעת פשוט לחכות בסבלנות...

והמהירות גם לא תלויה בתוכנה, זה סתם בולשיט. התוכנה נותנת נוחות, יעילות בניצול הזיכרון, פיצ'רים נוספים לשליטה במערכת (הגבלות שונות על שיתוף הקבצים, למשל רק לאנשים מאותו tracker) וכו'. אבל היא לא משפיעה על מהירות ההורדה ואל תיתן לאף אחד לבלבל לך בשכל..

ואכן, utorrent היא המומלצת ביותר לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אהההה, עכשיו הכל ברור

תודה רבה עומרי

עריכה: האם אני יכול לשים את מהירות ה-upload שלי ב- 25 kbps שהרוחב פס שלי הינו 1.5 \256 kbps ?, ואם לא אז מהי המהירות היותר הגיונית, והאם כשאני שם יותר upload הdownload יורד או שזה רק מועיל עם הdownload ?

פורסם

כשמהירות הupload והdownload מכוונת על 0 אתה תגיע למהירות הורדה\העלאה מקסימלית

הupload לא יוריד את מהירות הdownload אבל הוא מאט את האינטרנט

פורסם

בוודאי שקצב upload גבוה מדיי (או לא מוגבל כלל) יכול לפגוע ב-download. הוא "סותם" את האינטרנט, ופוגע במהירות ההורדה המקסימלית כי הוא לא מאפשר שליחה חלקה של "אישורי הקבלה" שהמודם שולח אחרי כל packet שהוא מקבל (כלומר, באופן קבוע).

אתה יכול לראות את זה בעצמך: סגור את כל התוכניות שניגשות לאינטרנט, פתח את הדפדפן ותתחיל להוריד קובץ כלשהוא משרת רגיל לחלוטין. פתח את חלון ה-status של חיבור האינטרנט שלך, ותראה איך הוא גם מקבל מידע וגם שולח מידע, למרות שאתה "רק מוריד" קובץ ולמעשה לא אמור לשלוח כלום..

חשוב תמיד להגביל את ה-upload לכ-80% מהמהירות המקסימלית.. מה המהירות המקסימלית שלך? אתה יכול לדעת בקלות - אל תגביל אותה ותראה עד לאן היא מגיעה.. :)

ואז, קח את המספר הזה ותוריד ממנו 2-3KB/s, שיהיו פנויים לשליחת הנתונים החוזרים עבור ההורדה.

פורסם
  • מחבר

מנושא לנושא באותו נושא

מה ההבדל, לא העיקרי אלא ממש במפורט ואם אי אפששר לפרט כאן מפאת קוצר הדף אני אשמח להפניה טובה של אתרים מהימנים, בין תוכנות של טורנטים למינהם ובין תוכנת edonkey לסוגיה, למה torrent עדיף כ"כ להורדה של קבצים גדולים ומדוע היא יותר טובה וחזקה, אם אפשר אני אשמח לדעת (הכל?!).

ומה זה rss?

תודה לעוזרים

פורסם

ההבדל העיקרי הוא ש-bit torrent בדרך כלל יותר מהיר, וב-emule אפשר למצוא דברים יותר.. נקרא לזה, נדירים (או אולי בעצם עדיף לקרוא לזה: ישנים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים