עבור לתוכן

מפרט למשחקים ולמחשב חזק מאוד!עד 13K ויותר כמה שיהיה צריך.

Featured Replies

פורסם

שווה סדיקה.

מדובר על מקרים בודדים או רבים?

בכל אופן, ם הם באמת מתקלקלים כל כך מהר, גם הST 800MHZ יתנו לך באס 400 לכל הפחות, אני מעריךשאפשר למשוך אותם ל450 אם לא יותר.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה שטויות...

Crucial שחררו בטעות משלוח אחד של זכרונות קצת בעיתיים, זה הכל.

לא רק שזה חד פעמי, זה בכלל קרה עם סוג אחר של זכרונות.

בקשר ל- E66 שאמרת, באמת היו מקרים שהגיע ל- 4GHz ויותר על אוויר, אבל זה מאוד נדיר בשביל E66.

כמו שאתה לבטח יודע לא כל המעבד זהים.

תלך ל- XS לדוגמא או ל- OCers או לכל מקום, ותראה ש- 3.6GHz זה הישג בשביל E66 על אוויר, לעומת זאת 3.8GHz זה לא יותר מתוצאה נחמדה בשביל E64.

פורסם
-Stranger-[ link=topic=227470.msg1996343#msg1996343 date=1167073315]

איזה שטויות...

Crucial שחררו בטעות משלוח אחד של זכרונות קצת בעיתיים' date=' זה הכל.

לא רק שזה חד פעמי, זה בכלל קרה עם סוג אחר של זכרונות.

בקשר ל- E66 שאמרת, באמת היו מקרים שהגיע ל- 4GHz ויותר על אוויר, אבל זה מאוד נדיר בשביל E66.

כמו שאתה לבטח יודע לא כל המעבד זהים.

תלך ל- XS לדוגמא או ל- OCers או לכל מקום, ותראה ש- 3.6GHz זה הישג בשביל E66 על אוויר, לעומת זאת 3.8GHz זה לא יותר מתוצאה נחמדה בשביל E64.

[/quote']

חבר אני לא יודע איפה ראית את זה אבל עם הE6600 אפשר לעבור את ה 4 עם זיכרונות טובים נכון שאתה צריך לפול על מעבד טוב, אבל להגיד שהE6400 יותר טובים בOC זה כבר שטויות.

פשוט רוב האנשים בXS קונים X6800 E6700 E6400 כמעט ואף אחד לא קונה את הE6600. אבל ראיתי מספיק אנשים עוברים את ה4 בכיף עם הE6600 צריך רק זיכרונות טובים ומספיק הP5W DH.

פורסם

חבר אני לא יודע איפה ראית את זה אבל עם הE6600 אפשר לעבור את ה 4 עם זיכרונות טובים נכון שאתה צריך לפול על מעבד טוב, אבל להגיד שהE6400 יותר טובים בOC זה כבר שטויות.

פשוט רוב האנשים בXS קונים X6800 E6700 E6400 כמעט ואף אחד לא קונה את הE6600. אבל ראיתי מספיק אנשים עוברים את ה4 בכיף עם הE6600 צריך רק זיכרונות טובים ומספיק הP5W DH.

פשוט תשאל ויגידו לך בדיוק מה באמת קורה.

4GHz עם E6600 הוא הישג די נדיר.

מה שאתה אומר לגבי המהירות זכרון זה פשוט די נדיר וגם אנשים שיודעים לעשות OC ועשו איזה כמה וולט מודים טובים ללוח אם ולעוד כמה דברים שרק אפשר...

פורסם

יש לי עוד המלצה להוסיף.

בתקציב כזה שלא יתקרב ללוחות של GB, לעשות איתם OC יציב לאורך זמן זה דבר בלתי אפשרי ב65% מהלוחות [מקרים בודדים הצליחו באמת לעשות OC מעבר ליציבות של כמה דקות..... אני יודע כי יש לי את הDS4 והוא חרא של לוח]

שילך על לוח עם 680I הוא יהנה מהצ'יפסט הזה הרבה יותר מכל ה965P למיניהם.. וזה לא שהוא צריך להתקמצן על משהו אחר כדי לקחת אותו,, והוא מוכן להשקיע בשבילל לקבל את ההכי טוב, אז למה לדפוק אותו עם לוח מעפן?

-ג'ו

פורסם

יש לי עוד המלצה להוסיף.

בתקציב כזה שלא יתקרב ללוחות של GB, לעשות איתם OC יציב לאורך זמן זה דבר בלתי אפשרי ב65% מהלוחות [מקרים בודדים הצליחו באמת לעשות OC מעבר ליציבות של כמה דקות..... אני יודע כי יש לי את הDS4 והוא חרא של לוח]

שילך על לוח עם 680I הוא יהנה מהצ'יפסט הזה הרבה יותר מכל ה965P למיניהם.. וזה לא שהוא צריך להתקמצן על משהו אחר כדי לקחת אותו,, והוא מוכן להשקיע בשבילל לקבל את ההכי טוב, אז למה לדפוק אותו עם לוח מעפן?

-ג'ו

עם כל הכבוד, איזה יתרון יש ל- 680i על פני ה- P5B DLX חוץ מהעובדה שהוא תומך ב- SLI?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים