עבור לתוכן

מפרט למשחקים ולמחשב חזק מאוד!עד 13K ויותר כמה שיהיה צריך.

Featured Replies

פורסם

Nתוכנן OC?

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היית יכול לקרא למעלה 8)

מדובר בOC ממוצע לא גבוה אבל אם השיפור שתיארתי קודם(תואיל לקרוא :xyxthumbs:) יצא לפועל אני כבר רוצה שדגם הלוח יכלול פוטנציאל לאובר קלוק ברמה גבוהה כי אם כבר יש לוח טוב אז שגם יהיו בו יכולות גבוהות ואני אקח כבר את ה-THE BEST בזה!

פורסם

אם אתה מעוניין בOC המפרט השני שלי יהיה מצוין עבורך, פשוט יושב פיקס על מה שאתה צריך =]

בקשר לשאלות שלך:

1. כן, תוכל לחבר מערכת סטריאו למחשב. אבל הרבה יותר תהנה מכרטיס הקול וZ5500 במשחקים, אם זה אפשרי, והם באיכות כל כך גבוהה יחסית שלא תסבול גם במוזיקה =]

2. תאמין לי שאין משחק שמנצל יותר מחצי ג'יגה זיכרון גרפי, ושאין כרטיס משחקים שיש עליו ג'יגה זיכרון גרפי (יש את ה7950GX2, אבל למעשה זה שני כרטיסים שמחוברים יחד ככה שזה יוצא כמו SLI עם 512 לכל כרטיס וה8800GTS יותר חזק ממנו גם ככה)

3. תשמע, תמיד עוד חצי שנה יהיה יותר טוב. כשאתה משקיע, אתה משקיע. אין מה לחכות. פשוט צריכים לדעת שכשמשקיעים - עד הסוף. בכל אופן, הלוח אם יאפשר לך לשדרג ל4 ג'יגה ראם לפחות (יכוללהיות 8, אל תתפוס אותי במילה), ויאפשר לך לחבר כרטיס מסך הרבה יותר חזק בעתיד.

4. ממש לא, המארז ששמתי לך נחשב לאחד המארזים היותר טובים. אם יש לך עוד 500 שקלים "לבזבז" - אתה מוזמן לקנות את ה- coolermaster stacker 830, מהמארזים הכי טובים שקיימים, למרות שגם האורורה 570 מצוין!

5. מאוד מומלץ לקחת. סביר להניח שיהיו שימליצו על הG5, אבל אני לא רואה טעם ביותר מה-MX518.

6.נכון להיות C2D היא סדרת המעבדים החזקה ביותר (כמובן שהכל יחסי, בכל אופן הE6600 חזק יותר מכל מעבד שקיים מלבד אלה שויתר גבוהים ממנו בסדרה). אני לא רואה סיבה שבשנתיים הקרובות המעבד יגביל אותך לאיזשהו כרטיס מסך, במיוחד לא אחרי OC.

7. אולי, אבל אם יצא לך ללכת פעם לBIGBOX (לפחות בנשר), אתה תוכל לראות תצוגה שלהם ולהבין מה זה גדול =]

8. אסור לדבר כאן על חנויות. את המפרט שלי הרכבתי בIQPC.

-Stranger-[ link=topic=227470.msg1994479#msg1994479 date=1166981120]

זה אחלה' date=' ממש אהבתי את המפרט/ים.

רק דבר אחד, אם הוא מתכנן לעשות OC כבד אז לדעתי עדיף כבר לקחת E64 שאיתו הוא כנראה יגיע למהירויות יותר גבוהות מאשר עם E66 וגם יחסוך לעצמו 800 ש"ח שאפשר להשקיע במשהו אחר כמו לשדרג את הכרטיס מסך ל- 8800GTX, או לשדרג משהו אחר.

[/quote']

ב8800GTX שלא יעז להשקיע, זה בזבוז כסף. לבי לרדת במעבד - זה נכון בעיקר אם עושים OC קיצוני, עבור OC קל (יחסית ;)) אני לא חושב שהמעבד הזה יגביל אותו עד 3.6, אפילו 3.8 GHZ.

פורסם

לך על המפרט של Yoav תתחדש

פורסם

יואב למפרט עם OC זה:CRUCIAL BALLISTIX 2048MB KIT (1024X2) DDR2-667 PC5300 CL3

בטוח שעדיף מזה?

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4

פורסם

כבר כתבו פה שהקרושיאל עדיפים..

פורסם

אם אתה מעוניין בOC המפרט השני שלי יהיה מצוין עבורך, פשוט יושב פיקס על מה שאתה צריך =]

בקשר לשאלות שלך:

1. כן, תוכל לחבר מערכת סטריאו למחשב. אבל הרבה יותר תהנה מכרטיס הקול וZ5500 במשחקים, אם זה אפשרי, והם באיכות כל כך גבוהה יחסית שלא תסבול גם במוזיקה =]

2. תאמין לי שאין משחק שמנצל יותר מחצי ג'יגה זיכרון גרפי, ושאין כרטיס משחקים שיש עליו ג'יגה זיכרון גרפי (יש את ה7950GX2, אבל למעשה זה שני כרטיסים שמחוברים יחד ככה שזה יוצא כמו SLI עם 512 לכל כרטיס וה8800GTS יותר חזק ממנו גם ככה)

3. תשמע, תמיד עוד חצי שנה יהיה יותר טוב. כשאתה משקיע, אתה משקיע. אין מה לחכות. פשוט צריכים לדעת שכשמשקיעים - עד הסוף. בכל אופן, הלוח אם יאפשר לך לשדרג ל4 ג'יגה ראם לפחות (יכוללהיות 8, אל תתפוס אותי במילה), ויאפשר לך לחבר כרטיס מסך הרבה יותר חזק בעתיד.

4. ממש לא, המארז ששמתי לך נחשב לאחד המארזים היותר טובים. אם יש לך עוד 500 שקלים "לבזבז" - אתה מוזמן לקנות את ה- coolermaster stacker 830, מהמארזים הכי טובים שקיימים, למרות שגם האורורה 570 מצוין!

5. מאוד מומלץ לקחת. סביר להניח שיהיו שימליצו על הG5, אבל אני לא רואה טעם ביותר מה-MX518.

6.נכון להיות C2D היא סדרת המעבדים החזקה ביותר (כמובן שהכל יחסי, בכל אופן הE6600 חזק יותר מכל מעבד שקיים מלבד אלה שויתר גבוהים ממנו בסדרה). אני לא רואה סיבה שבשנתיים הקרובות המעבד יגביל אותך לאיזשהו כרטיס מסך, במיוחד לא אחרי OC.

7. אולי, אבל אם יצא לך ללכת פעם לBIGBOX (לפחות בנשר), אתה תוכל לראות תצוגה שלהם ולהבין מה זה גדול =]

8. אסור לדבר כאן על חנויות. את המפרט שלי הרכבתי בIQPC.

ב8800GTX שלא יעז להשקיע, זה בזבוז כסף. לבי לרדת במעבד - זה נכון בעיקר אם עושים OC קיצוני, עבור OC קל (יחסית ;)) אני לא חושב שהמעבד הזה יגביל אותו עד 3.6, אפילו 3.8 GHZ.

מסכים עם כל מה שכתבת...

עכבר ממש עדיף MX518 למשחקים מאשר ה- G5.

ה- G5 מנסה לשלב מקסימום נוחות בתוכו אבל זה לא בהכרח מה שחשוב במשחקים, ה- MX518 הוא פשוט מושלם למשחקים מבחינת הצורה שלו.

באמת אפשרי לעלות ל- Stacker 830/831/832 שהוא יותר קר ואין ספק שהוא יותר טוב, אבל ה- 3D 570 עולה הרבה פחות והוא סוג של מארז כזה שאתה מראה לחברים ונראה לי שאיתו אתה תהנה יותר מאשר עם ה- Stacker ואין שום סיבה לשלם עוד 500 ש"ח בשביל זה.

מצד שני, אין ממש מה להשוות בין שתי המארזים ואם תיקח את ה- Stacker תרגיש הבדל די גדול כשזה מגיע לרמת קירור האוויר והמארז הזה כנראה גם ישאר איתך עוד הרבה הרבה שנים.

אפשר גם לקחת איזה PC-201 של LL שאולי קצת יותר "נוח" מכמה בחינות, אבל המארז הזה ממש חמים יחסית, וזה לא משהו שהיית מצפה ממארז במחיר וברמה הזאת.

ל- OC שאמרת, להגיע ל- 3.6GHz+ יציב עם E66 על אוויר זה השיג די גדול, ורק אחוז קטן מה- E66 באמת יכולים להגיע למהירויות כאלה ככה.

לעומת זאת עם E64 אחוז מאוד גדול מהם יכולים להגיע ל- 3.8GHz ומעלה יציב.

אבל אני מניח שה- L2 Cache הכפול יעשה הבדל משמעותית יותר גדול מ- 200MHz הבדל בין שתי המעבדים, במיוחד בעתיד.

בקשר לכרטיס מסך, אולי בארץ לקחת 88GTX במקום ה- GTS נותן מן הרגשה של בזבוז בגלל הפרש המחירים היחסית גדול...

הפרש הביצועים בין שתי הכרטיסים הוא בערך 25% לטובת ה- GTX ובחו''ל הפרש המחירים הוא גם בסביבות ה- 25%.

היתרון הזה אומר שכל המחשב יפעל ב- 25% יותר מהר, ואילו ה- 25% תוספת תשלום נוגעת רק לכרטיס מסך.

לעומת זאת בארץ הבדל המחירים בין הכרטיסים הוא יותר מ- 35% ככה שזו די דילמה.

פורסם
-Stranger-[ link=topic=227470.msg1995256#msg1995256 date=1167025478]

מסכים עם כל מה שכתבת...

עכבר ממש עדיף MX518 למשחקים מאשר ה- G5.

ה- G5 מנסה לשלב מקסימום נוחות בתוכו אבל זה לא בהכרח מה שחשוב במשחקים' date=' ה- MX518 הוא פשוט מושלם למשחקים מבחינת הצורה שלו.

באמת אפשרי לעלות ל- Stacker 830/831/832 שהוא יותר קר ואין ספק שהוא יותר טוב, אבל ה- 3D 570 עולה הרבה פחות והוא סוג של מארז כזה שאתה מראה לחברים ונראה לי שאיתו אתה תהנה יותר מאשר עם ה- Stacker ואין שום סיבה לשלם עוד 500 ש"ח בשביל זה.

מצד שני, אין ממש מה להשוות בין שתי המארזים ואם תיקח את ה- Stacker תרגיש הבדל די גדול כשזה מגיע לרמת קירור האוויר והמארז הזה כנראה גם ישאר איתך עוד הרבה הרבה שנים.

אפשר גם לקחת איזה PC-201 של LL שאולי קצת יותר "נוח" מכמה בחינות, אבל המארז הזה ממש חמים יחסית, וזה לא משהו שהיית מצפה ממארז במחיר וברמה הזאת.

ל- OC שאמרת, להגיע ל- 3.6GHz+ יציב עם E66 על אוויר זה השיג די גדול, ורק אחוז קטן מה- E66 באמת יכולים להגיע למהירויות כאלה ככה.

לעומת זאת עם E64 אחוז מאוד גדול מהם יכולים להגיע ל- 3.8GHz ומעלה יציב.

אבל אני מניח שה- L2 Cache הכפול יעשה הבדל משמעותית יותר גדול מ- 200MHz הבדל בין שתי המעבדים, במיוחד בעתיד.

בקשר לכרטיס מסך, אולי בארץ לקחת 88GTX במקום ה- GTS נותן מן הרגשה של בזבוז בגלל הפרש המחירים היחסית גדול...

הפרש הביצועים בין שתי הכרטיסים הוא בערך 25% לטובת ה- GTX ובחו''ל הפרש המחירים הוא גם בסביבות ה- 25%.

היתרון הזה אומר שכל המחשב יפעל ב- 25% יותר מהר, ואילו ה- 25% תוספת תשלום נוגעת רק לכרטיס מסך.

לעומת זאת בארץ הבדל המחירים בין הכרטיסים הוא יותר מ- 35% ככה שזו די דילמה.

[/quote']

עם הE6600 אפשר להגיע על אוויר גם ל 4.2. ל3.66 מגיעים בלי יותר מידי מאמץ. אין לי מושג איך הגעת למסקנות שהגעת.

ראיתי כבר כמה אנשים עם P5W DH (שזה לא לוח מטורף לOC) עוברים את ה4.1 על אוויר. שלא לדבר על אנשים על הP5B DLX

גם כתבו שהם יצאו לפנסיה מאוד מהר.

פורסם

מה שהוא כתב לא הבנתי מה זה אומר בדיוק... ;D

מה זה יצאו לפנסיה? עדיין מוכרים אותם בחנויות...

פורסם

מה שהוא כתב לא הבנתי מה זה אומר בדיוק... ;D

מה זה יצאו לפנסיה? עדיין מוכרים אותם בחנויות...

הפסיקו לעבוד.

פורסם

הפסיקו לעבוד.

מה הכוונה? שלא מייצרים אותם/ שהם מתקלקלים?

פורסם

מה הכוונה? שלא מייצרים אותם/ שהם מתקלקלים?

מתקלקים.

פורסם

בשביל זה יש אחריות לא?

פורסם

בשביל זה יש אחריות לא?

אתה באמת היית קונה חלק שאתה יודע שיש להם נטייה להתקלקל?? (בלי קשר לזיכרונות האלו)

גם אם יש להם אחרויות, באמת בא לך לסוע והחליף אותם כל פעם שהם מתקלקלים?

פורסם

יש בזה משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים