עבור לתוכן

איזה דגם מומלץ של x1950pro?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ?

האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?

פורסם

קח את X1950Pro הכי זול שתמצא, והוא בהחלט שווה את ההשקעה מה 7600GT.

פורסם

sliders3,ברוך הבא לפורום.

שנה בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה ועל הדרך כדאי לך לקורא את חוקי הפורום

בכל מקרה מה שהבחור אמר מעליי נכון ברוב המקרים. כרגע ידוע לי על כרטיסי מסך SHPPIRE שבאים עם מס' תקלות לכן היתי מתרחק מהם.

שים לב שיש לכרטיס הזה גראסאת EXTREME שהיא מומהרת מעט ובאה עם הקירור המעולה ACCELRO X2

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3749

פורסם

בעיקרון גם ה Asus EAX 1950 Pro משתווה בביצועים ל PowerColor הנ"ל ועם קירור טוב מאוד, אבל הקירור של ה powercolor טוב יותר. הבעיה עם ה powercolor שהוא נדיר בארץ.. והבעיה עם ה ASUS שהוא קצת יקר יותר (נמכר בפנדה ב 1270 ש"ח), אבל ה ASUS כולל ב bundle שלו את המשחק GRAW, ול powercolor אין משחקים שמגיעים איתו.

שני הכרטיסים הנ"ל מהירים יותר (בהפרש קטן מאוד אומנם) מה Sapphire למשל.

פורסם

את ה-POWERCOOLER יש ב-KSP שזו רשת בפריסה ארצית פחות או יותר,ככה שאני לא רוצה למה כינית אותו "נדיר"

פורסם

^^

אה, אוקיי, התכוונתי נדיר מבחינת הרשתות שמוכרות אותו. (ידוע לי רק על עוד מקום אחד מלבד KSP שמוכרים בו את הכרטיס, אבל שכחתי איזה)

פורסם

למזלם של אלו שמחפשים את הכרטיס KSP היא כמו שאמרתי רשת ככה שאני מאמין שכמעט לכל אחד יש סניף שלהם שקרוב אליהם ולכן זו לא בעיה מיוחדת לקנות.

פורסם

לאיזה בדיוק תקלות דיברת על הכרטיס שלSapphire? אוף חבל שקניתי אותו ועוד כאן המליצו לי עליו.

פורסם

לא זוכר כבר איזה,אני רק יודע שהיו כמה דיונים על תקלות שונות בכרטיסים הללו. זה לא כזה משנה מאחר ואין סיבה מיוחדת לקנות דווקא מהחברה הזו

פורסם

את ה-POWERCOOLER יש ב-KSP שזו רשת בפריסה ארצית פחות או יותר,ככה שאני לא רוצה למה כינית אותו "נדיר"

עד כמה שידוע לי KSP לא נותנים שלוש שנים אחריות לכרטיסי מסך אלא רק שנה...

פורסם

לא ידעוה לי תקופת האחריות,אבל זה אחד השיקולים (בנוסף למחיר,קירור ובנדאל) שצריכים לקחת בחשבון.

פורסם

אבל זה החברה נותנת תאחריות לא?

פורסם

באמת שאני לא מבין באחריות וכו',את זה צריכים לברר בחנות שממנה קונים.

אני רק המלצתי על הכ.המדובר מאחר והוא בא עם קירור מצויין והוא במחיר סביר בהחלט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים