עבור לתוכן

לכל הפורום הנפלא הזה,כמה שאלות!

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה....

מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D??

עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל :o לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי....

עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים??

עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית..

מה עוזר PCI EX?? במה הוא יותר טוב מAGP או היציאה האחרת שיש??

האם מעבד שהוא תותח גם מבחינת מהירות שעון וגם מבחינת זה שהוא כפול-ליבה וטכנולוגיה של 64 BIT(שאגב,יכול להיותש ילוב של שתי אלה??) יכול להחשב לא טוב מאחר והמטמון שלו חלש ביותר וה-FSB או שהם שוליים במקרה כזה??

ומה זה 90 ננו-מטר ומה יותר שווה:64 BIT או CORE DOU??והאםא פשר שתיהם??

סליחה שאני מציף,אני מת לדעת כבר ואני מסובך בסלט,אשמח לאיזה מאמרון קטן שממש יסדר לי,כי אני מאוד מחזיק מהפורום הזה והבקיאות של הכותבים פה בנושא!!

פורסם

אני בטוח שכולם מאושרים מזה שאתה אוהב את הפורום ומוצא אותו מועיל וכו' וכו' אבל עדיין יש חוקים וצריכים לפעול ע"פ. שנה בבקשה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

שים לב של-90% ואולי יותר מהשאלות שלך אתה יכול למצוא תשובה ע"י חיפוש קטן בגוגל

פורסם

ה xenon זה מעבד לשרתים ולא לשוק ביתי

ה core 2 due עדיף על כל פנטיום d הבט בקובץ המצורף למטה

939 ו 940 זה תושבות למעבד של amd ו775 זה תושבת למעבדים של אינטל

pci-e זה סלוט חדש לכ.מסך שיותר טוב מה agp הוותיק פי שתים כמדומני

ננמטר זה שיטת ייצור למעבדים כאשר ככל שהערך הזה קטן יותר כך צריכת החשמל יותר חסכונית = המעבד מתחמם פחות

עוד שאלות ? :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

ננומטר זו לא שיטת היצור - זה הגודל של הרכיב כאשר ננומטר נדמה לי שזה מליונית המטר או משהו בסגנון.

אבל כמו שאמרתי,להסברים יותר מדויקים ומקצועיים פנה לגוגל

פורסם

ה xenon זה מעבד לשרתים ולא לשוק ביתי

ה core 2 due עדיף על כל פנטיום d הבט בקובץ המצורף למטה

939 ו 940 זה תושבות למעבד של amd ו775 זה תושבת למעבדים של אינטל

pci-e זה סלוט חדש לכ.מסך שיותר טוב מה agp הוותיק פי שתים כמדומני

ננמטר זה שיטת ייצור למעבדים כאשר ככל שהערך הזה קטן יותר כך צריכת החשמל יותר חסכונית = המעבד מתחמם פחות

עוד שאלות ? :)

1. מעבד ה-XEON אכן מיועד במקור לשרתים. אל תתבלבל עם XENON שזה סוג של פנס.

2. PCI-E מהיר יותר מפי שתיים מ-AGP, והמהירויות רק הולכות וגדלות.

3. ננומטר הוא אחד חלקי מיליארד המטר, והינו הערך בו נמדדת ליתוגרפיה ביצור שבבים מודרניים.

פורסם

XENON זה גז אציל :)

פורסם

זה גם השם הראשוני של XBOX 360, ואיזה רשע מאיזה משחק מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים