עבור לתוכן

שאלה על מודם של מוטורולה דגם:SB4200+שאלה חדשה בפנים

Featured Replies

פורסם

יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?

פורסם

קח בחשבון ש -

שני המחשבים יגלשו באותו זמן באינטרנט אך ורק אם אתה מחובר בחיבור ללא חייגן

או שיש לך שני שמות משתמש שונים בספקית שלך (או אפילו שני ספקיות אינטרנט שונות)

או שהספקית שלך לא מגבילה התחברות אחת לשם משתמש אחד (כלומר אם אפשר להתחבר על אותו שם משתמש בו זמנית יותר מפעם אחת)

דרייבר למודם על מנת להתקין אותו עם כבל USB אתה יכול למצוא כאן (באתר של הוט, איזו הפתעה ?...)

http://speed.hot.net.il/script/drivers.asp

פורסם
  • מחבר

אני מחובר דרך ברק ויש לי רק שם משתמש אחד..יש מצב שהם ייפתחו לי עוד שם משתמש על אותו חשבון? כי אם לא אני יעבור פשוט חברה ל012 או משהו....ושניה...אני כבר זמן רב עם ברק איך זה כאילו להיתחבר בלי חייגן...כאילו אני מחבר את הכבל למחשב לוחץ על הפיירפוקס (או האקספלורר) והוא ניכנס ישר?

פורסם

נדמה לי שברק מאפשרים עד 3 חיבורים על שם משתמש אחד

אבל אני לא סגור על זה, מקסימום תנסה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי שאלה אחרת אבל על אותו נושא.....

אם אני מחבר את המחשב הראשון במקום בUSB שוב בכבל רשת אלא מחבר אותו במקום לזה שON BORD לכרטיס רשת ואז יש לי מפצל ל2 ואז את החיבור השני אני מחבר למחשב השני...זה יעבוד?!?

פורסם

כן (מפצל = סוויצ')

אבל כל מה שאמרתי בנוגע להגבלות הספקית על המנוי עדיין בתוקף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים