עבור לתוכן

Dell 2007wfp vs. viewsonic vx922

Featured Replies

פורסם

vx922 הוא לא רחב

הוא 1280x1024

• תגובות 43
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה הגודל הפיסי (רוחב*גובה בס"מ או אינצ'ים) של השטח הנראה כשמשתמשים ב-PILLER BOXES?

זה מקביל למסך 17 אינצ' ? 19 אינצ'?

אם אפשר להסתמך על גודל הנקודה, אז ה20 אינצ' של LG קצת יותר קטן מה17 אינצ' שלהם:

20W אינצ': 0.258 מ"מ

19 אינצ': 0.294 מ"מ

17 אינצ': 0.264 מ"מ

ואז על 1000 פיקסלים, זה יותר נמוך מה17 ב6 מ"מ ומה 19 ב3.6 ס"מ

פורסם

vx922 הוא לא רחב

הוא 1280x1024

התכוונתי ל-מה ההבדלים בין מסכי הדל?

פורסם

השוות בין הדגמים הלא נכונים!

מדובר בדגם 2007WFP שהוא מסך רחב בגודל 20" עם רזולוציה של 1680X1050

ואילו המסך הרגיל הינו 2007FP בגודל 20" עם רזולוציה של 1600X1200.

אתה השוות באתר של דל בין ה 2007WFP ל E207WFP שהוא דגם מסך רחב 20" נחות לעומת ה 2007WFP

מכיוון שהוא משתמש בפאנל TN.

WFP = Wide Flat Panel

FP = Flat Panel

פורסם

אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל כפי שכבר התחילו לומר פה - במסכי 20' גודל הנקודה הוא הקטן ביותר מכל המסכים שיש, כולל 17' ומי שרוצה לעבוד ברזולוציה הטבעית - כדאי שיתכונן לפונטים קטנים במיוחד.

הגדלת ה-DPI לא תמיד עובדת בכל מצב וצריך לשקול את זה ברצינות.

שיקול נוסף הוא הרזולוציה הטבעית הגבוהה שלהם - 1600X1200 מחייבת כרטיס מסך חייתי כדי לשחק בה ומה שבסדר היום לא יהיה בסדר במשחקים של שנה הבאה ואז תהיו חייבים לשחק לא ברזולוציה הטבעית ולהפסיד איכות.

למסכי 19' יש רזולוציה טבעית של 1280X1024 בה יש יותר סיכוי שתוכלו לשחק לאורך זמן.

אם יש לכם כסף לשדרוגי כרטיס מסך תכופים ואתם חיים טוב עם פונטים זערוריים - קחו 20' רחב.

אם לא - קחו 19' כמו ה-VX922 או 22' רחב כמו ה-ASUS עם 2NS במחיר דומה. אם אתם בעיקר גיימרים ולא גרפיקאים - זו עסקה מצויינת.

פורסם

tmpusr, יצא לך פעם לעבוד עם מסך 20 אינץ' רחב?

פורסם

קראתי את הסטיקי בנוגע לפנלים, אבל...

איך אני יכול לדעת איזה פנל יש לכל מסך? איפה זה רשום?

פורסם

tmpusr, יצא לך פעם לעבוד עם מסך 20 אינץ' רחב?

כן... ו-?

פורסם

ממה שאתה כותב פשוט נשמע שבחיים לא נגעת במסך 20 אינץ' ליותר מ-2 דקות

פורסם

מה שכן הוא צודק במשו אחד וזה בטוח!

שיקול נוסף הוא הרזולוציה הטבעית הגבוהה שלהם - 1600X1200 מחייבת כרטיס מסך חייתי כדי לשחק בה ומה שבסדר היום לא יהיה בסדר במשחקים של שנה הבאה ואז תהיו חייבים לשחק לא ברזולוציה הטבעית ולהפסיד איכות.

פורסם

ממה שאתה כותב פשוט נשמע שבחיים לא נגעת במסך 20 אינץ' ליותר מ-2 דקות

ילדון - תרגע :nono:

כל מה שכתבתי הוא גם מניסיון וגם נובע מעובדות טכניות מוצקות שכל מי ששוקל מסך 20' חייב לשקול ברצינות.

אם אתה רוצה לתקן משהו במה שכתבתי - אתה מוזמן בברכה אבל אם אין לך משהו ענייני לכתוב עדיף שתשמור זאת לעצמך.

אם בכל זאת אתה לא יכול להתאפק וחייב להתבטא כמו ילד קטן - תחסוך את זה משאר משתתפי הפורום ותעבור לפרטי.

פורסם

קראתי את הסטיקי בנוגע לפנלים, אבל...

איך אני יכול לדעת איזה פנל יש לכל מסך? איפה זה רשום?

תקליד פה את הדגם של המסך ותגלה מה הפאנל שלו (זה לא כולל חברות זבל/לא מוכרות שלא יודעים מה הפאנל שלהם כמו: CMV,PROVIEW,AOC,MAG וכ'ו).

לינק - http://www.flatpanels.dk/panels.php

פורסם

ילדון - תרגע :nono:

כל מה שכתבתי הוא גם מניסיון וגם נובע מעובדות טכניות מוצקות שכל מי ששוקל מסך 20' חייב לשקול ברצינות.

אם אתה רוצה לתקן משהו במה שכתבתי - אתה מוזמן בברכה אבל אם אין לך משהו ענייני לכתוב עדיף שתשמור זאת לעצמך.

אם בכל זאת אתה לא יכול להתאפק וחייב להתבטא כמו ילד קטן - תחסוך את זה משאר משתתפי הפורום ותעבור לפרטי.

העובדות הטכניות המוצקות לא מספיקות בשביל לשפוט מסך. אם אין לך ניסיון על מסך 20 אינץ' (וזה יותר ויותר נשמע ככה), אל תזבל את הת'רד.

פורסם

גודל נקודה קטן הוא יתרון ולא חסרון. בכל מקרה ה X800 XTPE שלי סוחב 1920X1200 בסדר

ואני לא רואה יותר מידי בעיה עם 1680X1050 מה גם שה 2407 תומך ב 1680X1050 בצורה

מעולה באינטרפולציה, תמיד ניתן לרדת בסולם הרזולוציות הרחבות ועדיין לקבל תמונה טובה.

כפי שניתן לרדת ב 2007 ל 1440X900 במקרה הצורך ולקבל תמונה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים