פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% .עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ?תודה.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים כנס לבקרת עוצמה (VOLUME CONTROL)אפשרויות -> מאפייניםתבחר השמעהתסמן את כל הCHECKBOX-יםתבחר הקלטהתסמן את כל הCHECKBOX-יםהבעיה השניה - תנסה להעלות את הווליום של המיקרופון בבקרת עוצמה (חחח... אין לי מושג...)
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר אחי לא נולדתי אתמול.. כולם מסומנים , יש לי בהקלטה רק CD Player , Microphone , Line inשאמור להיות לי שם עוד הרבה דברים.תודה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.