עבור לתוכן

חברה צריך דחוף המלצה לנגן MP3

Featured Replies

פורסם

ה H10 כבר ישן ומיושן, גם עם רוקבוקס. זמן הסוללה שלו, 12 שעות (על קושחה מקורית, עם רוקבוקס אפילו פחות) זה כבר לא מספיק.

חוץ מזה, אין טעם לקחת היום נגן הארדיסק בנפח של פחות 8 ג'יגה.

פורסם

מה??? שמעתי את אייפוד נאנו שיש לחבר שלי ולי את הסאנסה 250 ושומעים בהם אותו דבר רק אם שאם קצת כיוון של EQ של 250 שומעים טוב יותר

חוץ מיזה שאתה מחזיק את נאנו אתה מרגיש כאילו יש לך חתיכת קרטון דק שבטעות יכול ליפול לך

פורסם

כן ..רק שאני לא מדבר על הנאנו... :screwy: ...הנאנו לא שווה...יקר מידי.

פיקה אני לא משווה בין האייפוד לבין נגני פלאש עם 8 ג'יגה...יש הרבה אנשים שמשיקולים כספיים לא קונים נגן עם נפח גדול בגלל שהוא יקר . ויש כאלה שלא אכפת להם מהגודל של הנגן. אז למה לא להוסיף עוד 300 שקל ולקבל פי 3 נפח ויותר? ...אתה מתאר את נגני ההרד דיסק כלא עמידים אבל זה לא נכון בכלל.

נגני הרד דיסק הם מספיק עמידים לשימוש נורמלי...זה לא שהם לא עמידים...זה פשוט שנגני הפלאש יותר עמידים.

פורסם
  • מחבר

בסדר בסוף מצאתי נגן של iriver h320 מה אתם אומרים ???

נראה לי יתאים לי דווקא קראתי הרבה ביקורות טובות...

פורסם

אחלה נגן, רק תזהר בגלל שהוא הארדיסק.

ד"א בכמה קנית אותו? (או שעוד לא קנית?.)

link=topic=227353.msg1996107#msg1996107 date=1167066390]

מה??? שמעתי את אייפוד נאנו שיש לחבר שלי ולי את הסאנסה 250 ושומעים בהם אותו דבר רק אם שאם קצת כיוון של EQ של 250 שומעים טוב יותר

חוץ מיזה שאתה מחזיק את נאנו אתה מרגיש כאילו יש לך חתיכת קרטון דק שבטעות יכול ליפול לך

על פסיקים וסימני שאלה שמעת?

פורסם
  • מחבר

לא קניתי עדיין.. ולמה להיזער בגלל הארד דיסק ?? זה לא טוב ??

פורסם

נגן מצויין חבל שהוא מאוד עבה ומיושן.

הוא הרד דיסק..פחות עמיד מפלאש אבל לא כזה עדין זה בסדר. תשתדל רק לא לנער אותו ולא לרוץ איתו.

פורסם

זה כבר השתנה..

נגנים שפועלים על הארד דיסק יותר חזקים ממה שהם היו פעם אבל עדיין הם לא מגיעים לרמה של הפלאש..

רק באמת תשתדל לא לרוץ איתו, לאט לאט זה יחסל לך את הנגן..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה חברס יש לכם אולי נגד שהוא לא ipod בסגנון ה iriver שהוא פחות שביר ויש לכם ניסיון איתו ?

פורסם

ה H10 כבר ישן ומיושן, גם עם רוקבוקס. זמן הסוללה שלו, 12 שעות (על קושחה מקורית, עם רוקבוקס אפילו פחות) זה כבר לא מספיק.

חוץ מזה, אין טעם לקחת היום נגן הארדיסק בנפח של פחות 8 ג'יגה.

אני דיברתי על גרסת ה- 20GB... כל מה שאמרת עליו לא נכון כלל (אתה התכוונת ל- 6GB).

חוץ מזה, יש לך גם את ה- H320 שהוא גם לדעתי מכשיר מעולה.

אני לא מבין למה אתם פוחדים מ- HD בנגן MP3?

הנגנים של איריבר מעבירים את השיר לזיכרון פלאש קטן שבמכשיר וככה השיר לא קופץ גם אם תדפקו את הנגן ברצפה.

חוץ מזה, ה- H10 שלי (6GB) שרד הרבה נפילות מגבהים שונים ומגוונים ולא נשבר...

HD של נגנים כיום זה לא כמו שהיה פעם. היום הם הרבה יותר עמידים...

אני משתמש בו קבוע בריצות והכל אחלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים