פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר ממ התכוונתי למשחקים בסגנון קודם כל מצורת ראיית המשחק, כמו הגוטיק 3 ופאבל או אובליביון, שזה מתוך השחקן או מגוף שלישי...ומה שידוע לי לגבי זלדה (בטח הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה) שהמשחק דומה מאוד לזה של הפוקימון הישן לא כך?ופיינל פנטאזי אף פעם לא יצא לי לשחק...אבל שמעתי שלא משהו..ולמי שאמר fable שהוא דבילי, דווקא אותו מאוד מאוד אהבתי, אפשר לפתח את הדמות יחד עם שטחים גדולים וזה חמוד לאללה..כאלה סגנונות תמיד אהבתי[=
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים ZELDA הרבה יותר דומה ל FABLE אז והוא תלת מימד לגמרי מגוף שלישי.זלדה מעולה , יש 2 שהם חיות עם גרפיקה מיושנת אבל עדיין מגניבה לדעתי.אם שמעת על NINTENDO 64....עריכה:וואי! שכחתי לגמרי את REVENANT!משחק מגניב ביותר שמשלב RPG עם אומנויות לחימה, גמרתי אותו איזה פעמיים..יחסית ישן אבל תלת מימד ובהחלט סביר מבחינת הכל..אולי טיפה ארוך...וגם הקרב קצת מוזר בהתחלה אבל ממש מהנה שמתרגלים -מין שילוב של מכות וקומבואים עם RPG כמו שאמרתי כבר...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים fable לקח הרבה רעיונות מזלדה ובסדרת זלדה יש הרבה משחקים חלקם במבט מלמעלה וחלקם תלת ממדים השוני מאובויליון זה שבזלדה יש פזלים ותחכום אתה לא יכול להרוג את האויבים באותה הדרך כל הזמן וגם ככל שאתה מתקדם במשחק אתה מקבל כלים חדשים שבאמת משנים תה משחק
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני ממליץ על: ARX FATALISDIVINE DIVINITYBEYOND DIVINITYWIZARDRY 8ICEWIND DALE 1,2BALDUR'S GATE 1,2 וההרחבות.SUDEKITHE BARD'S TALESACRED וההרחבה.TITAN QUESTDUNGEON SIEGE 1,2FORGOTTEN REALMS:DEMON STONESUMMONERPLANESCAPE:TORMENTTHRONE OF DARKNESSSILVERWIZARDS & WARRIORSKULT:HERETIC KINGDOMS - THE INQUISITIONTEMPLE OF ELEMENTAL EVILVAMPIRE THE MAQUARADE: REDEMTION, BLOODLINES
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מי אמר 8 ביט?אני מדבר על עידן ה16 ביט ומעלה אם מישחקים כמו לינק לעבר שנחשב לאחד המישחקים הטובים ביותר בכל הזמנים ועל מישחקים שיצאו לN64\PS1\GBA בRPG יפנים הגרפיקה הרבה פחות חשובה ויש גם את גרנדיה 2 שיצא למחשב אם הוא באמת חולה RPG אז הוא כבר יקנה PS2 או DS 1. אנחנו בעידן ה32 וה64 ביט2. אם הוא חולה RPG הוא ישחק NWN2 ! (ROLE PLAYING GAME ( וצריך להבהיר שמשחקי RPG לפלטפורמות שהן לא PC - פחות מרכיבים אלמנטים של RPG ונראים יותר כמו משחקי ACTIONוזה ברור - שחקן לא אוהב לחשוב - שחקן אוהב לראות אלימות....נ.בPS2 וDS זה זבל !!!! המשחק היחיד ששווה השקעת זמן זה הPES , וגם זה - רק אם אתה מתחבר למשחק (אני בכלל שונא כדור-רגל)
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים 32 ביט זאת גרפיקה מסריחה ומרוחהאי אפשר להשוות את ה16 ביט לזבל הזה שנקרא 32ביט
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים 1. אנחנו בעידן ה32 וה64 ביט2. אם הוא חולה RPG הוא ישחק NWN2 ! (ROLE PLAYING GAME ( וצריך להבהיר שמשחקי RPG לפלטפורמות שהן לא PC - פחות מרכיבים אלמנטים של RPG ונראים יותר כמו משחקי ACTIONוזה ברור - שחקן לא אוהב לחשוב - שחקן אוהב לראות אלימות....נ.בPS2 וDS זה זבל !!!! המשחק היחיד ששווה השקעת זמן זה הPES , וגם זה - רק אם אתה מתחבר למשחק (אני בכלל שונא כדור-רגל)מה שאמרתה מוכיח שאתה לא מבין כלום בRPG יפנים ואם הPS2 והDS כל כך זבל למה הם נמכרים בכמויות עדירות?רק שתבין יש הרבה מאוד סוגים של RPG יפנים חלקם מדגישים יותר תה אקשן חלקם יותר חשיבה חלקם יותר עלילה חלקם יותר אסטרטגיה ויש הרבה שילובים של כל מיני אלמנטים וזלדה לינק לעבר ניראה מספיק טוב שהגרפיקה לא תפריע למשחק הענק הזה לתת לך שעות על שעות של כיף למרות שהוא 16 ביט ביכלל לא מיזמן עברתי את זלדה MM שיצא בזמנו לN64 והוא יכול ליתחרות בהרבה משחקים שיוצאים היום למרות הגרפיקה המיושנת NWN2 ומשחקים אחרים בסגנון הם RPG מערבים ואין לי בעיה שאתה והרבה אנשים אחרים אוהבים אותםאני בניגוד אליך לא אתום וניסיתי גם משחקים מערבים ואת חלקם אפילו אהבתי אבל אני מציאה לך לשחק בלינק לעבר 5 שעות ואז תגיד לי אם אתה רוצה להפסיק (ההתחלה משעממת)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים איך אתה משחק נקרומנסר בזלדה ? הא ?RPG - ארץ האפשרויות ה"הכי מוגבלות" - ולא משנה מה שתגיד - משחקים בPC הם גרפיים יותר (מתוקף יכולות של מחשבים) , אבל מאפשרים לשחקן הרבה יותר חופש ממשחקים בכל פלטפורה אחרתעוד שניה תגיד לי שSTREETFIGHTER זה RPG (כי אתה בוחר דמות)ושTEKKEN זה בכלל MMORTSבאמת....www.rpgplanet.comwww.wizards.com
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים זלדה זה אקשן RPG ויש המון גיוון במשחק בגלל התחכום והכלים שאתה משיג תוך כדי המשחקאם אתה רוצה RPG יפני מורכב אז בבקשה (לי לא יצא לשחק במשחק) -http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy10/review.htmlהחדש שיצא הוא אקשן אז אני לא נותן לינק שלו דרך אגב יש הרבה יותר מורכבים מהמשחק הזה אבל אני לא חובב תתחום של RPG מורכב ככה שמישהו אחר יכתוב שמות חוץ מיזה זה שהRPG המערבים יותר פתוחים לא אומר שיפנים לא טובים התחום של הRPG מאוד מגוון והיתרון הרבה פעמים במשחק לינר זה הסיפורושם ליפנים יש היתרון גדולואני לא אומר שהמערבים לא טובים
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אני ממליץ על: ARX FATALIS DIVINE DIVINITY BEYOND DIVINITY WIZARDRY 8 ICEWIND DALE 1,2 BALDUR'S GATE 1,2 וההרחבות. SUDEKI THE BARD'S TALE SACRED וההרחבה. TITAN QUEST DUNGEON SIEGE 1,2 FORGOTTEN REALMS:DEMON STONE SUMMONER PLANESCAPE:TORMENT THRONE OF DARKNESS SILVER WIZARDS & WARRIORS KULT:HERETIC KINGDOMS - THE INQUISITION TEMPLE OF ELEMENTAL EVIL VAMPIRE THE MAQUARADE: REDEMTION, BLOODLINES :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.