פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים שלום לכולם,אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה..מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט???אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו???הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב???תודה רבה לעזורים וחג שמח,דניאל.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים אתה לא יכול לפרמט כונן ולהשאיר בו קבצים בעיקרון אפשר לעשות את זה דרך דיסק הפעלה או הווינדוס עצמו אם יש לך יותר מדיסק קשיח אחדאיזה ווינדוס יש לך וכמה דיסקים קשיחים?
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים חיפוש?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217045.0ישן קצת אבל נתתי פה הסבר מדוייקודרך אגב אתה ממש לא צריך לשלם לאיזה טכנאי בשביל שיעשה משהו שגם אתה יכול לעשות מאוד בקלות
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים מחבר אבל פעם אחת נתתי למישהו שיפרמט לי ת'מחשב.. והוא שאל אותי אם להשאיר משהו שאני צריך במחשב ואמרתי לו מה להשאיר והוא השאיר.. איך הוא עשה את זה???יש לי ווינדוס XP home edition ..ודיסק קשיח אחדדניאל.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים הוא בטח העביר את הקבצים לכונן אחר ופירמט רק את הכונן שהווינדוס מותקן עליו (בדר"כ C).
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים הטכנאי כנראה העתיק קבצים למחיצה אחרת בכונן הקשיח שלך ( במידה וHd שלך מחולק לכמה מחיצות ).במידה והhd שלך לא היה מחולק למחיצות אז כנראה שהטא :העתיק לכונן קשיח אחר \ גיבה בסידי או דיסק און קיי וכדומה..או שהקצה לhd שלך עוד מחיצה בעזרת תוכנת צד שלישי כגון : pmagic.אגב,אתה יכול לגבות רק קבצי תמונות,מסמכים,וידאו,מוסיקה וכדומה...אתה לא יכול לגבות תוכנות\משחקים שהותקנו עם תהליך התקנה מסודר אלא רק לגבות את קבצי ההתקנה שלהם.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים העלתי לאתר אינטרנט תוכנה שעזרה לי פעם, היא עושה הדמיה של התקנת XP, אתה מוזמן להוריד ולנסות: http://www.mytempdir.com/1131676 מקווה שעזרתי!!
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר אני עדיין לא הבנתי איך מפרמטים מחשב...תיראו חברים אני לא כל כך מבין במחשבים וכל המושגים האלה שאתם מדברים פה.. אם תוכלו להסביר בצורה פשוטה וברורה זה יעזור לי מאוד..ועוד משהו!אני לא יכול לשמור דברים שאני מוריד בכונן D למשל.. אני יכול רק ב-C .. איך אני מפצל את הכונן הזה??? כאילו שיהיה לי מקום לשמור דברים גם ב-D..תודה,דניאל.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים אתה לא יכול לפרמט כונן שנמצא בשימושלדוגמא: לפרמט את הכונן שהווינדוס מותקן בו תוך כדי שאתה נמצא בווינדוסבשביל מצב כזה אתה חייב גישה לדוס - ואתה משיג את זה ע"י דיסקט/י הפעלה של הווינדוסבווינדוסים שלפני XP לא היתה בעיה ליצור דיסקט הפעלה, ב-XP זה יותר מסובך אבל יגידו לך איך פה בפורוםכדי לפצל כונן אני ממליץ לך על Partition Magic
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.