עבור לתוכן

פירמוט המחשב...איך עושים את זה???

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה..

מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט???

אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו???

הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב???

תודה רבה לעזורים וחג שמח,

דניאל.

פורסם

אתה לא יכול לפרמט כונן ולהשאיר בו קבצים

בעיקרון אפשר לעשות את זה דרך דיסק הפעלה או הווינדוס עצמו אם יש לך יותר מדיסק קשיח אחד

איזה ווינדוס יש לך וכמה דיסקים קשיחים?

פורסם

חיפוש?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217045.0

ישן קצת אבל נתתי פה הסבר מדוייק

ודרך אגב אתה ממש לא צריך לשלם לאיזה טכנאי בשביל שיעשה משהו שגם אתה יכול לעשות מאוד בקלות

פורסם
  • מחבר

אבל פעם אחת נתתי למישהו שיפרמט לי ת'מחשב.. והוא שאל אותי אם להשאיר משהו שאני צריך במחשב ואמרתי לו מה להשאיר והוא השאיר.. איך הוא עשה את זה???

יש לי ווינדוס XP home edition ..

ודיסק קשיח אחד

דניאל.

פורסם

הוא בטח העביר את הקבצים לכונן אחר ופירמט רק את הכונן שהווינדוס מותקן עליו (בדר"כ C).

פורסם

הטכנאי כנראה העתיק קבצים למחיצה אחרת בכונן הקשיח שלך ( במידה וHd שלך מחולק לכמה מחיצות ).

במידה והhd שלך לא היה מחולק למחיצות אז כנראה שהטא :

העתיק לכונן קשיח אחר \ גיבה בסידי או דיסק און קיי וכדומה..

או שהקצה לhd שלך עוד מחיצה בעזרת תוכנת צד שלישי כגון : pmagic.

אגב,אתה יכול לגבות רק קבצי תמונות,מסמכים,וידאו,מוסיקה וכדומה...

אתה לא יכול לגבות תוכנות\משחקים שהותקנו עם תהליך התקנה מסודר אלא רק לגבות את קבצי ההתקנה שלהם.

פורסם

העלתי לאתר אינטרנט תוכנה שעזרה לי פעם, היא עושה הדמיה של התקנת XP, אתה מוזמן להוריד ולנסות: http://www.mytempdir.com/1131676

מקווה שעזרתי!! ;)

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא הבנתי איך מפרמטים מחשב...

תיראו חברים אני לא כל כך מבין במחשבים וכל המושגים האלה שאתם מדברים פה.. אם תוכלו להסביר בצורה פשוטה וברורה זה יעזור לי מאוד..

ועוד משהו!

אני לא יכול לשמור דברים שאני מוריד בכונן D למשל.. אני יכול רק ב-C .. איך אני מפצל את הכונן הזה??? כאילו שיהיה לי מקום לשמור דברים גם ב-D..

תודה,

דניאל.

פורסם

אתה לא יכול לפרמט כונן שנמצא בשימוש

לדוגמא: לפרמט את הכונן שהווינדוס מותקן בו תוך כדי שאתה נמצא בווינדוס

בשביל מצב כזה אתה חייב גישה לדוס - ואתה משיג את זה ע"י דיסקט/י הפעלה של הווינדוס

בווינדוסים שלפני XP לא היתה בעיה ליצור דיסקט הפעלה, ב-XP זה יותר מסובך אבל יגידו לך איך פה בפורום

כדי לפצל כונן אני ממליץ לך על Partition Magic

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים