פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הכרטיס שלי נראה לי דפוק. אחחח מחשב חדש וכבר בעיות אני הולך מחר לחנות נותן להם בראשronniiiiii תוסיף אותי למסנג'ר shay@softgator.org או אייסיקי 215879628
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר טוב אז הוחלט המפרט על איזה מסך אתם ממליצים בוא נגמור עם זה אני מת להזמין ת'מחשב כבר.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר טוב תודה רבה לכל העוזרים ו/או העוזרות!הזמנתי את המחשב היום, אומנם זה יתעכב קצת, גם בגלל שסוף שנה יש הרבה ספירות מלאי וכו' וגם כי המחלקים מגיעים מחו'ל וחלקם לא במלאי אפילו!זמן הגעה משוער 10 לינואר.שוב תודה ואני יעדכן ברגע שהכל יגיע :DDDDD
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים טוב תודה רבה לכל העוזרים ו/או העוזרות! הזמנתי את המחשב היום, אומנם זה יתעכב קצת, גם בגלל שסוף שנה יש הרבה ספירות מלאי וכו' וגם כי המחלקים מגיעים מחו'ל וחלקם לא במלאי אפילו! זמן הגעה משוער 10 לינואר. שוב תודה ואני יעדכן ברגע שהכל יגיע :DDDDD
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לך תקציב ענק אחי...תקנה את הכרטיס מסך והמעבד הכי חדש שיצא !!!וכל השאר גם כן...
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לך תקציב ענק אחי... תקנה את הכרטיס מסך והמעבד הכי חדש שיצא !!! וכל השאר גם כן... Order has already been made, as mentioned above. And um, NIS 12K Isn't enough for getting "the best" CPU and graphics card. He also need the other parts such as PSU/CASE/MEMORY/MONITOR and so on! Derech agav ain li po ivrit az tavinu oti miztaer.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.